Flad mave og stærk bækkenbund

Drømmer du om én gang for alle at få en flad mave og en stærk core?

Med et let og overskueligt træningsprogram af effektive øvelser, vil du kunne se en tydelig forskel på blot 3-4 uger.

Træningsprogrammer kan laves hjemme på stuegulvet og kræver kun en bold og en måtte.

Efter 3 uger garanteres der, at du vil kunne se en forskel og du vil være i gang med at tone kroppen. For at få en flad mave, kræver det blot, at du udfører øvelserne korrekt og følger anvisningerne frekvens for frekvens.

Hvordan får man en flad mave?

En flad mave og en stærk bækkenbund er ikke forbeholdt kvinder i en bestemt alder eller med en bestemt vægt. Det handler derimod om at lave de rette øvelser og udføre dem korrekt.

Men dette fokuserede træningsprogram vil du opleve:

  • En flottere mave
  • En stærkere ryg og bedre holdning
  • Stræk bækkenbund uden utætheder

Når man træner maven, træner man nemlig samtidigt det stabiliserende system, også kendt som core. Her fokuseres der særligt på hældningen på bækkenet og en god holdning, hvilket vil afhjælpe eventuelle ryg- og lændesmerter.   

Feedbacken fra tidligere klienter er, at træningen viser sine tegn på kroppen efter de første tre uger.

Se programmets resultater med dine egne øjne

Flade maver - Arndal spa

Sådan får du en fladere mave

Onlineprogrammet inkluderer:

  • En introduktionsvideo på 35 minutter med faglige forklaringer og mine ekspert-hemmeligheder til de bedste resultater på kortest mulig tid. 
  • Et grundprogram på 15 minutter med øvelser til flad mave og bækkenbund.
  • To styrkende træningsprogrammer af 30 minutter. Et introducerende program, der sikrer at du har god teknik og dermed optimalt udbytte af træningen, samt et overbyggende program med hårdere og sværere øvelser, som får dig endnu tættere på dit mål. Begge programmer indeholder isolerede flad mave øvelser og øvelser for bækkenbunden, men også helkropsøvelser.

For at få en flad mave på blot tre uger, kræver det, at du udfører grundprogrammet på 15 minutter én gang dagligt og træningsprogrammet på 30 minutter hver anden dag.

Få at opnå det bedste resultat, kan man samtidigt også spise sig mod en fladere mave og sundere krop, hvilket kun vil være et boost for resultaterne. Se eventuelt også vores online forløb for kostvejledning.

Ønsker du én gang for alle at få en flot, flad mave og komme i bedre kontakt med din krop i et overskueligt program med faglig tryg styring?