Kampagner

Vi fejrer Mor´s Dag hver dag i maj

D. 12. maj er det Mors Dag, men som mor til 4 synes jeg, at moderskabet fortjener at blive fejret mere end en enkelt dag. I Arndal hylder vi derfor alle mødre i hele maj måned med tilbud på to skønne behandlinger, der forkæler kvindekroppen.  

Arndal Neck & Shoulders Deluxe 

Arndal Neck & Shoulders Deluxe er en efterspurgt nyhed i Arndal. Det er storesøsteren til vores populære Arndal Neck & Shoulders, og deluxe versionen er ikke mindre end en hel time længere.

I 85 minutter arbejder massøren med forskellige teknikker, der løsner dine spændinger, får skuldrene til at sænke sig og energien til at brede sig. Både nakke, skuldre, ryg, kranie og ansigt masseres, og massagen fuldendes med en plejende ansigtsbehandling med eksklusive produkter fra franske Payot. 

Læs mere om behandlingen lige HER. Og husk, du kan også købe Arndal Neck & Shoulders Deluxe på et gavekort – det er gyldigt i 3 år.

Normalpris: 1.399 kr.                                                                                                                                 Majpris: 990 kr. 

Gravid- eller efterfødselsmassage

Som gravid eller nybagt mor er kroppen i den grad sat på prøve. 55 minutters lindrende, afslappende massage gør ikke bare underværker for ømme led, nakke og skuldre. Det er også en velundt pause, hvor fokus er på dig og ikke på den lille ny. I hele maj får du ovenikøbet to effektive online hjemmetræningsprogrammer (værdi 487 kr.) med i købet – kvit og frit.

Læs mere om vores gravid- og efterfødselsmassage HER og HER.

Normalpris: 925 kr.                                                                                                                                            Majpris 699 kr.

Nyhed – Glow Booster 

Har du fine linjer? Grove porer? Talgknopper? Acne? Pigmentpletter? Eller måske bare en mat, trist hud, der trænger til nyt liv? Så er vores Glow Booster din nye bedste ven. Det er en ultraeffektiv frugtsyrebehandling, der efterlader din hud smukkere, glattere og mere strålende efter bare én behandling

Vores frugtsyrekompleks er en potent blanding af AHA-syrer, hvis styrkes tilpasses din hudtype og din huds tilstand. 

Behandlingen starter med en rens, så huden er ren og klar til at tage imod frugtsyren, som påføres ad to omgange. Med de to lag får behandlingen maksimal effekt. Frugtsyren sidder på huden i ca. 10 minutter. I løbet af det sidste minut påfører kosmetologen en neutraliserende spray. Du vil mærke en let sviende/brændende fornemmelse på huden – den forsvinder igen efter max 20 sekunder.  Næste skridt er en nærende og beroligende maske, som får evt. rødme til at lægge sig. Behandlingen fuldendes med en solbeskyttende dagcreme.

For optimal effekt anbefaler vi, at du får 3-5 behandlinger med 15 dages interval. Vedligeholdelse hver 2. måned.

Frugtsyrebehandlingen indgår også i vores Pure Facial og Luksus Facial. 

Varighed: 25 minutter

Pris: 490 kr. 

Kampagne frem til 15. maj – 390 kr. 

Klippekort med 5 behandlinger: 1.990 kr. (besparelse 460 kr.)