Total Body Wellness

Holder du af en, der fortjener en pause? En, der vil sætte pris på at koble af og forlade hverdagen for en stund? Dig selv, måske? Total Body Wellness er ikke bare en spapakke, hvor der er tænkt på hver en kvadratcentimeter af dig. Det er en invitation til at sænke skuldrene. 

Denne tre timer lange totaloplevelse begynder i vores spalounge med frisk frugt på tallerknen, husets lækre ingefær-te i kruset og fødderne godt placeret i vores smukke træfodbad. Mens du sidder og nyder teen og roen, genfødes dine fødder med forfriskende citron og citrongræs i karret. 

Fødderne skal op af vandet nu, men kun for med en blanding af økologisk salt og olie at blive frigjort for døde hudceller – en scrub, der strækker sig helt op til dine kræ. Dette foregår i vores behandlingsrum, så du kan ligge godt imens. Efter scrubben pakkes dine fødder ind i en kølende og fugtgivende maske. Og lige så lindrende den er på trætte og ømme fødder, lige så forløsende er den hovedbundsmassage, du modtager, mens den sidder på. Den smule af masken, som dine fødder ikke labber i sig, fjernes med varme håndklæder, inden din behandler fortsætter med en afslappende fod- og lægmassage i blødgørende kokosolie.

Én genopladende time er gået, og det betyder, at du stadig har hele to timers forkælelse at se frem til. Den første af dem helliger sig din krop, som skal forløses med en god gang massage i vores nærende Arndal Body Butter. Glæd dig alene til butterens milde duft af citrus. Massagen, som bygger på fingertryk, strygninger og petrissage af det øvre muskellag, stimulerer cirkulationen, løsner spændinger og skubber stresskriblen uden for døren.  

Mens huden suger butterens gode næringsstoffer til sig, fortsætter behandlingen nu til dit ansigt, hvor kombinationen af ansigtsmassage og klassisk ansigtsbehandling vil gøre en forskel, der kan både ses og mærkes. Med kyndige hænder og velgørende æteriske olier vil din behandler massere hele din hårdtarbejdende ansigtsmuskulatur og derved afhjælpe spændinger, der fx ofte er roden til hovedpine. Massagen stimulerer også lymfesystemet, som hjælper med at holde huden flot og spændstig, så der er flere gode grunde til at nyde den. Indimellem massagerne vil du få renset, peelet og forkælet huden med produkter fra PAYOT-serien. Produkterne er udviklet på naturlige ingredienser, der på hver deres måde styrker huden. Planter og bægerdygtighed er i fokus i den holistiske hudplejeserie.


Tiden er gået, men vi garanterer dig, at denne totaloplevelse af en spapakke vil leve i din krop, sjæl og dit ansigt længe efter du kommer hjem herfra. Og apropos: Med hjem får du vores ultrafugtgivende balm som (selvfølgelig) er helt uden kemi.

Varighed: 2 timer og 55 minutter 

Pris: 2.300 kr.

Book tid online

Køb gavekort

Ekstra til din behandling

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling.

Se alle mulighederne her

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.