Kampagner

Et tilbud for hver af novembers tre måneder

Nu er det november, november, november, som Henrik Nordbrandt har skrevet i et af sine digte. Og det vil vi gerne opveje med et par ekstra tilbud til dig, der – ligesom den gode digter – synes, november kan være lidt af en lang omgang at komme igennem. 

Nyhed: Arndal Wellness With Friends 

Vores nye spapakke handler om at fejre livet og dyrke venskabet. Hos os kan I gøre det i vores skønne spaområde, hvor jeres helt egen spavært vil forkæle jer med saunagus, tyrkisk bad og bobler i glasset. Klik HER og læs om herlighederne, som vi i november tilbyder til en vennepris på 399 kr. per person. 

Arndals Adventskalender

Kender du en kvinde, du gerne vil forkæle? En kvinde, som har gjort sig fortjent til lidt ekstra, fordi hun er verdens bedste veninde, mor, datter, søster, kone eller kæreste? Uanset hvem hun er, vil Arndals Adventskalender uden tvivl lune om hjertet. Klik HER og se, hvordan du hver søndag i advent kan overraske med udsøgte gaver. 

Boot campens effektive lillebror

Sidst, men ikke mindst, kan du også bruge årets sidste måneder på at kickstarte nye vaner og forbedre din fysik. Arndal Kick-Off  er et intensivt 4-ugers forløb, hvor vi kombinerer kvalificeret kostvejledning og personlig træning. Træningen står mine dygtige trænere for, mens du i november kan få mig med til bords som daglig kostvejleder uden ekstra beregning. Inkluderet i novembertilbudet er også vores avancerede sundhedsanalyse, som sikrer dig et så skræddersyet forløb som muligt. Klik HER og læs om sundshedsanalysen, som normalt koster 1.800 kr.Klik ind og læs mere om forløbet HER.

Normalt: 6.200 kr. 

Pris i november: 4.400 kr. .

Lille fredag

Mange af mine kunder træner mandag, onsdag og fredag. De fleste spagæster ønsker wellness fredag, lørdag og søndag. Det mønster efterlader torsdag lidt ”alene”. Jeg har derfor besluttet at lave en særlig torsdagspakke som et fast tilbud.Hver torsdag kan du således tage dit fortrukne selskab under armen og nyde vores spaområde med sauna, damp- og boblebad og en ikke mindst en flaske bobler, hvortil vi serverer en anretning af frisk frugt.

Normal pris: 1.195 kr.
Pris om torsdagen for to personer: 699 kr

Personal Twin Training – Træn to for prisen af én

Personlig træning er uden tvivl effektivt, men vi har gjort os den erfaring at personlig træning med en god ven, veninde, ægtefælle eller kollega, kan være lige så effektivt – hvis ikke mere – når formen skal forbedres, og der skal sved på panden.

Derfor introducerer vi nu ’Arndal Personal Twin Training’ – en træningsmodel, der henter sin styrke i forpligtelsen til en fælles aftale, indbyrdes opbakning og sund konkurrence i træningen, så I simpelthen ikke kan lade være med at yde jeres allerbedste, og ja, så er det altså super hyggeligt at gå i spa sammen bagefter.

Klik ind og læs mere.

Arndals Gravid- og efterfødselsunivers 

At få børn er noget helt fantastisk og omvæltende. Men det er ingen hemmelighed, at det kræver sin kvinde at mestre mor-rollen, og at kroppen gennemgår en mildt sagt stor forandring.

Derfor hylder vi hos Arndal moderskabet ved at gøre det ekstra godt for alle vordende og nybagte mødre. Så når du køber eller indløser et gavekort til en af vores mor-spapakker, får du et af mine to online hjemmetræningsprogrammer Gravid eller Efterfødsel med – kvit og frit (værdi 497 kr.).

Klik ind og læse mere her.