Arndals gravid- og efterfødselsunivers

At få børn er noget helt fantastisk og omvæltende. Men det er ingen hemmelighed, at det kræver sin kvinde at mestre mor-rollen, og at kroppen gennemgår en mildt sagt stor forandring. Derfor hylder vi hos Arndal moderskabet ved at gøre det ekstra godt for alle vordende og nybagte mødre. Så når du køber eller indløser et gavekort til en af vores mor-spapakker, får du et af mine to online hjemmetræningsprogrammer Gravid eller Efterfødsel med – kvit og frit (værdi 497 kr.).

Programmerne henvender sig til alle og indeholder hjemmetræningsøvelser, hvor alt du skal bruge er en bold og en måtte. Gravidprogrammet hjælper dig til en sund graviditet med færre graviditetsgener. Og efterfødselsprogrammet hjælper dig til at få en flot og stærk mor-krop med fokus på mave, ryg og bækkenbund.

Begge træningsprogrammer anbefales af Charlotte Wilken-Jensen, speciallæge i kvindesygdomme og fødsler, ledende overlæge, fødeafdelingen, Amager Hvidovre Hospital og af Politikens sundheds-’brevkassedame’, professor Bente Klarlund Pedersen.

Spa produkter

Lotte_Arndal_0209_high

Graviditetsmassage
Graviditetsmassage på en særlig graviditetspude, som afhjælper ledsmerter, øm nakke og ryg samt øger dit almene energiniveau ved at stimulere både blodcirkulation og lymfesystem.

Lotte_Arndal_0223_high

Efterfødselsmassage
At være nybagt mor er en fantastisk oplevelse, men at løfte, bære og pusle sin baby kan være belastende for både lænden, midten af ryggen og nakken.

Gravid - massage - lotte arndal

Mother-To-Be
At være gravid kan være belastende for visse områder af din krop. Hos Arndal ved vi lige præcis hvor og formålet med denne spapakke er at lindre og lette ryg, ben og lænd.

Efterfødsel - søvn - bækkenbund - flad mave - gravid - lotte arndal

New Mother
Som nybagt mor vil du opleve en masse nye og dejlige sider af livet. Men de fleste vil også opleve, at noget så skønt som at løfte, bære og pusle sin baby, faktisk er temmelig hårdt for ryg og skuldre.

Fitness produkter

2-1024w-768h

Online Træning – Gravid
Hjemmetræningsprogram, hvor jeg guider dig sikkert og effektivt igennem de bedste øvelser for din gravide krop og hjælper dig til en sund graviditet. Anbefalet af professor Bente Klarlund Pedersen og fødselsoverlæge Charlotte Wilken-Jensen.

4-1024w-768h

Online Træning – Efterfødsel
Med mit efterfødselsforløb deler jeg hemmeligheden bag en flot og stærk mor-krop efter selv at have fået mit 4. barn og med 25 års erfaring af træning af kvindekroppen. Programmer, du kan træne hjemme i stuen ved brug af en bold og måtte..

Skærmbillede 2018-04-11 kl. 13.41.57

Personlig Træning – Gravid
At blive gravid er på én gang fantastisk og overrumplende oplevelse. Din krop forandrer sig, reagerer anderledes end normalt, og du forbereder dig mentalt på at få et barn. Mange gravide holder op med at dyrke motion tidligt i graviditeten af frygt for at overbelaste kroppen. Og det er en skam.

Skærmbillede 2018-04-11 kl. 13.41.05

Personlig Træning – Efterfødsel
At få børn er noget af det bedste i verden. Dog kan en af de mindre yndede følgevirkninger være, at din mave ser meget anderledes ud end før du blev gravid. Hos mange buler maven ud og ser nærmest lidt gravid ud.