Kostvejledning

Kostvejledning er for dig, der er træt af den evige slankekur eller er træt af at at tabe sig og tage det hele på igen. 

Vil du i gang med en sund livsstil, men ved du ikke, hvordan du skal gibe det an? 

Med kostvejledning hos Arndal Spa får du et resultatskabende og ufanatisk kostkoncept, som du nemt kan implementere i din hverdag. Vejledningen vil give dig nye og vedvarende vaner og én gang for hjælpe dig mod målet om en sund og slank krop.

Kognitiv kostvejledning 

Kostvejledning handler til dels om kostomlægning, hvor der fokuseres på at finde balancen i at spise helt almindelig sund med i de rigtige mængder ud fra hvor meget eller lidt, du bevæger dig i hverdagen. 

Derudover indeholder forløbet også træningsvejledning, da det at bevæge sig hver dag er fundamentet i en sund livsstil.

Vejledningen er ikke en idé om hvad du kan og må spise på uge, måned eller årsbasis. Det er et personligt og skræddersyet vejledningsforløb tilpasset dig og dit liv. Det har derfor heller ikke betydning hvis du eksempelvis spiser vegetarisk.

For 11 år siden udviklede jeg sammen med Peter Lund Madsen et sundhedskoncept 24 Timer, der er baseret på det enkelte individ og er klinisk valideret. I de seneste 11 år har jeg brugt konceptet, der er baseret på en præcis syv-dages aktivitetsmåling, til at skræddersy min vejledning til hver enkelt.

Sådan foregår det:

Som optakt til forløbet vil du blive udstyret med en døgnrytmemåler i syv dage, hvor du gør som du plejer, så jeg har et realistisk billede af, hvordan dit aktivitetsniveau ser ud over en uge. Måleren kan ikke skelne de fysiske aktiviteter fra hinanden, og derfor skal du samtidig lave en logbog over, hvad du har lavet af arbejde, cyklet, gået, trænet og gjort rent etc. Inden vi mødes, skal du også have sendt mig en oversigt over, hvad du normalt spiser over tre dage, udfylde et spørgeskema og læse det vejledningsoplæg, som jeg sender til dig. Til vores første møde, som varer en time, har jeg sammenholdt alt materialet, og så lægger vi sammen en personlig strategi for, hvordan du opnår dine mål.

Over de næste fire uger sender du mig løbende over dagen mms’er af, hvad du spiser. Du vil i bytte for dine madbilleder få lige så løbende feedback fra mig og opdateringer på din strategi, eks. Der mangler proteiner på din tallerken, helt forenklet sagt. Det betyder, at du vil blive holdt på sporet – og til ilden – hele tiden. Igen baseret på mine års erfaring som vejleder ved jeg, at daglig kontakt er langt mere effektivt end per ugebasis.

Når de 4 uger er gået, følger vi op på forløbet med en halv times konsultation.

Pakken indeholder:

  • Døgnrytmemåling.
  • Manual på døgnrytmemåling udviklet af Peter Lund Madsen og Lotte Arndal.
  • En times indledende samtale.
  • Måling af din kropskompensation – fordeling af muskler og fedt.
  • Udvikling af personlig strategi.
  • Materiale om kost og motion.
  • Tæt og personlig opfølgning pr. sms i fire uger.
  • En halv times opfølgende samtale.
  • Kostvejledningen bygger på sammenhængen mellem mange års erfaring, videnskab og ikke mindst, hvad der virker i praksis.

Pris: 4.500 kr.  hos Lotte Arndal
Pris: 2.500 kr. hos Rikke la Cour, Marie Ljungdahl og Andreas Husby

Læs også mere om mit online kostvejledningsforløb, hvor du får du et resultatskabende og ufanatisk kostkoncept, som du let kan implementere i din hverdag. 

Send forespørgsel

Kunne du tænke dig at deltage på dette forløb kan du udfylde formularen herunder: