Arndal Afternoon Tea

Hos Arndal er vi gået sammen med Peter Beier om at lave skabe den helt perfekte eftermiddag til jer, som værdsætter wellness og velsmag lige højt. Vi er nemlig så heldige, at chokolademesterens cafébutik ligger kun fristende få skridt fra os. Og ud af det gode næsten-naboskab er kommet en ny perle af en pakke, som vi kalder Arndal Afternoon Tea.

Den nøje sammensatte – og ivrigt prøvesmagte – oplevelsespakke består af 25 minutters Klassisk Massage med fri adgang til spaområdet ikke kun før, men også efter massagen, så I kan samle appetit til eftermiddagens kulinariske højdepunkt: Peter Beiers absolut udsøgte Afternoon Tea, som kombinerer den traditionelle engelske Afternoon Tea med lækkerier fra det danske køkken og – naturligvis – gavmilde mængder af chokolade. Se alt det gode, der venter jer lige her.

I kan naturligvis også vælge at starte eftermiddagsforkælelsen i Peter Beiers hyggelige rammer, hvis I har mere appetit på det. Blot fortæl os, hvornår I ønsker at sætte jer til bords, så klarer vi bestillingen.

Pris pr. person:  770 kr.

Nyd 30 minutters ekstra massage for 300 kr. 

Psst! Det er overflødigt at sige det, men børn vil også elske en dag i den søde tands, nej, det søde livs tegn, og de er mere end velkomne. Den Klassiske Massage kan i så fald byttes ud med vores skønne børnemassage. Eller sammen kan I nyde vores populære spapakke Family Time. Dette tilbud gælder dog kun mandag til torsdag.

Pris med Family Time (et barn og en voksen): 1.298 kr.

Peter Beier serverer Afternoon Tea fra kl. 10 til 17, mens I kan nyde massage og spa hos os fra kl. 7-21 i hverdagene og kl. 8-19 i weekenderne.

Afternoon Tea kan ikke bookes online. Ring på +45 33 33 02 42 eller skriv til info@arndalspa.dk.

Bemærk at den kun kan købes for 2 personer. Hos Peter Beier kan man ikke købe Afternoon Tea til mindre end 2 personer.

Gavekort til Arndal Afternoon Tea

Bestil gavekort for 2 personer her