Individuel Bootcamp

Med udgangspunkt i vores populære 12 ugers Boot Camp forløb har vi udviklet en individuel løsning for dig, som ikke har mulighed for at starte på de fastlagte datoer, og for dig, som foretrækker at træne alene fremfor at gøre det i gruppe. 

Den individuelle Boot Camp er bygget op omkring samme skabelon og principper som den klassiske Boot Camp – en sammensmeltning af personligtræning og kostvejledning, der skræddersyes til dig ud fra nøje analyse og test.

Forløbet er til dig, som vil i gang for alvor og ikke mindst forventer gode resultater. Det vil kræve din indsats i samtlige 12 uger. Men du vil aldrig være alene i din færden. 

Du er i daglig dialog med mig over sms, så du er sikret den så afgørende konstante motivation, sparring og feedback. 

Forløbet henvender sig til dig som ønsker:

 • At ændre din fysik mere end du tror muligt på blot 12 uger?
 • At opnå maksimalt udbytte af din træning i forhold til den anvendte tid? Læs: Hvem gider flytte ind i et fitnesscenter. 
 • At forynger din krop, så du føler dig fri og ubesværet
 • En gang for alle at knække koden til et vedvarende vægttab?
 • Et effektivt træningsforløb med personlige programmer udviklet efter din fysisk, der starter med to timers analyse af, hvad der er optimalt for dig. Læs: Intet er standard.
 • Skræddersyet personlig kostvejledning, der tager udgangspunkt i din hverdag og den mad du godt kan lide. Uden pulver og helsekost.
 • At få hjælp til at genvinde din styrke efter en skade.
 • En sund livsstil, der ikke er enten/eller og hvor du kan spise ude og sammen med andre og stadig nå dit mål. 
 • Du arbejder meget/ og eller har travlt med familien og har svært ved at få kabalen op. Hvordan kombineres en travl hverdag med en sund livsstil, når tid er en mangel faktor.
 • Du vil gerne have din krop tilbage efter at være blevet mor
 • Overgangsalderen har sat ind og du har brug for skræddersyet rådgivning til, hvordan du bedst muligt sammensætter din kost og træning. 
 • At være en del af en gruppe, der også ønsker en forandring, men hvor i har hvert jeres personlige forløb i gruppen. Hvad du ønsker er dele er helt op til dig. Forløbet har fokus på hver enkelt deltager i en one-to-one dialog. 
 • Ganske enkelt at blive den bedste udgave af dig selv☺
 • Og ikke mindst ønsker rådgivning med et solidt videnskabeligt grundlag uden hokus pokus. 

Forløbet indeholder: 

3 x fysisk test
Tilbundsgående evaluering af din målsætning og din fysik. Herunder konditest, fedtprocent og stabilitet. Den fysiske test udføres i starten, midtvejs og sidst i forløbet, så du kan følge med i – og fryde dig over – resultaterne.
VARIGHED:  Første gang 2 timer. Midtvejs- og sluttest 1 time.

2 x døgnrytmemålinger (fra ’24 Timer – et sundhedskoncept’)
Du får en døgnrytmemåling før din start på forløbet for at kortlægge din nuværende livsstil, samt en ny måling i slutningen af forløbet. Med to målinger sikrer vi os ikke blot, at implementeringen af rådene bliver godt forankret i dig, men også, at du har nemt ved at foretage de konkrete ændringer, da målingen tager udgangspunkt i dig – og kun dig.

3 x personlige træningsprogrammer, som udvikles af mig, og 6 timers personlig træning hos mine trænere, som superviserer dig i programmerne.

Fri adgang til alt undervisningsmateriale online – dvs. du kan modtage min undervisning hvor som helst og når som helst. 

Varighed: 12 uger
Pris: 16.900 kr.

NB: Daglig dialog med mig om kost og træning per sms. 

Send forespørgsel

Kunne du tænke dig at deltage på dette forløb kan du udfylde formularen herunder: