Jacob Bjerborg – Personlig Træning

Har du brug for at rykke dig fysik og lykkes med din sundhed? Og har du brug for en træner, der ved alt om, hvor meget sindet kan stille sig i vejen i processen? Så er oberstløjtnant Jacob Bjergborg et særdeles godt bud på en træner, der kan hjælpe dig på vej – og holde dig på sporet.   

Hver tirsdag aften vil Jacob fremover tilbyde personlige træningstimer af højeste kaliber, og for 4.500 kr. kan du få 5 af slagsen – og et nyt, bedre og langt mere stabilt forhold til at træne og at leve sundt.   

Oberstløjtnant Jacob Palmer Bjerborg – CV

Profil: 

Jeg er en ambitiøs, resultatorienteret og analytisk stærk officer med operativ erfaring fra internationale missioner i rammen af både NATO og FN. Jeg har sans for at se de væsentlige detaljer i komplekse problemstillinger af såvel strategisk som operativ karakter – og jeg udarbejder planer, der skaber den afgørende bro mellem strategi og operativ eksekvering. 

Jeg motiveres af at finde løsninger, bidrage til at nå fælles målsætninger og kontinuerligt udvikle mig selv og min viden. Jeg finder det interessant at skabe balance mellem optimering af opgaveløsningen og en ansvarlig og effektiv anvendelse af rådige ressourcer. 

CV:

Mine 30 års tjeneste som officer spænder fra det operative til det strategiske, hvor den gennemgående røde tråd har været mine afvekslende internationale missioner. Min missionserfaring spænder over føring og ledelse af soldater i Afghanistan og Bosnien, observatør- og diplomattjeneste for FN i Liberia og Sydsudan samt operativ planlægning og eksekvering i Irak og Letland. Jeg er nu chef for planlægningscenteret i NATO Multinational Division North, hvor jeg er ansvarlig for den planlægning og plan, der skal afskrække – og i yderste konsekvens standse – en russisk militær aggression i det Baltiske område.


1 x 55 min: 1.000 kr.
5 x 55 min: 4.500 kr.

Send forespørgsel

Kunne du tænke dig at deltage på dette forløb kan du udfylde formularen herunder: