Arndal Keep On Track

Arndal Keep On Track er et individuelt forløb, som strækker sig over 12 måneder fra lige præcis den dato, der passer dig. Vi får dig godt fra start med en konkret handlingsplan og et skræddersyet træningsprogram, som vi udvikler og opdaterer hver eneste gang, vi ses. Essensen i Keep On Track er således, at vi fastholder dig i de gode vaner i intet mindre end et helt år. 

Forløbet er et personligt trænings- og sundhedsforløb, hvor du mødes med din træner en gang om måneden i 1.5 time. Den månedlige session er en kombination af samtale, analyse og ikke mindst træning, så du går fra Arndal motiveret, inspireret og med indsigt i og forståelse af din personlige handlingsplan og de øvelser, der er bedst for dig at lave. Med fra Arndal får du fitnesslektier i form af et træningsprogram og andre sundhedsråd og anbefalinger, som vi mener vil gøre en forskel for netop dig. Vi gør dig træningsparat og holder dig kærligt, men bestemt til ilden året igennem.

Det lyder banalt, men lige præcis fastholdelse er det, de fleste har brug for støtte til. Vores målsætning er helt enkelt at forankre de gode træningsvaner i din krop og psyke, så du kan fastholde din motivation for træning og sund livsstil. Den vedvarende træning. Den vedvarende motivation. Vi inspirerer og hjælper dig hele vejen. Vi måler, guider, taler og er der i det hele taget for dig – med et klap på skulderen eller et kraftigere skub efter behov.

Keep On Track er til dig som vil:

  1. Komme i form
  2. Komme i endnu bedre form
  3. Bevare god form

Komme i form

Du brænder for at komme i gang med at træne og at gøre noget for din sundhed, men søger en langvarig, stabil løsning frem for det sædvanlige – og evigt skuffende – quickfix. Måske det med fitness er fremmed for dig, og det er ikke tidligere lykkedes for dig at knække koden på egen hånd. Du har brug for vejledning til, hvad der er bedst for dig at lave og ikke mindst en støttende hånd undervejs. 

Måske din egen krop giver dig signaler om, at bevægelse og motion vil gøre den godt. Eller måske din læge har anvist, at det vil være godt for din sundhed at komme i gang. I Arndal står vi klar til at hjælpe og være der for dig, indtil det lykkes. Og det vil det gøre. 

Komme i endnu bedre form

Du er allerede i nogenlunde form, men vil gerne forbedre den. Måske du ønsker at få mere muskelmasse, bedre kondition, bedre balance, mere fleksibilitet eller en kombination af disse. Vi måler og tester dig fra gang til gang, så du kan følge med i din progression. Indholdet og sværhedsgraden i programmerne og øvelserne ændres fra gang til gang. Du følger således en personlig plan for at komme i endnu bedre form. 

Bevare god form

Du er allerede i god form, men savner inspiration til at bevare den, at holde ved. Du har brug for udfordringer og nyt input til din træning. Nye øvelser, nyt programdesign, nye teknikker og måske metoder til at sætte dine øvelser og programmer sammen på kan motivere og inspirere dig og bidrage til, at du holder fast i din træningsglæde. Lad en Arndal-træner være din sparringspartner. 

Vi står klar til at hjælpe dig med en skræddersyet målsætning over de næste 12 måneder. 

Send mig en mail på lotte@arndalspa.dk og få booket dig ind på den – for dig – rigtige træner. 

Lotte Arndal

12 sessioner af 1.5 time svarende til 18 timers vejledning.

Total pris: 32.400 kr.  (1.800 kr. per time)

PBS per mdr. 2.550 kr. (1.700 kr. per time)

Kontant: 29.700 kr.  (1.650 kr. per time)

Rikke Lacour


12 sessioner af 1,5 time svarende til 18 timers vejledning.

Total pris: 14.400 kr. (800 kr. per time) /

PBS per mdr. 1.050 kr. (700 kr. per time)

Kontant: 11.700 kr. (650 kr. time)

Send forespørgsel

Kunne du tænke dig at deltage på dette forløb kan du udfylde formularen herunder: