Wellness Facial

Kobl af og lad op med denne afslappende behandling, hvor kombinationen af ansigtsmassage og klassisk ansigtsbehandling vil gøre en forskel, der kan både ses og mærkes.For dobbelt nydelse og effekt anbefaler vi dig at supplere behandlingen med vores kompressionsstøvler, som via luftkamre skaber tryk på lægge og fødder. Denne funktion giver ikke kun en behagelig massage, men har også en lang række sundhedseffekter. Mere om dem allernederst.

Imens dine ben afspændes i de behagelige kompressionsstøvler, tager vi os kærligt af dit ansigt. Med kyndige hænder og velgørende mild olie vil din behandler massere hele din hårdtarbejdende ansigtsmuskulatur og derved afhjælpe spændinger, der fx ofte er roden til hovedpine. Massagen stimulerer også lymfesystemet, som hjælper med at holde huden flot og spændstig, så der er flere gode grunde til at nyde den.

Indimellem massagerne vil du få renset, peelet og forkælet huden med produkter fra PAYOT-serien. Produkterne er udviklet på naturlige ingredienser, der på hver deres måde styrker huden. Planter og bægerdygtighed er i fokus i den holistiske hudplejeserie. 

Glæd dig til at gå herfra på lette ben og med ny og lækker glød i ansigtet. Du har kun været væk fra hverdagens stress og jag i en time, men du vil have været så langt væk, at det føles som meget mere. 

Varighed: 55 minutter
Pris: 795 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Nb. Oplys ved bookning om du ønsker kompressionsstøvlerne. Booker du online, så skriv det i kommentarfeltet.

Kompressionsstøvlerne er kun en del af Wellness Facial, når den bookes som en selvstændig behandling – dvs. indgår ikke i vores Time Out og Total Body Wellness.

Kompressionsstøvlerne er gode for dig, der:  

  • Har tunge eller hævede ben (ødemer)
  • Står meget op og/eller oplever uro i benene
  • Har gigt og ønsker færre smerter og bedre mobilitet
  • Har dårlig blodcirkulation og måske åreknuder
  • Vil reducere appelsinhud
  • Træner meget og vil optimere din restitution
  • Gerne vil gøre noget ekstra for din krop

NB! Gravide frarådes at holde trykket på max 100mmHg. Lider du af en alvorlig sygdom, bør du kontakte din læge inden brug.

Ekstra til din behandling

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling.

Se alle mulighederne her

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.