Kampagner

Juni kampagne – Introduktionstilbud: Arndal Got Your Back – spar 33% 

Har du brug for at få løsnet og/eller styrket din ryg? Det er vi mange, der har, efter nedlukningen med talrige timer på hjemmekontoret og for de flestes vedkommende også med (meget) mindre aktivitet. Og hører du til dem, som har fået trænet med egen kropsvægt, har du sikkert savnet rygøvelserne i maskinerne – øvelserne, der både styrker og gør ryggen mere mobil og ikke mindst bidrager til den gode, flotte holdning. 
Uanset hvorfor din ryg måske brokker sig lidt for tiden, kan vi nu tilbyde den absolut bedste behandling, du og din ryg kan ønske jer, i form af vores nye massage Arndal Got Your Back:  55 minutter med fuld fokus på ryg, skulder og nakke. Og i hele juni måned kan du tilmed nyde den med 33% rabat.   

Normalt: 900 kr.
Kampagnepris: 600 kr. 

Book online eller køb på gavekort (gyldigt i 3 år)

Juni kampagne på Personlig Træning 
Har du brug for at få styrket ryggen og forbedret din holdning? Eller vil du gerne gå på sommerferie i god form? Som personlige trænere kan vi opfylde rigtig mange ønsker på selv ganske kort tid. Fortæl os, hvad du drømmer om, så skræddersyr vi et program efter din krop og målsætning. 

I hele juni måned sparer du 33% ved køb af et 10-turs klippekort. 

Normalt: 6.000 kr. 
Kampagnepris: 4.000 kr. 

Ring på 33330242 og book din første tid. Eller send din forespørgsel til lotte@arndalspa.dk

Faste Kampagner

Lille fredag

Mange af mine kunder træner mandag, onsdag og fredag. De fleste spagæster ønsker wellness fredag, lørdag og søndag. Det mønster efterlader torsdag lidt ”alene”. Jeg har derfor besluttet at lave en særlig torsdagspakke som et fast tilbud.Hver torsdag kan du således tage dit fortrukne selskab under armen og nyde vores spaområde med sauna, damp- og boblebad og en ikke mindst en flaske bobler, hvortil vi serverer en anretning af frisk frugt.

Normal pris: 1.195 kr.
Pris om torsdagen for to personer: 699 kr

Personal Twin Training – Træn to for prisen af én

Personlig træning er uden tvivl effektivt, men vi har gjort os den erfaring at personlig træning med en god ven, veninde, ægtefælle eller kollega, kan være lige så effektivt – hvis ikke mere – når formen skal forbedres, og der skal sved på panden. Derfor introducerer vi nu ’Arndal Personal Twin Training’ – en træningsmodel, der henter sin styrke i forpligtelsen til en fælles aftale, indbyrdes opbakning og sund konkurrence i træningen, så I simpelthen ikke kan lade være med at yde jeres allerbedste, og ja, så er det altså super hyggeligt at gå i spa sammen bagefter. Klik ind og læs mere.

Arndals Gravid- og efterfødselsunivers 

At få børn er noget helt fantastisk og omvæltende. Men det er ingen hemmelighed, at det kræver sin kvinde at mestre mor-rollen, og at kroppen gennemgår en mildt sagt stor forandring. Derfor hylder vi hos Arndal moderskabet ved at gøre det ekstra godt for alle vordende og nybagte mødre. Så når du køber eller indløser et gavekort til en af vores mor-spapakker, får du et af mine to online hjemmetræningsprogrammer Gravid eller Efterfødsel med – kvit og frit (værdi 497 kr.). Klik ind og læse mere her.