Kampagner

Glædelig Mors Spa-Dag 

Som mor til fire er det ikke nogen hemmelighed, at jeg synes, Mors Dag er værd at fejre. Vi her i Arndal gør os i hvert fald særligt umage med at forkæle det menneske, der har holdt ubetinget af os, fra den dag, vi kom til verden. Den umage og glæde kan du give videre til din mor med vores Mors Dag-tilbud på vores gæsters foretrukne ansigtsbehandling, Pure Facial, med tilføjelse af en fugtgivende håndkur. 

Bed din mor pakke badetøjet, så hun kan starte med at nyde vores skønne spaområde lidt. Så inviterer vores dygtige behandler inden for og byder på først en blød briks at ligge på, dernæst et sæt lune paraffin-handsker, som vil gøre din mors hænder babybløde, alt imens hun (med garanti) nyder godt af vores bestseller ansigtsbehandling, som indeholder grundig dybderens, rens, peeling og mild frugtsyremaske, som nænsomt fjerner døde hudceller. Herefter følger en ansigtsmaske efter lige netop din mors huds behov, ledsaget af en skøn hovedbunds- og nakkemassage.

Varighed: 55 minutter + 2 timer i spaområdet før behandlingen

Normalpris: 845kr. 

Kampagnepris: 500 kr.

Køb gavekort online HER og tilføj en sød personlig hilsen til din mor. 

NYHED – Myofascial Anti-Aging Facial    

Dybdegående ansigtsbehandling med specialiseret massage af muskler og bindevæv, som skaber et naturligt løft og mindsker spændingsrynker synligt. Behandlingen reducerer hævelser, øger cirkulationen og giver ungdommelig glød til ansigtet. Og som særdeles behagelig bonus til alt dette kan du også glæde dig til at få afstresset kroppen og ikke mindst slippe af med hovedpine og kæbesmerter, hvis du lider af den slags.   

Den unikke Myofascial Anti-Aging Facial adskiller sig også fra de mere klassiske ansigtsbehandlinger ved at tage udgangspunkt i hele kroppen. Behandlingen starter således ved dine fødder, hvorfra terapeuten arbejder sig op ad dine ben med håndfladetryk – også kaldet ‘bjørneskridt’ – og sender dig langt væk fra tankerne. Inden fokus sættes på dit ansigt, er opmærksomheden på dine mavemuskler. En afslappet mavemuskulatur optimerer nemlig resultatet af ansigtsbehandlingen, dels fordi det øger cirkulationen, dels fordi det får ansigtsmusklerne til at slappe mere af og derfor gør dem nemmere at arbejde med. 

Efter rens, peeling og indsmøring i serum vil din behandler nu trin for trin løsne dine spændinger i muskler og bindevæv på decolleté, hals og i ansigtet. Herefter vil du få lagt en plejende maske, som virker, mens du modtager behandlingens sidste og måske vigtigste massage: Øjenomgivelserne, furerne fra næsen ned til munden, og hvor vores mimik ellers sætter sine dybe spor. Overskydende maske fjernes, og der rundes af med indsmøring i serum og creme tilpasset din nu med garanti smukkere og glattere huds behov. 

Varighed: 1 time og 55 minutter

Pris: 1.495 kr.

Tilbud frem til 31.5: 990 kr. 

NB. Massage i munden indgår i behandlingen. Hvis du for nylig har gennemgået en tandoperation – eller en ansigtsoperation – må behandlingen udsættes, til dine sår er fuldstændig helet. Skriv eller ring til os, hvis du er i tvivl. 

Lille fredag

Mange af mine kunder træner mandag, onsdag og fredag. De fleste spagæster ønsker wellness fredag, lørdag og søndag. Det mønster efterlader torsdag lidt ”alene”. Jeg har derfor besluttet at lave en særlig torsdagspakke som et fast tilbud.Hver torsdag kan du således tage dit fortrukne selskab under armen og nyde vores spaområde med sauna, damp- og boblebad og en ikke mindst en flaske bobler, hvortil vi serverer en anretning af frisk frugt.

Normal pris: 1.195 kr.
Pris om torsdagen for to personer: 699 kr

Personal Twin Training – Træn to for prisen af én

Personlig træning er uden tvivl effektivt, men vi har gjort os den erfaring at personlig træning med en god ven, veninde, ægtefælle eller kollega, kan være lige så effektivt – hvis ikke mere – når formen skal forbedres, og der skal sved på panden. Derfor introducerer vi nu ’Arndal Personal Twin Training’ – en træningsmodel, der henter sin styrke i forpligtelsen til en fælles aftale, indbyrdes opbakning og sund konkurrence i træningen, så I simpelthen ikke kan lade være med at yde jeres allerbedste, og ja, så er det altså super hyggeligt at gå i spa sammen bagefter. Klik ind og læs mere.

Arndals Gravid- og efterfødselsunivers 

At få børn er noget helt fantastisk og omvæltende. Men det er ingen hemmelighed, at det kræver sin kvinde at mestre mor-rollen, og at kroppen gennemgår en mildt sagt stor forandring. Derfor hylder vi hos Arndal moderskabet ved at gøre det ekstra godt for alle vordende og nybagte mødre. Så når du køber eller indløser et gavekort til en af vores mor-spapakker, får du et af mine to online hjemmetræningsprogrammer Gravid eller Efterfødsel med – kvit og frit (værdi 497 kr.). Klik ind og læse mere her.