Kostvejledning - Online forløb

Kostvejledning

Kostvejledning hos mig er for dig, som én gang for alle ønsker at komme i mål med en slank og sund krop. Måske er du træt af den evige slankekur. Eller måske har du flere gange prøvet at tabe dig med succes – kun for at for tage det hele på igen! Det hamsterhjul kan du se frem til at komme ud af nu, for her får du et resultatskabende og ganske ufanatisk kostkoncept, som du nemt kan implementere i din hverdag, fordi det er håndbygget til netop dig og din hverdag. 

Målet er at finde balancen i at spise helt almindelig sund mad og ikke mindst at give dig vedvarende vaner. Vejledningen bygger på videnskabelige fakta. Her er ingen tvivlsomme teorier – sagt med et pænt ord – og mad, som du ikke kan købe i dit lokale supermarked. 

Hvordan forløber online kostvejledning?

Hver dag mms’er du mig løbende over dagen billeder af alt, hvad du spiser. Jeg guider og motiverer dig igennem fødselsdage, restaurantbesøg og andre udfordrende situationer. På den måde taber du dig ikke kun. Du lærer også at finde balancen i maden og hverdagen uden at skulle styre bevidst – og trist – uden om alle fristelser og dermed måske også hyggeligt samvær med andre. Hvis kostvaner bliver for unuancerede, risikerer du nemlig at tage det hele på igen, når “kuren” stopper. Kostvejledning hos mig er ikke en kur, men en ny livsstil.  

Ud over den tætte kontakt omkring din kost, skal du dagligt skrive til mig, hvor meget du bevæger dig, så vi kan følge din udvikling uge for uge.  

Forløbet indeholder:

  • Daglig og personlig feedback på kostindtag via sms
  • Ugentlig feedback på logbog over aktivitet/bevægelse
  • Statusrapportering hver 4. uge for løbende at kunne optimere din proces
  • Løbende svar på alle de spørgsmål, du måtte have undervejs
  • I 1. modul får du to videoer af én times varighed
  • I 2. modul får du en video af én times varighed
  • I 3. modul får du en video af 50 minutters varighed samt tre lydfiler. Lydfilerne tager udgangspunkt i spørgsmål og udfordringer, som jeg ved gør en forskel. Her er psykolog Sisse Find Nielsen med for at give dig konkrete værktøjer

Hele forløbet af delt op i tre moduler á 4 uger. Det samlede forløb er altså på 12 uger. Modulerne kan købes hver for sig, men du kan med fordel købe den samlede pakke med alle tre moduler og opnå en rabat. Læs mere om indholdet i modulerne og forløbet opbygning ved at klikke ind HER