Kampagner

Gå højsommeren særdeles smukt i møde 

Den første dag i sommerferiens tegn, og det regner! Men mon ikke solen kommer snart igen. I hvert fald er det varmt, og det er lig med shorts og kjoler. Derfor har jeg sammensat en pakke kombineret af træning og massage, der hjælper dig på vej til flotte sommerben.

Jeg selv er gået på ferie fra i dag. Og måske du vil med. Ja, altså ikke sådan fysisk, men være i kontakt med mig flere gange om dagen hver dag. Det er du nemlig, når du er i kostvejledningsforløb hos mig. Og den daglige personlige kontakt er helt afgørende for de resultater, du opnår. Kostvejledningen er hundredprocent personlig og skræddersyet til dig og dit liv. 

Sommerferie byder for mange af os på kold rose og is med flødeskum. Og det skal der også være plads til. Men ferie betyder også mere tid til at fokusere på sig selv. Så måske det er nu, du har lyst til at gøre brug af mit særlige sommertilbud, der hjælpe dig til en sundere og slankere udgave af dig selv. 

4 uger – Normalpris: 1.797 kr. Besparelse 400 kr. Din pris: 1.397 kr.
Klik HER for at komme i gang til din reducerede pris – TAST KODE: Sommer202112 uger – Normalpris: 3.497 kr. Besparelse 800. Din pris: 2.797 kr. 
Klik HER for at komme i gang til din reducerede pris – TAST KODE: Sommer2021

 
Tilbuddet gælder frem til den 31.7.2020.

Føler du, at dine ben trænger til at blive strammet op og/eller kunne du godt ønske dig, at ordet ’appelsin’ ikke fik dig til at tænke på andet end frugt, så har vi har lavet et særligt tilbud sommeren over, som har dine ben i fokus. 

I juli måned tilbyder vi 10 sessioner bestående af:

  • 10 x Personlig Træning med 35 minutters intensiv træning for lår og baller
  • Træningstimerne rundes af med 20 minutters massage og lymfedrænende behandling med vores Recovery Boots. Sidstnævnte er kompressionsstøvler, som via luftkamre skaber tryk på kroppen. Denne funktion giver ikke kun en behagelig massage, men har også en lang række sundhedseffekter for dig, som: 
  • Har tunge eller hævede ben (ødemer)
  • Står meget op eller oplever uro i benene 
  • Har dårlig blodcirkulation og måske åreknuder
  • Vil reducere appelsinhud 
  • Træner meget og vil optimere din restitution 

Normalpris: 6.000 kr. 

Kampagnepris: 3.700 kr. 

Ring 33 33 02 42 og book din første tid. 

Faste Kampagner

Lille fredag

Mange af mine kunder træner mandag, onsdag og fredag. De fleste spagæster ønsker wellness fredag, lørdag og søndag. Det mønster efterlader torsdag lidt ”alene”. Jeg har derfor besluttet at lave en særlig torsdagspakke som et fast tilbud.Hver torsdag kan du således tage dit fortrukne selskab under armen og nyde vores spaområde med sauna, damp- og boblebad og en ikke mindst en flaske bobler, hvortil vi serverer en anretning af frisk frugt.

Normal pris: 1.195 kr.
Pris om torsdagen for to personer: 699 kr

Personal Twin Training – Træn to for prisen af én

Personlig træning er uden tvivl effektivt, men vi har gjort os den erfaring at personlig træning med en god ven, veninde, ægtefælle eller kollega, kan være lige så effektivt – hvis ikke mere – når formen skal forbedres, og der skal sved på panden. Derfor introducerer vi nu ’Arndal Personal Twin Training’ – en træningsmodel, der henter sin styrke i forpligtelsen til en fælles aftale, indbyrdes opbakning og sund konkurrence i træningen, så I simpelthen ikke kan lade være med at yde jeres allerbedste, og ja, så er det altså super hyggeligt at gå i spa sammen bagefter. Klik ind og læs mere.

Arndals Gravid- og efterfødselsunivers 

At få børn er noget helt fantastisk og omvæltende. Men det er ingen hemmelighed, at det kræver sin kvinde at mestre mor-rollen, og at kroppen gennemgår en mildt sagt stor forandring. Derfor hylder vi hos Arndal moderskabet ved at gøre det ekstra godt for alle vordende og nybagte mødre. Så når du køber eller indløser et gavekort til en af vores mor-spapakker, får du et af mine to online hjemmetræningsprogrammer Gravid eller Efterfødsel med – kvit og frit (værdi 497 kr.). Klik ind og læse mere her.