Kampagner

NYHED – Arndal Neck & Shoulders

Arndal Neck & Shoulders er 25 minutters effektiv massage til dig, som ønsker at gøre noget særdeles godt for din nakke, skulder, ryg og kranie. Massøren bruger forskellige massageteknikker for bedst muligt af få dine spændte muskler til at slappe af, så du kan  forlade Arndal med sænkede skulder og fornyet energi i øverste etage.

Varighed: 25 minutter

Normal pris: 625 kr. 

Kampagnepris i marts: 499 kr. (kan bookes mandag til torsdag)

Køb på gavekort (gyldig i 3 år)

Book online

NYHED: Japansk Lifting

Japansk Lifting er en fantastisk ansigtsbehandling med unikke teknikker, der forynger og opfrisker din hud. Behandlingen forbedrer hudens hydrering, elasticitet og fasthed i både dit ansigt og på din hals. Musklerne i ansigtet bliver afslappet med en synlig reducering af rynker og fuger. Japansk Lifting kaldes derfor også det ‘naturlige ansigtsløft’.

Japansk Lifting bygger på kinesisk og japansk akupressur. Metoden er behagelig og afslapper ikke kun dine muskler i ansigtet, men hele dit nervesystem og dermed din krop. 

For optimal effekt anbefales minimum 5 behandlinger.

Benyt dig af vores klippekort, hvor du ved 5 behandlinger får den 6 uden beregning. 

Varighed: 55 minutter 

Normal pris: 795 kr. 

Kampagnepris i marts: 549 kr. (kan bookes mandag til torsdag)

Køb på gavekort (gyldig i 3 år)

Book online

Lille fredag

Mange af mine kunder træner mandag, onsdag og fredag. De fleste spagæster ønsker wellness fredag, lørdag og søndag. Det mønster efterlader torsdag lidt ”alene”. Jeg har derfor besluttet at lave en særlig torsdagspakke som et fast tilbud.Hver torsdag kan du således tage dit fortrukne selskab under armen og nyde vores spaområde med sauna, damp- og boblebad og en ikke mindst en flaske bobler, hvortil vi serverer en anretning af frisk frugt.

Normal pris: 1.360 kr.
Pris om torsdagen for to personer: 949 kr

Personal Twin Training – Træn to for prisen af én

Personlig træning er uden tvivl effektivt, men vi har gjort os den erfaring at personlig træning med en god ven, veninde, ægtefælle eller kollega, kan være lige så effektivt – hvis ikke mere – når formen skal forbedres, og der skal sved på panden.

Derfor introducerer vi nu ’Arndal Personal Twin Training’ – en træningsmodel, der henter sin styrke i forpligtelsen til en fælles aftale, indbyrdes opbakning og sund konkurrence i træningen, så I simpelthen ikke kan lade være med at yde jeres allerbedste, og ja, så er det altså super hyggeligt at gå i spa sammen bagefter.

Klik ind og læs mere.

Arndals Gravid- og efterfødselsunivers 

At få børn er noget helt fantastisk og omvæltende. Men det er ingen hemmelighed, at det kræver sin kvinde at mestre mor-rollen, og at kroppen gennemgår en mildt sagt stor forandring.

Derfor hylder vi hos Arndal moderskabet ved at gøre det ekstra godt for alle vordende og nybagte mødre. Så når du køber eller indløser et gavekort til en af vores mor-spapakker, får du et af mine to online hjemmetræningsprogrammer Gravid eller Efterfødsel med – kvit og frit (værdi 497 kr.).

Klik ind og læse mere her.