Winter Retreat

Varme er (i dén grad) i fokus i denne skønne behandling. Du starter således med 10-15 minutters alenetid i saunaen, hvor den velgørende varme er blevet beriget med en forfriskende pebermynte olie.

Når din krop er blevet varmet godt igennem, henter din behandler dig igen. Et forfriskende glas vand senere lægger du dig på en opvarmet massagebænk, hvorefter du får en blid tørbørstning af hele kroppen, som aktiverer dit blodomløb og fjerner alle de døde hudceller, som saunavarmen har gjort dejlig samarbejdsvillige.  

Herefter venter nu en fuld kropsmassage i fugtgivende, varm økologisk kokosolie. Dernæst pakker din behandler dig ind i lagen og tæppe, så din hud kan optage olien bedst muligt. Mens olien virker under tæppet, får du en hovedbundsmassage, som med garanti vil sende eventuel efterårstristesse på himmelflugt. 

Behandlingsdelen af spapakken slutter her, og du vil opleve, at du ikke blot har fået varmen, men også hud så blød som en babys. Lyder det ikke skønt? Behold badekåben på og bliv og nyd følelsen i vores hyggelige spalounge, hvor vi serverer en forfriskning bestående af frisk frugt og vores hjemmelavede ingefær-te. Og mens du gør det, så husk, efteråret løber ingen steder. 

Psst! Med hjem får du en scrubhandske, så du kan holde resultatet ved lige. 

Varighed: 1 time og 15 minutter inkl. sauna
Normalpris: 950 kr.

Book tid online

Køb gavekort