For Her

Send værtinden, veninden, kæresten eller hvorfor ikke dig selv direkte i spahimlen med denne altfavnende spapakke.

Vores tre timer (vidunderligt) lange spabehandling skabt til kvinden, der skal have forkælelse i særklasse, starter med en times afslappende kropsmassage, der bygger på fingertryk, strygninger og petrissage af det øvre muskellag. Massagen stimulerer cirkulationen, løsner spændinger og skubber stresskriblen uden for døren.

Næste trin i denne forkælelsesbombe er en yderst behagelig body-peeling med vores helt egen Arndal Cupuaca Scrub. Frugten, som lægger navn til denne 100% naturlige og økologiske scrub, er i familie med kakaobønnen, og ligesom sin fedtholdige slægtning er den eminent til at fugte og forny huden. De fine sukkerkrystaller, som scrubben er rørt med, fjerner nænsomt døde hudceller, og med fugtede hænder og varme håndklæder opløses de på din hud. 

Tiden er nu kommet til at tage sig kærligt af dit ansigt. Og her kan du se frem til halvanden times Luksus Facial – vores absolut ypperste ansigtsbehandling. Glæd dig til skræddersyet forkælelse, som vil få din hud til at føles og se yngre ud samt give den masser af lækker glød.

Luksusbehandlingen begynder med rens og peeling, der fjerner døde hudceller og klargør huden til den efterfølgende dybderensning. Herefter følger en afstressende ansigts-, nakke- og skuldermassage, inden din behandler finder den helt rigtige ansigtsmaske, som din hud vil nyde godt af, mens du selv nyder en skøn håndmassage. Din hud stråler nu, men inden du rejser dig fra den komfortable briks, får du også farvet vipper og bryn (samt eventuel tilretning af sidstnævnte) samtidig med at dine hænder blødgøres og plejes med en lækker paraffinmaske. 

Voila!

Varighed: 2 timer og 55 minutter
Pris: 2.100 kr. 

Køb gavekort      Book tid online

Ekstra til din behandling

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling.

Se alle mulighederne her

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.