Ekstra til din behandling 

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling. 

Ekstra massage

Opnå øget effekt eller mere afslapning ved at forlænge din afslappende, klassiske eller dybdegående massage med 30 minutter. 

Pris: 300 kr. – Bestil tid online

Body Scrub med sukker

Mild og aromatisk bodyscrub med vores sukkerkrystalbaserede, økologiske scrub, som er ultra-fugtgivende og genopbyggende for huden. 

Pris: 400 kr. – Bestil tid online

Body Scrub med salt

Effektiv bodyscrub af hele kroppen med en forfriskende kombination af økologisk salt, kokosolie og citron. Scrubben øger blodcirkulationen og efterlader huden blød og glat. 

Pris: 400 kr. – Bestil tid online

Hovedbundsmassage

30 minutters forløsende hovedbundsmassage, som gør underværker for nervesystemet. Massagen øger blodcirkulationen i hovedbunden og reducerer stress. 

Pris: 300 kr. – Bestil tid online

Fodmassage 

Kom (endnu) længere ned i gear ved at få masseret dine fødder, hvilket bidrager til hele kroppens velbefindende. 

Pris: 300 kr. – Bestil tid online

Arndal Neck & Shoulders 

Arndal Neck & Shoulders er 30 minutters effektiv massage til dig, som ønsker at gøre noget særdeles godt for din nakke, skulder, ryg og kranie. Massøren bruger forskellige massageteknikker for bedst muligt af få dine spændte muskler til at slappe af, så du kan  forlade Arndal med sænkede skulder og fornyet energi i øverste etage.

Pris: 300 kr. – Bestil tid online

Et glas crémant

Lidt ekstra nydelse til efter din behandling. Måske du ønsker at forkæle en, du holder af – eller dig selv. 

Pris: 65 kr.- Bestil tid online

En flaske crémant

Top jeres fælles spaoplevelse med en flaske crémant, hvortil vi serverer en anretning med frisk frugt for jer. 

Pris 350 kr. – Bestil tid online

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.