Aktuelle kampagner – April

Vinterens på alle måder varmeste pakke til bye-bye-pris

Hos Arndal er det forår, når vi sender vores skønne spapakke Winter Retreat på lang sommerferie, og det gør vi ganske snart. Men inden da kan du lige nå at nyde den 1 time og 15 minutter lange behandling med velduftende olier i saunaen, tørbørstning og massage til en yderst favorable pris. Læs mere om herligheden HER.

Normalpris: 950 kr.
April måned ud: 649 kr.  

Køb to behandlinger af to timers varighed og få privat spa med 

Mens vi venter på at fitnesscenteret må åbne, kører vi med reducerede åbningstider, og det kan du som gæst nyde godt af. I den periode giver vi dig nemlig muligheden for at få en unik oplevelse med: Booker du to timers behandling for to personer mellem kl. 17 og kl. 19, får du og din ledsager spaområdet helt for jer selv mellem kl. 19 og kl. 20 – uden at det koster ekstra. Vores svært yndede spabehandling Time Out – som man i dagens anledning kunne fristes til at kalde Time To Get Out – med Klassisk Massage og Wellness Facial er et godt bud til både hende og ham. Hvem skal forkæles… foruden dig, altså? J

Pris per person: 1.395 kr. 

PS: Privat-pakken kan kun bookes over mail og kun frem til fitnesscenteret får lov til at åbne, hvorefter vores åbningstider er tilbage til normalen. 

Køb 5 timers personlig træning og få en suspension trainer gratis med

Få din egen personlige træner, som motiverer, guider og udvikler programmer, du kan forsætte med at træne hjemme selv. Og vi gør det ekstra let for dig: Til første træning får du en suspension trainer gratis med (værdi 1.011 kr.), som du kan bruge hjemme i stuen, på terrassen, i carporten, haven eller sommerhuset. Din trainer er – i modsætning til din træner – nem at pakke væk og fylder næsten ingenting. Vi får dig godt i gang og står dig bi, til du kan fortsætte på egen hånd.

5 x Personlig Træningstime + 1 x TITAN LIFE PRO Suspension Trainer 

Normalt: 4.011 kr. 
Kampagnepris: 3.000 kr. 

Faste Kampagner

Lille fredag

Mange af mine kunder træner mandag, onsdag og fredag. De fleste spagæster ønsker wellness fredag, lørdag og søndag. Det mønster efterlader torsdag lidt ”alene”. Jeg har derfor besluttet at lave en særlig torsdagspakke som et fast tilbud.Hver torsdag kan du således tage dit fortrukne selskab under armen og nyde vores spaområde med sauna, damp- og boblebad og en ikke mindst en flaske bobler, hvortil vi serverer en anretning af frisk frugt.

Normal pris: 1.195 kr.
Pris om torsdagen for to personer: 699 kr

Personal Twin Training – Træn to for prisen af én

Personlig træning er uden tvivl effektivt, men vi har gjort os den erfaring at personlig træning med en god ven, veninde, ægtefælle eller kollega, kan være lige så effektivt – hvis ikke mere – når formen skal forbedres, og der skal sved på panden. Derfor introducerer vi nu ’Arndal Personal Twin Training’ – en træningsmodel, der henter sin styrke i forpligtelsen til en fælles aftale, indbyrdes opbakning og sund konkurrence i træningen, så I simpelthen ikke kan lade være med at yde jeres allerbedste, og ja, så er det altså super hyggeligt at gå i spa sammen bagefter. Klik ind og læs mere.

Arndals Gravid- og efterfødselsunivers 

At få børn er noget helt fantastisk og omvæltende. Men det er ingen hemmelighed, at det kræver sin kvinde at mestre mor-rollen, og at kroppen gennemgår en mildt sagt stor forandring. Derfor hylder vi hos Arndal moderskabet ved at gøre det ekstra godt for alle vordende og nybagte mødre. Så når du køber eller indløser et gavekort til en af vores mor-spapakker, får du et af mine to online hjemmetræningsprogrammer Gravid eller Efterfødsel med – kvit og frit (værdi 497 kr.). Klik ind og læse mere her.