Online Forløb

På mine online forløb kan du blot med være med uden at møde op.

Arndal Online – Vær med uden at møde op

Velkommen til mit online univers. Her finder du vejledning inden for kost og træning, som er bygget på præcis de samme principper, som dem jeg vejleder efter inde i mit center i Store Kongensgade i København. På mine online forløb kan du blot med være med uden at møde op.

 • Flad mave og stærk bækkenbund

  Hjemmetræningsprogram med de mest optimale øvelser, som giver dig en flad mave og en stærk bækkenbund uanset alder og vægt. Jeg deler den metode, som jeg de seneste 25 år har brugt til at hjælpe tusindvis af kvinder til at få en flot, flad mave og en stærk bækkenbund.

 • Kostvejledning - Online forløb

  Kostvejledning

  Et resultatskabende og ufanatisk kostkoncept, der giver dig nye sunde og vedvarende vaner. 4, 8 eller 12 ugers kostvejledning 100% personligt og skræddersyet til dig, som ønsker at få en slank og sund krop – og at bevare den.

 • Gravid træning

  Hjemmetræningsprogram, hvor jeg guider dig sikkert og effektivt igennem de bedste øvelser for din gravide krop og hjælper dig til en sund graviditet. Anbefalet af professor Bente Klarlund Pedersen og fødselsoverlæge Charlotte Wilken-Jensen.

 • Efterfødselstræning

  Med mit efterfødselsforløb deler jeg hemmeligheden bag en flot og stærk mor-krop efter selv at have fået mit 4. barn og med 25 års erfaring af træning af kvindekroppen. Programmer, du kan træne hjemme i stuen ved brug af en bold og måtte..

 • Arndal Fitness

  Det ultimative online træningsprogram til dig, der træner i fitnesscenter og ønsker en flot, feminin og stærk kvindekrop. I programmet deler jeg den mest effektive metode, som jeg de seneste 25 år har brugt på de kvinder, der møder op i mit fitnesscenter.

 • Flad Mave Boot Camp – fire uger

  Vi tilbyder et unikt vejledningsforløb på fire uger, som vi kalder Flad Mave Boot Camp. Forløbet er en kombination af kostvejledning og mit Flad Mave-program, som du træner hjemme ved brug af en stor bold.