FAQ til Body Boot Camp

Her har vi samlet en række af de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke det svar, du leder efter, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive til mig.

Jeg synes, Arndal Body Boot Camp programmet lyder spændende, men vil gerne have mere information. Kan jeg komme til introduktionsmøde?

Vi tilbyder alle interesserede at komme forbi og se vores faciliteter, samt høre nærmere om forløbet. Dette uden beregning og forpligtelser, så vi sammen kan vurdere, om Arndal Body Boot Camp er det rigtige forløb for dig. Henvend dig på tlf. 29 99 22 70 eller skriv direkte til lotte@arndalspa.dk.

Hvorfor hedder jeres 12–ugers program ’boot camp’?

Fordi det er et hårdt, intensivt program, der kræver din deltagelse 100%, ikke kun fysisk, men også mentalt. Vi kræver ”hele dig” i 12 uger og anbefaler derfor, at forløbet ikke kombineres med andre store udfordringer – private såvel som arbejdsmæssige. Vejledningsformen er meget direkte/k(ærlig) og med fokus på at skabe en forandring hos dig ud fra devisen om, at det er lettere at handle sig til en ny måde at føle på, end at føle sig til en ny måde at handle på!

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du sender en mail til lotte@arndalspa.dk. Du er også meget velkommen til, at sende en mail, hvis du har faglige spørgsmål til forløbet.

Jeg vil gerne være med, men kan ikke betale hele beløbet på én gang. Er det muligt at få en afdragsordning?

Ja, det er det. For at reservere din plads på holdet, skal der indbetales et depositum på 5.000 kr., hvorefter det resterende beløb kan afdrages over tre gange og dermed betales i de måneder, som boot campen afvikles, hvilket svarer til 5.970 kr. per måned.

Hvornår starter næste forløb op?

Arndal Body Boot Camp kører som et fastlagt forløb med opstart i januar, april og august, hvor man kører sit individuelle program i et gruppeforløb. Men vi har en Individuel Boot Camp, som kan starte den dag du ønsker. Du kan læse mere om den ved at klikke ind HER.

Hvor meget deltagelse kræver det at være del af Arndal Body Boot Camp programmet?

Vi kræver, at du træner dit personlige program 2 gange om ugen. Dertil kommer at vi i 8 af de 12 uger har en ugentlig fælles træning af en times varighed. I starten af forløbet holdes to foredrag af hver 1.5times varighed. Og i forløbets 3. uge ligger ’nulstillingen’, som er en 5-dages-fastekur, hvor der dagligt køres en times saunagus. Nulstillingen er temmelig krævende, så under denne anbefaler vi ikke at have for mange aktiviteter!

Send forespørgsel

Kunne du tænke dig at deltage på dette forløb kan du udfylde formularen herunder: