Træning for gravide

At blive gravid er på én gang fantastisk og overrumplende oplevelse. Din krop forandrer sig, reagerer anderledes end normalt, og du forbereder dig mentalt på at få et barn. Mange gravide holder op med at dyrke motion tidligt i graviditeten af frygt for at overbelaste kroppen. Og det er en skam.

I en normal graviditet er der nemlig ingen risiko forbundet med at være fysisk aktiv. Aktivitet kan tværtimod øge dit velvære og give dig det nødvendige ekstra overskud til de hårde, men dejlige udfordringer, der venter.

Uanset om du er i god form eller ej, så vil den rette træning give dig færre komplikationer under og efter din graviditet. Træningen skal blot være skræddersyet til dit udgangspunkt. Under en graviditet skal du ikke bestræbe dig på at forbedre din form. Det er en periode, hvor du skal vedligeholde og arbejde med bevægelse, bækkenbund og åndedræt. Med den rette træning af bækkenbund og mave halverer du faktisk genoptræningstiden efter din graviditet.

Med personlig træning hos Arndal kan du forsøde den søde ventetid – og tiden efter. Vi træner dig skånsomt og sikkert og har hele tiden din mave og bækkenbund i fokus.

Træningen kan skræddersyes til fitnesscenter eller hjemmebrug. Se eventuelt også vores online gravid træning.

Forløb:

  1. Samtale, analyse og skræddersyet program hos Lotte Arndal.
    Pris: 1.800 kr. / 5 sessioner: 8.500 kr.
  2. Samtale, analyse og skræddersyet program Lotte Arndal. De 4 opfølgende sessioner hos anden kvalificeret træner.
    5 sessioner: 4.500 kr.

Send forespørgsel

Kunne du tænke dig at deltage på dette forløb kan du udfylde formularen herunder: