Back Skincare

Huden på ryggen kan være en udfordring at pleje selv. Mildt sagt. Derfor har vi udviklet denne unisex behandling, som i virkeligheden bedst kan beskrives som en ansigtsbehandling på ryggen. Så lider du af urenheder, eller ønsker du blot at have flot og velplejet hud på ryggen – f.eks. til den dybe udskæring i festkjolen – kan det klares nemt og bekvemt med denne behandling.  

Vi begynder med afrensning af huden og åbner porerne med lune håndklæder. Herefter bruger vi en særlig frugtsyre til din ryg, som er stærkere end den, vi bruger til ansigtsplejen, hvor huden er sartere end på ryggen. Efter frugtsyren laver din kosmetolog en dybderens, hvor hun fjerner urenhederne. Når de er fjernet, lukkes huden med tonic, inden du får lagt en beroligende maske på hele ryggen. Der rundes af med serum og creme. Snygg ryg, voila! 

Varighed: 45 minutter

Pris: 500 kr.

Book tid online

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.