Kostvejledning

Kostvejledning hos mig er for dig, som én gang for alle ønsker at komme i mål med en slank og sund krop. Måske er du træt af den evige slankekur. Eller måske har du flere gange prøvet at tabe dig med succes – kun for at for tage det hele på igen! Det hamsterhjul kan du se frem til at komme ud af nu, for her får du et resultatskabende og ganske ufanatisk kostkoncept, som du nemt kan implementere i din hverdag, fordi det er håndbygget til netop dig og din hverdag. 

Målet er at finde balancen i at spise helt almindelig sund mad og ikke mindst at give dig vedvarende vaner. Vejledningen bygger på videnskabelige fakta. Her er ingen tvivlsomme teorier – sagt med et pænt ord – eller mad, som du ikke kan købe i dit lokale supermarked. 

Men en sund og slank krop handler ikke kun om, hvad du spiser. Din fysiske aktivitet spiller også ind. Balancen mellem de to er nøglen til at lykkes. Derfor indgår der i min kostvejledning også præcise målinger af din forbrænding. Hvor meget du er siddende, hvor meget du står op. Hvor meget du forbrænder ved at bevæge dig rundt i din hverdag og ja, så selvfølgelig, når/hvis du laver motion. Al bevægelse har betydning for at din krop er sund. 

Når du har tilmeldt dig forløbet, afhenter du en døgnrytmemåler i Store Kongensgade, som du skal have på i syv dage, hvor du gør alt, som du plejer. Det giver mig det absolut nødvendige realistiske billede af, hvordan dit aktivitetsniveau ser ud over en uge. For at give dig den bedste personlige feedback på din hverdag, skal du sende mig en logbog over, hvad du har lavet i de dage, du har haft måleren på – gået, cyklet etc. 

Inden vi mødes, skal du også have sendt mig en oversigt over, hvad du normalt spiser over tre dage, udfylde et spørgeskema og læse det vejledningsoplæg, som jeg sender til dig. Til vores første møde, som varer en time, har jeg sammenholdt alt materialet, og så lægger vi sammen en personlig strategi for, hvordan du opnår dine mål.

Over de næste fire uger mms’er du mig løbende over dagen billeder af alt, hvad du spiser. Du vil i bytte for dine madbilleder få lige så løbende feedback fra mig og opdateringer på din strategi, som fx: ‘Der mangler proteiner på din tallerken,´ helt forenklet sagt. Det betyder, at du vil blive holdt på sporet – og til ilden – hele tiden. Igen baseret på mine års erfaring som vejleder ved jeg, at daglig kontakt er langt mere effektivt end ugentlig.

Når de fire uger er gået, følger vi op på forløbet med en halv times konsultation.

Pakken indeholder:

  • Døgnrytmemåling
  • En times indledende samtale
  • Måling af din kropskompensation (fordeling af muskler og fedt)
  • Udvikling af personlig strategi
  • Materiale om kost og motion
  • Tæt og personlig opfølgning pr. sms i fire uger
  • En halv times opfølgende samtale
  • Kostvejledningen bygger på sammenhængen mellem mange års erfaring, videnskab og ikke mindst, hvad der virker i praksis

Kostvejledning er for dig, der er træt af den evige slankekur eller er træt af at tabe sig og tage det hele på igen. 

Vil du i gang med en sund livsstil, men ved du ikke, hvordan du skal gribe det an? 

Med kostvejledning hos Arndal Spa får du et resultatskabende og ufanatisk kostkoncept, som du nemt kan implementere i din hverdag. Vejledningen vil give dig nye og vedvarende vaner og én gang for hjælpe dig mod målet om en sund og slank krop.

Pris: 4.500 kr.  hos Lotte Arndal
Pris: 2.500 kr. hos Rikke la Cour

Læs også mere om mit online kostvejledningsforløb, hvor du får du et resultatskabende og ufanatisk kostkoncept, som du let kan implementere i din hverdag. 

Send forespørgsel

Kunne du tænke dig at deltage på dette forløb kan du udfylde formularen herunder: