For mig er sundhed én ting frem for alt: Friheden til at leve det liv, du ønsker, og gøre de ting, du har lyst til. At være sund i både krop og sjæl er reelt det vigtigste i livet, fordi det er fundamentet for, at du kan arbejde hårdt, bruge din fritid på det, du ønsker, være en god kæreste og i det hele taget have overskud til dem, du holder af.

En sund indstilling giver også friheden til at nyde. For eksempel en god middag, en lækker kage eller et glas champagne, når der er noget at fejre. Blandt andet derfor har vi også indrettet vores lounge med et champagnekøleskab, så vi kan skåle for de gode resultater, du med garanti vil opnå ved at træne hos os.

Sagt med få ord, så hjælper jeg folk med at få friheden til at leve et liv i balance gennem træning og kostomlægning – omhyggeligt tilpasset den enkelte og befriet for enhver form for fanatisme. Når jeg siger farvel til mine klienter, har de fået de redskaber, der skal til for at se ud, som de gerne vil, og få det bedste ud af deres krop.

Dét er frihed.

Lotte Arndal

Er det nu, du vil have den krop, du drømmer om – eller engang havde? Vil du gerne genstarte dit forhold til sund, opbyggende kost og træning, der forvandler? Drømmer du om én gang for alle at tage din krop så alvorligt, at du trin for trin lærer dens behov og potentiale at kende? Så tilmeld dig Arndal Body Boot Camp og tag på den mest effektive sundhedsrejse på markedet i dag.

Body Boot Camp

Arndal Boot Camp – sundhedens ’ABC’ til dig, der vil i gang for alvor. Effektiv, videnskabeligt baseret og skræddersyet til netop dig.

Ja, du er sikkert stødt på navnet Boot Camp hos andre fitnessudbydere, men ud over navnet er der faktisk ingen nævneværdige fællesnævnere. Kun hos Arndal finder du den originale Boot Camp, som er gennemtestet og videreudviklet siden 2007, hvor jeg hjemvendt fra et omfattende trænings-uddannelsesforløb i USA fik idéen til at kombinere test, analyse, personlig træning, kostvejledning og coaching. 

Boot Camp er for de fleste synonymt med hård træning. Hos Arndal vil vi hellere bruge ordet effektiv. For hårdt er i sig selv ikke en garanti for succes, medmindre det, du laver, er skræddersyet til din krop. Og netop analysen er vores force.  

Den gennemprøvede holdproces skaber fantastiske resultater for alle, der deltager – se bare de helt reelle før-og-efter fotos her.

— læs mere —

Forløbet henvender sig til dig, som ønsker:

 • At ændre din fysik mere end du tror muligt på blot 12 uger
 • At opnå maksimalt udbytte af din træning i forhold til den anvendte tid. Læs: Hvem gider flytte ind i et fitnesscenter? 
 • At forynge din krop, så du føler dig fri og ubesværet
 • Én gang for alle at knække koden til et vedvarende vægttab
 • Et effektivt træningsforløb med personlige programmer udviklet efter din fysik, der starter med to timers analyse af, hvad der er optimalt for dig. Læs: Intet er standard
 • Skræddersyet personlig kostvejledning, der tager udgangspunkt i din hverdag og den mad, du godt kan lide. Her er du med andre ord forskånet for pulver og helsekost 
 • At få hjælp til at genvinde din styrke efter en skade
 • En sund livsstil, der ikke er enten/eller og hvor du kan spise ude og sammen med andre og stadig nå dit mål 
 • At få ligningen (meget!) travl hverdag og sund livsstil til at gå op 
 • At få din krop tilbage efter at være blevet mor
 • Skræddersyet rådgivning om, hvordan du bedst muligt sammensætter din kost og træning i overgangsalderen 
 • At være en del af en gruppe, som også ønsker en forandring, samtidig med at du har dit eget personlige forløb. Hvad du ønsker at dele med gruppen, er helt op til dig. Forløbet har fokus på hver enkelt deltager i en one-to-one dialog
 • Ganske enkelt at blive den bedste udgave af dig selv
 • Og sidst, men ikke mindst, rådgivning baseret på et solidt videnskabeligt grundlag uden hokus pokus  

 

 

 

Arndal Body Boot Camp indeholder

3 x fysisk test
Tilbundsgående evaluering af din målsætning og din fysik. Herunder konditest, fedtprocent og stabilitet. Den fysiske test udføres i starten, midtvejs og sidst i forløbet, så du kan følge med i – og fryde dig over – resultaterne
VARIGHED:  Første gang 2 timer. Midtvejs- og sluttest 1 time.

 

’Nulstilling’
5-dages-fastekur med saunagus én gang om dagen for at nulstille systemet og optimere dit resultat. Under nulstillingen sætter vi fokus på fordybelse og åndedræt, som begge er vigtige faktorer for en succesfuld livsstilsændring.

 

2 x døgnrytmemålinger (fra ’24 Timer – et sundhedskoncept’)
Du får en døgnrytmemåling før din start på forløbet for at kortlægge din nuværende livsstil, og så får du en ny måling i slutningen af forløbet. Med to målinger sikrer vi os ikke blot at implementeringen af rådene bliver godt forankret i dig, men også at du har nemt ved at foretage de konkrete ændringer, da målingen tager udgangspunkt i dig – og kun dig.

