Medlemskab

Arndal er et eksklusivt og hyggeligt fitnesscenter med en høj grad af opmærksomhed på hvert enkelt medlem. Vi tilbyder velduftende, rolige omgivelser uden høj musik. Hos vores trænere kan du få skræddersyet personlige træningsprogrammer, der matcher dine behov. Og i vores fitnesscenter kan du træne effektivt i private omgivelser uden at skulle stå i kø til maskinerne.

Som medlem har du fri adgang til spa-området med sauna, dampbad og saltvandskar. Håndklæder, badekåbe og tøfler er inkluderet i dit medlemskab, samt frisk frugt og ikke mindst vores hjemmelavede ingefærdrik. 

Som medlem har du også fri adgang til vores klubarrangementer i form af saunagus, fællestræning og events. 

Hos Arndal tilbyder vi to typer af medlemskab – månedsmedlemskab og årsmedlemskab.  Årskortet kan købes kontakt og sættes i bero (i mindst 14 dage sammenhængende) eller lægges ind som en PBS-aftale (kan ikke sættes i bero).

Årsmedlemskab: 19.500 kr.

Årsmedlemskab med PBS: 1.625 kr. pr. Måned

Månedsmedlemskab: 2.000 kr.

  • Til alle vores medlemmer tilbyder vi 50% rabat på et dagskort, hvis du ønsker at tage en ven med. 
  • Til alle medlemmer tilbyder vi én personlig træningstime om måneden, hvor du har mulighed for at få lagt et program, der er 100% tilpasset dig og dine behov. Ved køb af årskort kan du vælge mellem én time om måneden hos en af Lotte Arndals kvalificerede trænere eller i alt fem timer hos Lotte selv. 
  • Til medlemmer med årskort tilbyder vi 20% rabat på alle spa- og massagebehandlinger.