Kampagne

Forkæl dig selv med fugt før ferien

Sol, sand og saltvand er balsam for sjælen og lige nu tæller de fleste ned til sommerferie. I Arndal tager vi forskud på glæderne med to varme tilbud, som garanterer en smuk og gennemfugtet sommerhud med en sund glød.

Summer Body Special

Summer Body Special er en kombination af tørbørstning og klassisk massage, men inden du når så langt, kan du nyde 2 timer i vores spa, sauna og dampbad, hvor tankerne kan flyve frit. Din behandler henter dig i spaområdet, når det er din tur. 

Når du har lagt dig til rette på briksen, starter behandlingen med en blid tørbørstning af hele kroppen, som aktiverer dit blodomløb og fjerner alle de døde hudceller. Herefter får du en fuld kropsmassage i vores egen Body Butter. Den ikoniske (og naturligvis kemifri!) balm har en mild duft af citrus, mætter din hud med fugt og efterlader den babyblød. Efter massagen pakker din behandler dig ind i lagen og tæppe, så din hud kan optage balmen bedst muligt. Mens produktet virker, får du en hovedbundsmassage, som med garanti sender stress og spændinger på himmelflugt. 

Efter din behandling kan du beholde badekåben på og forlænge nydelsen i vores hyggelige spalounge, hvor vi serverer lidt frisk frugt og en hjemmelavet ingefær-te. Ekstra bonus: Du kan tage en full size Arndal Body Butter med hjem til badeværelseshylden– uden beregning.


Varighed: 55 minutter 
Normalpris: 925 kr. + 249 kr. for Arndal Body Butter (80 gram): 1.197 kr. 
Sommerpris: 699 kr. 
(køb på gavekort – gyldigt i 3 år)

Oxygen Facial

Skal dit ansigt også forkæles? Oxygen Facial er vores mest fugtgivende ansigtsbehandling og en elsket klassiker i vores repertoire. 

Behandlingen starter med en nænsom peeling, der efterlader din hud  – din behandler skræddersy styrken til lige præcis din hudtype. Derefter påføres et super effektivt serum, som bliver sprayet på med airbrush – små bitte dråber af fugt lander på huden som en blid sommerregn. Som prikken over i’et får du farvet og rettet din bryn – uden beregning. Og så er du klar til ferie.

Varighed: 1 time og 15 minutter
Pris: 1.125 kr.                                                                                                     

Sommerpris: 750 kr. (køb på gavekort – gyldigt i 3 år)