Oktoberkampagne

NYHED: Arndal Triple Butter Massage 

Vores oktobernyhed er så god, at jeg ikke kan vente med at dele den med dig, selvom kalenderen stadig siger september. Grunden til min trippen er et nyt Arndal-produkt, som vi netop har fået på hylderne – og som i kombination med en særlig massageteknik giver en helt ny og aldeles fantastisk massageoplevelse. 

I hvad føles som hundrede år, men som i virkeligheden “kun” er et par, har jeg arbejdet på at udvikle en body butter, som skulle kunne det hele: Fugte uden at fedte, dufte skønt uden at løbe med al opmærksomheden og sidst, men ikke mindst, være befriet for konserveringsmidler og andet stads. Det har mildt sagt krævet en engels tålmodighed – også fordi der paradoksalt nok skal virkelig mange test til at få så rene produkter igennem myndighedernes nåleøje. Men at gode ting kommer til den, der venter, fik jeg heldigvis bekræftet forleden, da de første krukker landede i Store Kongensgade. Og nu kan du også få fornøjelsen. 

Fra i dag kan du nemlig ikke alene købe vores nye darling, men også få den med kvit og frit, hvis du forkæler dig selv med vores lige så nye massagebehandling, Arndal Triple Butter, hvori den nye butter som nævnt spiller en stor rolle. 

Arndal Triple Butter Massage er en dyb og intens kropsmassage med fokus på at løsne det dybere muskellag og afhjælpe spændte, overbelastede muskler. Massagen er en unik kombination af Klassisk, Dybdegående og Traditionel Massage, hvor vi anvender redskaber af træ og bambus for en dybere og mere målrettet behandling. Glæd dig til på alle måder at smelte som, ja, smør.   

Normalpris: 55 minutter: 1.025 kr.

Kampagnepris: 749 kr. (inklusiv fullsize produkt til en værdi af 249 kr.)

Tilbuddet gælder hele oktober måned, som jeg utålmodige menneske så altså har valgt at lade starte i dag 😉 

Book din selvforkælelse HER.

Eller købt et gavekort til en, du holder af. Gavekortet er gyldigt i tre år. Klik ind HER.

Lille fredag

Mange af mine kunder træner mandag, onsdag og fredag. De fleste spagæster ønsker wellness fredag, lørdag og søndag. Det mønster efterlader torsdag lidt ”alene”. Jeg har derfor besluttet at lave en særlig torsdagspakke som et fast tilbud.Hver torsdag kan du således tage dit fortrukne selskab under armen og nyde vores spaområde med sauna, damp- og boblebad og en ikke mindst en flaske bobler, hvortil vi serverer en anretning af frisk frugt.

Normal pris: 1.360 kr.
Pris om torsdagen for to personer: 949 kr

Personal Twin Training – Træn to for prisen af én

Personlig træning er uden tvivl effektivt, men vi har gjort os den erfaring at personlig træning med en god ven, veninde, ægtefælle eller kollega, kan være lige så effektivt – hvis ikke mere – når formen skal forbedres, og der skal sved på panden.

Derfor introducerer vi nu ’Arndal Personal Twin Training’ – en træningsmodel, der henter sin styrke i forpligtelsen til en fælles aftale, indbyrdes opbakning og sund konkurrence i træningen, så I simpelthen ikke kan lade være med at yde jeres allerbedste, og ja, så er det altså super hyggeligt at gå i spa sammen bagefter.

Klik ind og læs mere.

Arndals Gravid- og efterfødselsunivers 

At få børn er noget helt fantastisk og omvæltende. Men det er ingen hemmelighed, at det kræver sin kvinde at mestre mor-rollen, og at kroppen gennemgår en mildt sagt stor forandring.

Derfor hylder vi hos Arndal moderskabet ved at gøre det ekstra godt for alle vordende og nybagte mødre. Så når du køber eller indløser et gavekort til en af vores mor-spapakker, får du et af mine to online hjemmetræningsprogrammer Gravid eller Efterfødsel med – kvit og frit (værdi 497 kr.).

Klik ind og læse mere her.