Arndal Afternoon Tea

Hos Arndal er vi gået sammen med Peter Beier om at lave skabe den helt perfekte eftermiddag til jer, som værdsætter wellness og velsmag lige højt. Vi er nemlig så heldige, at chokolademesterens cafébutik ligger kun fristende få skridt fra os. Og ud af det gode næsten-naboskab er kommet en ny perle af en pakke, som vi kalder Arndal Afternoon Tea.

Den nøje sammensatte – og ivrigt prøvesmagte – oplevelsespakke består af 25 minutters Klassisk Massage med fri adgang til spaområdet ikke kun før, men også efter massagen, så I kan samle appetit til eftermiddagens kulinariske højdepunkt: Peter Beiers absolut udsøgte Afternoon Tea, som kombinerer den traditionelle engelske Afternoon Tea med lækkerier fra det danske køkken og – naturligvis – gavmilde mængder af chokolade. Se alt det gode, der venter jer lige her.

I kan naturligvis også vælge at starte eftermiddagsforkælelsen i Peter Beiers hyggelige rammer, hvis I har mere appetit på det. Blot fortæl os, hvornår I ønsker at sætte jer til bords, så klarer vi bestillingen.

Pris pr. person:  770 kr.

Nyd 30 minutters ekstra massage for 300 kr. 

Psst! Det er overflødigt at sige det, men børn vil også elske en dag i den søde tands, nej, det søde livs tegn, og de er mere end velkomne. Den Klassiske Massage kan i så fald byttes ud med vores skønne børnemassage. Eller sammen kan I nyde vores populære spapakke Family Time. Dette tilbud gælder dog kun mandag til torsdag.

Pris med Family Time (et barn og en voksen): 1.340 kr.

Gavekort til Arndal Afternoon Tea – Family Time

Peter Beier serverer Afternoon Tea fra kl. 10 til 17, mens I kan nyde massage og spa hos os fra kl. 7-21 i hverdagene og kl. 8-19 i weekenderne.

Afternoon Tea kan ikke bookes online. Ring på +45 33 33 02 42 eller skriv til info@arndalspa.dk.

Bemærk at den kun kan købes for 2 personer. Hos Peter Beier kan man ikke købe Afternoon Tea til mindre end 2 personer.

Gavekort til Arndal Afternoon Tea to personer med 25 minutters massage
Gavekort til Arndal Afternoon Tea to personer med 55 minutters massage

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 400 kr.