New Mother

Som nybagt mor vil du opleve en masse nye og dejlige sider af livet. Men de fleste vil også opleve, at noget så skønt som at løfte, bære og pusle sin baby, faktisk er temmelig hårdt for ryg og skuldre. Og at de ikke længere har helt så meget tid til at pleje sig selv i. Derfor har vi sammensat en pakke, der sætter lige præcis de områder i fokus.

Vi begynder med 25 minutters lindrende massage af nakke og øvre ryg. Herefter får du en af de mest effektive behandlinger mod ”træt” hud, der findes: Først en diamantslibning, der fjerner alle de døde hudceller, og dernæst en oxygenbehandling, hvor vi med en særlig fugtgivende serum puster nyt liv i dit ansigt. Behandlingen rundes af med farvning af bryn og vipper, så du også kan se godt ud ’au naturelle’. For hvem har tid til at lægge makeup, når de lige er blevet mor?

Så når du køber eller indløser et gavekort til New Mother får du mit online hjemmetræningsprogram til Efterfødsel med – kvit og frit (værdi 497 kr.).

Efterfødselsprogrammet hjælper dig til at få en flot og stærk mor-krop med fokus på mave, ryg og bækkenbund.

Træningsprogrammet anbefales af Charlotte Wilken-Jensen, speciallæge i kvindesygdomme og fødsler, ledende overlæge, fødeafdelingen, Amager Hvidovre Hospital og af Politikens sundheds-’brevkassedame’, professor Bente Klarlund Pedersen. Klik ind og læs mere HER.

Varighed: 1.55 minutter
Pris: 1.350 kr.

Køb gavekort      Book tid online