Smag & Behag

Sammen med Bistro Royal har vi udviklet en oplevelsespakke, hvor du og dit foretrukne spaselskab kan nyde enten en dag eller en aften i hele to vidunderlige verdener – spaverdenen og den kulinariske.

Smag & Behag aften: 

I begynder i spaverdenen med 25 minutters Klassisk Massage i parrum, inden vores spaområde venter med sauna, dampbad og stort saltsvandskar ad libitum. Herefter fortsætter rejsen til Bistro Royal på Kongens Nytorv, som trakterer jer med et glas bobler ved ankomst efterfulgt af en af nedenstående menuer samt et glas vin, sodavand eller lemonade efter eget valg:

Bœuf Grillé

Skiver af grillet oksecuvette serveret med pommes frites, grøn salat & sauce béarnaise

ELLER

Orecchiette

Orecchiette pasta vendt i en sauce af ricotta, parmesan & hvidvin Serveres med grønkål, hasselnødder & salvie

ELLER

Coq au Vin

Kylling i rødvin med bacon, perleløg, vintergulerødder, selleri & kartoffelkompot

Hovedretten serveres med et glas vin, øl eller sodavand.

Pris per person inklusiv 25 minutters massage 895 kr.

Massagen kan forlænges med 30 minutter for 300 kr. 

I kan booke bord til middag: 

  • Søndag til Torsdag: Mellem kl. 17:00 til kl. 18:30 og igen fra kl. 19:45 til kl. 21:45
  • Fredag til lørdag: Mellem kl. 17:00 til kl. 18:15 og igen fra kl. 20:00 til kl. 21:45

Smag & Behag kan ikke bookes online. Ring på +45 33 33 02 42 eller skriv til info@arndalspa.dk og fortæl os, hvornår I ønsker jeres massage, og hvornår bordet skal stå klar, så sørger vi for resten.

Køb gavekort til to personer med 25 minutters massage aften
Køb gavekort til to personer med 55 minutters massage aften

NB. Pakken med 25 massage kan kun bookes fra mandag til fredag. Lørdag og søndag er massagetiden 55 minutter. Ønsker du at gøre hverdagsforkælelse til weekendluksus, kan du opgradere pakken for 300 kr.  

Smag & Behag dag: 

I frokostversionen lader vi det være helt op til jeres smag og behag, om I ønsker at starte oplevelsen med spa og massage eller med en af Bistro Royals lækre salater, hvortil I får serveret et glas lemonade, mineralvand eller sodavand. Vælg mellem:

Caesar Salad

Romainesalat vendt i cæsardressing med velfærdskylling, sprøde croutons & parmesan

ELLER

Avocadosalat

Sprød romainesalat, babyspinat & hjertesalat med avocado, cashewnødder, tapiokachips, spirulina, forårsløg & sesam-/ingefærvinaigrette

ELLER

Salade Lyonnaise

Salat med dijonvinaigrette, croutons, skalotteløg, hasselnødder, smilende æg & sprød bacon

Pris per person inklusiv 40 minutters massage 895 kr.

I kan booke bord til frokost mellem kl. 11.30 – kl. 15.30

Købe gavekort til to personer med 40 minutters massage frokost

Smag & Behag kan ikke bookes online. Ring på +45 33 33 02 42 eller skriv til info@arndalspa.dk og fortæl os, hvornår I ønsker jeres massage, og hvornår bordet skal stå klar, så sørger vi for resten.

Ekstra til din behandling

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling.

Se alle mulighederne her

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.