Aktuelle kampagner

Back on Track – August kampagne

Trænger du til en kærlig, men fast hånd, til at få dig Back on Track med de gode vaner og til at få en stærk og smidig krop? Så har jeg lavet en skræddersyet pakke til formålet, som hjælper dig mere end godt på vej. 

Med Back on Track pakken får du 3 måneders medlemskab og 12 timers personlig træning. En gang om ugen står din personlige træner klar til at guide dig igennem lige præcis de øvelser, som er gode for dig, og som hurtigt og sikkert får dig i mål. Imellem de personlige træningstimer har du en skræddersyet plan for, hvad du skal lave 2 gange på egen hånd, inden I mødes igen. 

Udover sved på panden får du naturligvis fri adgang til spaområdet med håndklæder, frugt og forfriskende koldt vand. Og skulle du have lyst til at supplere dit personlige forløb med vores holdtræning, ja, så er det også inkluderet i dit medlemskab. 

Normalpris: 12.600 kr. 

Pris i august: 9.900 kr. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at booke 30 minutters uforpligtende samtale. Send mig blot en mail på lotte@arndalspa.dk

Faste Kampagner

Her en kort oversigt over vores faste kampagner.

Salig Søndag

Vi kunne bruge  mange sværmeriske ord om denne vores særlige spapakke kun til søndage. For den ér afslappende, afspændende, omsorgsfuld, velduftende og fremfor alt rolig. Men vi vil hellere fortælle dig om hensigten: At din søndag bliver så salig som mulig. Klik ind og læs mere.

Normalpris. 825 kr.
Pris om søndagen 599 kr.

Lille fredag

Mange af mine kunder træner mandag, onsdag og fredag. De fleste spagæster ønsker wellness fredag, lørdag og søndag. Det mønster efterlader torsdag lidt ”alene”. Jeg har derfor besluttet at lave en særlig torsdagspakke som et fast tilbud.Hver torsdag kan du således tage dit fortrukne selskab under armen og nyde vores spaområde med sauna, damp- og boblebad og en ikke mindst en flaske bobler, hvortil vi serverer en anretning af frisk frugt.

Normal pris: 1.195 kr.
Pris om torsdagen for to personer: 699 kr

Personal Twin Training – Træn to for prisen af én

Personlig træning er uden tvivl effektivt, men vi har gjort os den erfaring at personlig træning med en god ven, veninde, ægtefælle eller kollega, kan være lige så effektivt – hvis ikke mere – når formen skal forbedres, og der skal sved på panden. Derfor introducerer vi nu ’Arndal Personal Twin Training’ – en træningsmodel, der henter sin styrke i forpligtelsen til en fælles aftale, indbyrdes opbakning og sund konkurrence i træningen, så I simpelthen ikke kan lade være med at yde jeres allerbedste, og ja, så er det altså super hyggeligt at gå i spa sammen bagefter. Klik ind og læs mere.

Arndals Gravid- og efterfødselsunivers 

At få børn er noget helt fantastisk og omvæltende. Men det er ingen hemmelighed, at det kræver sin kvinde at mestre mor-rollen, og at kroppen gennemgår en mildt sagt stor forandring. Derfor hylder vi hos Arndal moderskabet ved at gøre det ekstra godt for alle vordende og nybagte mødre. Så når du køber eller indløser et gavekort til en af vores mor-spapakker, får du et af mine to online hjemmetræningsprogrammer Gravid eller Efterfødsel med – kvit og frit (værdi 497 kr.). Klik ind og læse mere her.