Kick-Off – Boot Campens lillebror

Arndal Kick-off er et intensivt fire ugers forløb, hvor vi kombinerer kvalificeret kostvejledning og personlig træning.

Som navnet antyder henvender forløbet sig til dig, der vil i gang NU, og som har brug for et kærligt kick bagi – fysisk og/eller psykisk. Uanset hvilken træner du vælger, er det Lotte Arndal selv, der kostvejleder dig. Hun holder personligt nøje øje med at din kost og træning ”taler” sammen. Og, tro os, de vil gøre det godt med denne løsning.

Forløb:
Ved tilmelding modtager du et login til Lotte Arndals to timers kost- og livsstilsintroduktion. Dem skal du se inden dit første møde med din træner. Du vil også blive bedt om at udfylde et længere spørgeskema, så både din træning og kostvejledning kan skræddersyes til netop dig. 

Dit første møde med træneren tager to timer, som går med samtale, test og udarbejdelse af dit personlige træningsprogram. Med hjem får du en præcis køreplan for, hvordan du griber opgaven an, samt det træningsprogram, du skal gennemføre to gange om ugen på egen hånd. Én gang om ugen mødes du med din vejleder, hvor I træner dig godt igennem med justering, motivation og gode råd. En cocktail, der vil ændre din formkurve progressivt over de fire uger.

Over de fire uger sender du løbende over dagen mms’er af, hvad du spiser. Du vil i bytte for dine madbilleder få lige så løbende feedback og opdateringer på din strategi, eks. ”Der mangler proteiner på din tallerken”, helt forenklet sagt. Det betyder, at du vil blive holdt på sporet – og til ilden – hele tiden.

Også i forhold til din kalender er der tale om et skræddersyet program. Arndal Kick-Off er et individuelt forløb, der starter den dag, du er klar, og lige præcis der, hvor du befinder dig – uanset hvor det er: Dig, der har været i form og gerne vil tilbage i den, dig, der vil i endnu bedre form end du allerede er, og ikke mindst dig, der drømmer om at komme det for første gang i dit liv. Er du klar?

Ønsker du at blive medlem i Arndal og træne hos os ud over de inkluderede supervisionstimer, får du medlemskab til din fire ugers kick-off til en tillægspris på 1.400 kr. (normalt 2.000 kr.)

Lotte Arndal
9.900 kr. 

Rikke Lacour
4.900 kr.

Send forespørgsel

Kunne du tænke dig at deltage på dette forløb kan du udfylde formularen herunder: