Kampagner

Få en stærk og smertefri ryg med kombinationen af massage og træning til en særlig god sensommerpris 

Når du har ondt i ryggen, er det ikke noget bedre end en god gang massage. At få løsnet musklerne op og blødgjort ryg, skulder og nakke. Ofte kan det dog ikke stå alene. For mangler du styrke eller smidighed i ryggen, har spændingerne det med at komme igen. Måske er din holdning blevet dårligere. Du har ikke fået trænet i en længere periode. Har haft meget stillesiddende arbejde. Dårlig arbejdsstilling på hjemmekontoret. Årsagerne kan være mange, men fælles for dem er, at du kan tage hånd om dem med min september-kampagne, der vil hjælpe dig sikkert på vej mod en smertefri og stærkere ryg. Hos mine trænere Mai Kristine Høst og Marie Ljungdahl har du således i september mulighed for at kombinere 10 sessioner bestående af 5 x 55 minutters Arndal Got your Back- massager med 5 x 55 minutters Personlig Træning, hvor øvelser og udstrækning sammensættes med det formål at gøre din ryg stærk og smidig. 

Marie Ljundahl og Mai Kristine Høst er netop de to af mine trænere, der både er uddannet som personlige træner og som massører med speciale i dybdegående massageteknikker. Du og din ryg er derfor i de absolut bedst tænkelige hænder hos de to i øvrigt også utrolig rare damer 😉 Læs mere om massagen HER.

De 10 sessioner kan bookes hver for sig eller i en kombination af træning med efterfølgende massage.

Normalpris: 8.000 kr. 

Kampagnepris i september: 5.990 kr. 

Køb tilbuddet på gavekort – gyldighed 3 år. 

Tilbuddet kan kun bookes per mail eller via telefon 33 33 02 42.

Har du spørgsmål til kampagnen, er du altid velkommen til at sende mig en mail på lotte@arndalspa.dk

Faste Kampagner

Lille fredag

Mange af mine kunder træner mandag, onsdag og fredag. De fleste spagæster ønsker wellness fredag, lørdag og søndag. Det mønster efterlader torsdag lidt ”alene”. Jeg har derfor besluttet at lave en særlig torsdagspakke som et fast tilbud.Hver torsdag kan du således tage dit fortrukne selskab under armen og nyde vores spaområde med sauna, damp- og boblebad og en ikke mindst en flaske bobler, hvortil vi serverer en anretning af frisk frugt.

Normal pris: 1.195 kr.
Pris om torsdagen for to personer: 699 kr

Personal Twin Training – Træn to for prisen af én

Personlig træning er uden tvivl effektivt, men vi har gjort os den erfaring at personlig træning med en god ven, veninde, ægtefælle eller kollega, kan være lige så effektivt – hvis ikke mere – når formen skal forbedres, og der skal sved på panden. Derfor introducerer vi nu ’Arndal Personal Twin Training’ – en træningsmodel, der henter sin styrke i forpligtelsen til en fælles aftale, indbyrdes opbakning og sund konkurrence i træningen, så I simpelthen ikke kan lade være med at yde jeres allerbedste, og ja, så er det altså super hyggeligt at gå i spa sammen bagefter. Klik ind og læs mere.

Arndals Gravid- og efterfødselsunivers 

At få børn er noget helt fantastisk og omvæltende. Men det er ingen hemmelighed, at det kræver sin kvinde at mestre mor-rollen, og at kroppen gennemgår en mildt sagt stor forandring. Derfor hylder vi hos Arndal moderskabet ved at gøre det ekstra godt for alle vordende og nybagte mødre. Så når du køber eller indløser et gavekort til en af vores mor-spapakker, får du et af mine to online hjemmetræningsprogrammer Gravid eller Efterfødsel med – kvit og frit (værdi 497 kr.). Klik ind og læse mere her.