Kampagne

Februar i kærlighedens tegn – rabat på (selv)forkælelse!

Februar er lig med Valentines Dag, men i Arndal står hele måneden i kærlighedens tegn. Der er uro i verden. Kulden bider, det er mørkt. Vi har alle sammen brug for håb, optimisme og mildhed i den her tid. Derfor har vi tre kærlige tilbud til dig.

Rabat på parmassage til dig og en, du holder af. 

Forkæl dig selv og en, du holder af, med en unik parmassage. Behandlingen foregår i vores parrum. Her får I en klassik massage af vores erfarne massører. Efter 55 minutter, kan I rejse jer fra de opvarmede bænke med fornyet energi og gå i spaområdet. Her venter en flaske boblende Cremant og lidt frisk frugt. Fokusér på hinanden og den kærlige, gode samtale – resten klarer vi.

Normalpris: 2.200 kr.

Kærlighedspris, hele februar: 1.500 kr. 

Køb gavekort (gå ind under ”specialtilbud”)     Book tid online

50% rabat på gravid- og efterfødselsforløb

Kærlighed handler også om det liv, vi giver videre. Derfor tilbyder vi hele februar måned 50% rabat på vores specialiserede online gravid- og efterfødselsforløb. Giv jeres kommende eller nybagte forældreskab en harmonisk start med vores nænsomme, men effektive træningsrådgivning, der er godkendt på højeste niveau. Anbefalet af professor Bente Klarlund og fødselsoverlæge Charlotte Wilken-Jensen

Normalpris: 497 kr

Kærlighedspris, hele februar: 248,50 kr. 

Brug koden ”NYTLIV” og udløs din rabat. 

Køb 4 timers personlig træning, betal for 3. Og få 7 timers kostvejledningsmateriale gratis 

Man kan ikke sige februar, uden at sige fastelavn. Og man kan dårligt komme gennem fastelavn uden fastelavnsboller. Og hvorfor skulle man dog også det? De søde boller er jo de rene kærlighedsbomber, og i Arndal tror vi ikke på fanatisme. I stedet hjælper vi dig med at finde balancen i sundheden og kalorieregnskabet. Hele februar kan du derfor få 4 timers personlig træning til 3 timers pris – og så får du ovenikøbet 7 timers kostvejledningsmateriale med i købet. 

Normalpris: 3.200 kr.

Kærlighedspris, hele februar: 2.400 kr. + 7 timers kostvejledningsmateriale gratis

Ekstra kærlig hilsen

Lotte Arndal