Arndal Online – Vær med, uden at møde op

Velkommen til mit online univers. Her finder du vejledning inden for kost og træning, som
er bygget på præcis de samme principper, som dem jeg vejleder efter inde i mit center i Store Kongensgade i København. På mine online forløb kan du blot med være med uden at møde op.

1-1024w-768h

FLAD MAVE OG STÆRK BÆKKENBUND

Hjemmetræningsprogram med de mest optimale øvelser, som giver dig en flad mave og en stærk bækkenbund uanset alder og vægt. Jeg deler den metode, som jeg de seneste 25 år har brugt til at hjælpe tusindvis af kvinder til at få en flot, flad mave og en stærk bækkenbund.

3-1024w-768h

KOSTVEJLEDNING

Et resultatskabende og ufanatisk kostkoncept, der giver dig nye sunde og vedvarende vaner. 4, 8 eller 12 ugers kostvejledning 100% personligt og skræddersyet til dig, som ønsker at få en slank og sund krop – og at bevare den. 

2-1024w-768h

GRAVID

Hjemmetræningsprogram, hvor jeg guider dig sikkert og effektivt igennem de bedste øvelser for din gravide krop og hjælper dig til en sund graviditet.
Anbefalet af professor Bente Klarlund Pedersen og fødselsoverlæge Charlotte Wilken-Jensen.

4-1024w-768h

EFTERFØDSEL

Med mit efterfødselsforløb deler jeg hemmeligheden bag en flot og stærk mor-krop efter selv at have fået mit 4. barn og med 25 års erfaring af træning af kvindekroppen. Programmer, du kan træne hjemme i stuen ved brug af en bold og måtte..

Arndal-Fitness-Online-1--1024w-768h

ARNDAL FITNESS

Det ultimative online træningsprogram til dig, der træner i fitnesscenter og ønsker en flot, feminin og stærk kvindekrop.
I programmet deler jeg den mest effektive metode, som jeg de seneste 25 år har brugt på de kvinder, der møder op i mit fitnesscenter.