lotte-arndal-personlig-traener

Flad mave på 3 uger

Med et originalt flad mave onlineprogram fra Arndal, vil du kunne se en forskel på blot 3-4 uger. I programmet deler jeg, Lotte Arndal, de metoder, som jeg de seneste 25 år har hjulpet tusindvis af kvinder med for at få en flot, flad mave og en stærk bækken bund.

Onlineprogrammet kan følges hjemme fra stuegulvet, på rejser eller i sommerhuset. Det kræver blot en bold og en måtte.  

Efter 3 uger garanterer jeg, at du vil kunne se en forskel. Du vil ikke være i mål, men du vil være i gang med at tone kroppen. For at få en flad mave, kræver det blot, at du udfører øvelserne korrekt og følger mine anvisninger frekvens for frekvens. Gør du det – så garanterer jeg dig resultater.

Se programmets resultater med dine egne øjne

Flade maver - Arndal spa

Hvordan får man en flad mave?

En flad mave og en stærk bækkenbund er ikke forbeholdt kvinder i en bestemt alder eller med en bestemt vægt. Det handler derimod om at lave de rette øvelser og udføre dem korrekt.

Dette fokuserede træningsprogram vil ikke kun give dig en flottere mave. Det vil samtidigt styrke din ryg og forbedre din holdning. En ekstra fordel er, at det også vil gøre din bækkenbund stærkere, så du undgår utætheder og får et mere udbytterigt sexliv. 

Programmet er nemlig bygget op omkring at styrke det stabiliserende system, også kendt som core. Jeg fokuserer på hældningen på bækkenet og en god holdning, hvilket vil afhjælpe eventuelle rygsmerter.    

Jeg har hjulpet tusindvis af kvinder, med at få en fladere mave og en stærkere bækkenbund. Feedbacken fra mine klienter er, at min metode og teorien bag viser sine tegn på kroppen efter de første tre uger, og det er der, de begynder at se en forskel på deres mave.

Sådan får du en fladere mave

De færreste har med en travl hverdag tid eller mulighed for at træne fat i et fitnesscenter. Derfor har jeg udviklet mine onlineprogrammer til hjummebrug, som samtidigt nemt kan tages med på forretningsrejse eller ferie. På den måde får du sundhedsværktøjer på et højt fagligt niveau, der kan tilpasses din hverdag.  

Onlineprogrammet inkluderer:

  • En introduktionsvideo på 35 minutter med faglige forklaringer og mine ekspert-hemmeligheder til de bedste resultater på kortest mulig tid. 
  • Et grundprogram på 15 minutter med øvelser til flad mave og bækkenbund.
  • To styrkende træningsprogrammer af 30 minutter. Et introducerende program, der sikrer at du har god teknik og dermed optimalt udbytte af træningen, samt et overbyggende program med hårdere og sværere øvelser, som får dig endnu tættere på dit mål. Begge programmer indeholder isolerede flad mave øvelser og øvelser for bækkenbunden, men også helkropsøvelser.

For at få en flad mave på blot tre uger, kræver det, at du udfører grundprogrammet på 15 minutter én gang dagligt og træningsprogrammet på 30 minutter hver anden dag.

Ønsker du én gang for alle at have en flot, flad mave og komme i bedre kontakt med din krop i et overskueligt program med faglig tryg styring?