24-timer

Sammen med hjerneforsker Peter Lund Madsen har jeg udviklet et nyt og anderledes sundhedsprogram, der sætter døgnets 24 timer i fokus – og som henvender sig til alle niveauer, hvad angår optimering af træningseffekt og vægttab.

24 Timer er bygget op omkring en måler, der registrerer din døgnrytme i 7 dage, hvorefter vi er i stand til at komme med præcise evalueringer af dine søvncirkler, dit aktivitetsniveau, intensiteten af din bevægelse og din forbrænding. Du får altså en præcis dokumentation for dit livsmønster, minut for minut, dag for dag. Og hvad er mere motiverende end troværdige, virkelighedsnære data om din egen krop?

Om 24 Timer
Vi kalder vores koncept for 24 Timer, fordi vi ønsker at indkapsle døgntanken i vores sundhedskoncept. Selvom søvn er mere og mere fremme i medierne, ved kun de færreste, hvor vigtig den er i forhold til at tabe sig, komme i form, reducere stress etc. I de fleste menneskers bevidsthed er sundhed noget, man arbejder på i sine vågne timer, ved at træne, spise sundt etc. Vores påstand er, at sundhed er noget, man kan og bør arbejde med 24 timer i døgnet. 8 af timerne gør man det i sovende tilstand, men hvis man ikke gør det godt i drømmeland, vil det have en negativ effekt eller modarbejde hele den indsats, man yder i de resterende 16.

Sådan foregår det
Som nævnt udstyres du med en døgnrytmemåler – et diskret apparat, der spændes fast om din overarm. Når du har båret måleren i 7 hele dage, samles dine data sammen og analyseres af sundhedsspecialister. Med målingerne har vi præcise vurderinger af dit energiforbrug, som er uhyre nyttigt for individuelle vægttabsprogrammer og optimering af disse. Du vil herefter få udarbejdet en konkret kostplan, et periodiseret træningsprogram og en livsstilsvejledning, der alt sammen er direkte implementerbart i din hverdag.

Den lille forskel
Vi har udviklet konceptet, fordi vi som sundhedsvejledere gennem mange år begge ofte har oplevet en stor diskrepans eller forskel mellem det objektive og det subjektive. Dermed mener vi det, der reelt foregår, og den oplevelse, personen selv har. Med døgnrytmemåleren måler vi DIG, dvs. din krop, din søvn, dit aktivitetsniveau, og kan på baggrund af denne individuelle monitorering give dig værdier og ikke mindst forståelse for, hvordan din krop har det, og personlig vejledning til, hvordan du kan forbedre og optimere din sundhed. Det betyder, at du får indsigt i, hvordan din krop fungerer, og hvad der er godt for den.

24 Timer er en fast del af vores vejledningsforløb Arndal Body Boot Camp og kan tilkøbes alle vores andre tilbud til en pris af 1.800 kr.

Send forespørgsel

Kunne du tænke dig at deltage på dette forløb kan du udfylde formularen herunder: