Kampagner

Årets første fabelagtige nyhed og Time Out til outletpris    

Så blev det 2022. Jeg håber, du og dine kære er kommet godt ind i det. Et nyt år er for mig altid forbundet med ny energi – en ny start. I år må jeg imidlertid sige, at energifølelsen ligger noget længere væk end normalt. Som et af mine børn siger, så er solen taget på ferie. Og ja, gid vi lige kunne trykke på ”time out” knappen og lægge os i solen et varmt sted med bølgeskvulp som lydtæppe. Men det er meget langt fra virkeligheden for de fleste af os. Derfor har vi i januar kampagne på vores mest populære spapakke ved samme navn. 

Læs mere time out a la Arndal HER

1 time og 55 minutters dig-tid til 990 kr. i hele januar. Køb på GAVEKORT – gyldigt i 3 år.

Normalpris: 1.395 kr. 

På ansigtsplejemenuen har vi i det nye år skiftet ud i vores produktserier. Vi forsætter med Caudalie, men derudover har vi taget de fabelagtige produkter fra LING ind som vores primære hudplejeserie. I New York har LINGs ansigtsbehandling fået navnet WOW, og den er blevet kåret som byens bedste af ingen ringere end New York Magazine, Allure og Forbes. Som jyde og pragmatiker har jeg dog valgt at give den et lidt mere selvforklarende navn, nemlig Luksus Facial, men behandlingen er altså akkurat den samme. 

Du kan læse mere om herlighederne HER

Og apropos gode nyheder, så kan du i janaur opleve wow-effekten af og ved denne 1 time og 55 minutters behandling til 990 kr. Køb på GAVEKORT – gyldigt i 3 år.
Normalpris: 1.400 kr.

Spaområdet er som altid inkluderet i din behandling. Du skal bare lige huske at oplyse, hvornår du ønsker at slænge dig her – selvfølgelig før din behandling, så du ikke vasker alle de lækre produkter af 😉  

NYHED – Lazy Yoga

Vil du gerne nyde yogaens mange gode effekter, men har ikke tid eller ork til at finde yogamåtten frem? Så er Lazy Yoga svaret på dine bønner. Her er det nemlig din behandler, der udfører øvelserne for dig. Det eneste, du vil blive bedt om, er at trække vejret roligt imens. Lyder det ikke dejlig overkommeligt?  

I 25 minutter strækker din behandler hele din krop igennem med fokus på at reducere stivhed, anspændthed og låsthed i muskler og led. Behandlingen vil afhjælpe og lindre ømheder og smerter. Formålet er at øge din fleksibilitet og mobilitet. Eller sagt helt enkelt: at gøre dig mere smidig. Og det vil du opleve, at du bliver. 

For optimal effekt anbefaler vi et forløb med minimum én behandling om ugen. Og den kan med fordel tilkøbes i kombination med personlig træning og/eller massage.

NB: Lazy Yoga foregår påklædt, så medbring (eller ankom i) løstsiddende og behageligt tøj.  

Varighed: 25 minutter

Book din tid online

Pris: 500 kr. Køb en session på gavekort

Klippekort med 6 klip: 2.500 kr. Køb klippekort på 6 sessioner

Tilbud i januar. Køb klippekort på 6 klip til en pris af: 2.000 kr. Køb som gavekort

Lille fredag

Mange af mine kunder træner mandag, onsdag og fredag. De fleste spagæster ønsker wellness fredag, lørdag og søndag. Det mønster efterlader torsdag lidt ”alene”. Jeg har derfor besluttet at lave en særlig torsdagspakke som et fast tilbud.Hver torsdag kan du således tage dit fortrukne selskab under armen og nyde vores spaområde med sauna, damp- og boblebad og en ikke mindst en flaske bobler, hvortil vi serverer en anretning af frisk frugt.

Normal pris: 1.195 kr.
Pris om torsdagen for to personer: 699 kr

Personal Twin Training – Træn to for prisen af én

Personlig træning er uden tvivl effektivt, men vi har gjort os den erfaring at personlig træning med en god ven, veninde, ægtefælle eller kollega, kan være lige så effektivt – hvis ikke mere – når formen skal forbedres, og der skal sved på panden. Derfor introducerer vi nu ’Arndal Personal Twin Training’ – en træningsmodel, der henter sin styrke i forpligtelsen til en fælles aftale, indbyrdes opbakning og sund konkurrence i træningen, så I simpelthen ikke kan lade være med at yde jeres allerbedste, og ja, så er det altså super hyggeligt at gå i spa sammen bagefter. Klik ind og læs mere.

Arndals Gravid- og efterfødselsunivers 

At få børn er noget helt fantastisk og omvæltende. Men det er ingen hemmelighed, at det kræver sin kvinde at mestre mor-rollen, og at kroppen gennemgår en mildt sagt stor forandring. Derfor hylder vi hos Arndal moderskabet ved at gøre det ekstra godt for alle vordende og nybagte mødre. Så når du køber eller indløser et gavekort til en af vores mor-spapakker, får du et af mine to online hjemmetræningsprogrammer Gravid eller Efterfødsel med – kvit og frit (værdi 497 kr.). Klik ind og læse mere her.