Love & Champagne

En romantisk spapakke til jer, som ønsker at fejre kærligheden i byens absolut mest afslappende omgivelser.

Side om side i vores parrum nyder I 55 minutters afslappende kropsmassage, der bygger på fingertryk, strygninger og petrissage af det øvre muskellag. Massagen stimulerer cirkulationen, løsner spændinger og skubber stresskriblen uden for døren.

Efter massagen kan I hygge jer sammen i vores spaområde, hvor der venter jer en flaske Möet & Chandon Champagne (75 cl) og en anretning af frisk frugt. I skal med andre ord blot sørge for kys og kærlighed – så klarer vi resten.

Varighed: 55 minutter
Pris: 2.200 kr. pr. par med klassisk massage

Pris: 2.400 kr. per par med dybdegående massage

Behandlingen skal bookes per mail: reception@arndalspa.dk eller på 33330242

Køb gavekort til to personer – Klassisk Massage
Købe gavekort til to personer – Dybdegående Massage

Ekstra til din behandling

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling.

Se alle mulighederne her

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.