Læs mere om 24 Timer her.

 

8 timers personlig træning
2 x personlig træning med Lotte Arndal og 6 x med anden kvalificeret træner.

 

En times fællestræning hver uge
Første fællestræning starter ugen efter din 5-dages-fastekur, som ligger i forløbets 3. uge, dvs. i alt 8 x fællestræning.

 

Personlig opfølgning og supervision over de 12 uger
Sideløbende med din indsats i centret vil du få personlig opfølgning og supervision via mail gennem hele forløbets varighed. Du får også et dagligt blogindlæg med input til din nye livsstil samt adgang til vores database med teori og relevant information. Endelig får du også en udførlig manual til dine døgnrytmemålinger, skrevet af Lotte Arndal og Peter Lund Madsen.

 

4 x timers online kost og træningsvejledning samt 3 x times podcast

Som deltager på Boot Camp kobles du op til mit online kostvejledningsmodul med videoer, materiale og aktivitetsoversigter. Du kan således se og gense alt undervisningsmaterialet, hvor og hvornår du ønsker det. Materialet følges op af 3 fysiske gruppemøder i Store Kongensgade, hvor vi sammen diskuterer teorien og principperne. Den daglige dialog og feedback foregår via sms. Kostvejledningen er dermed personlig og tager udgangspunkt i din hverdag og din målsætning. 

 

Tre gruppemøder 

 

Gruppemøde1:
Hvad er Arndal Body Boot Camp? Jeg forklarer om opbygningen af Arndal Body Boot Camp konceptet og den teoretiske baggrund. Det inkluderer min filosofi og mit syn på krop, kost og forandring. Hvorfor gør vi, som vi gør? Og hvad kan du forvente af forløbet? Det er også her, du møder dit hold for første gang. Inden mødet får du tilsendt undervisningsvideoer, som du skal se inden.
VARIGHED: 1 time

 

Foredrag nr. 2:
Deltagerne sætter ord på deres proces indtil nu, og jeg går dybere ned i min teori om kost. Det vil sige, at jeg rent praktisk taler om, hvordan du kan implementere en sundere kost i din hverdag. Vi ser nærmere på teorien bag søvn og træning, så du får indsigt i de parametre, vi måler på. Og ikke mindst får du et motiverende indspark til, hvorfor du skal bruge tid på din krop og dermed tage ansvar for dig selv. Inden mødet får du tilsendt undervisningsvideoer, som du skal se inden.
VARIGHED: 1 time

 

Foredrag nr. 3:
I det sidste foredrag tager vi det hele lidt forfra. Vi opsummerer grundlaget og teorien bag de redskaber, du har fået. Det gør vi for at sikre os, at alle er på rette vej. Ofte sker der nemlig det, at mange på dette tidspunkt har fået en hel anden forståelse for missionen, end da de hørte mig forklare det første gang. Anden halvdel af foredraget handler om det psykiske aspekt af at spise. Dine vaner og din adfærd omkring mad. Mit oplæg og mine tanker lægger op til gruppediskussion, hvilket altid er super spændende, fordi deltagernes erkendelser på dette tidspunkt er gode. De har fået indsigt i, hvorfor de gør, som de gør. At høre på hinandens fortællinger er kolossalt givtigt for den enkelte. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du ønsker at bidrage med. Inden mødet får du tilsendt undervisningsvideoer, som du skal se inden.
VARIGHED: 1 time

Varighed: 12 uger
Pris: 22.900 kr.

NB: Prisen er eksklusiv medlemskab. Ønsker du at blive medlem og benytte vores spa- og træningsfaciliteter ad libitum under dit forløb, kan det ske til reduceret pris. Skriv til lotte@arndalspa.dk for nærmere information.

Individuel Bootcamp

Med udgangspunkt i vores populære 12 ugers Boot Camp forløb har vi udviklet en individuel løsning for dig, som ikke har mulighed for at starte på de fastlagte datoer, og for dig, som foretrækker at træne alene fremfor at gøre det i gruppe. 

Den individuelle Boot Camp er bygget op omkring samme skabelon og principper som den klassiske Boot Camp – en sammensmeltning af personligtræning og kostvejledning, der skræddersyes til dig ud fra nøje analyse og test.

Forløbet er til dig, som vil i gang for alvor og ikke mindst forventer gode resultater. Det vil kræve din indsats i samtlige 12 uger. Men du vil aldrig være alene i din færden. 

Du er i daglig dialog med mig over sms, så du er sikret den så afgørende konstante motivation, sparring og feedback. 

— læs mere —

Forløbet henvender sig til dig som ønsker:

 • At ændre din fysik mere end du tror muligt på blot 12 uger?
 • At opnå maksimalt udbytte af din træning i forhold til den anvendte tid? Læs: Hvem gider flytte ind i et fitnesscenter. 
 • At forynger din krop, så du føler dig fri og ubesværet
 • En gang for alle at knække koden til et vedvarende vægttab?
 • Et effektivt træningsforløb med personlige programmer udviklet efter din fysisk, der starter med to timers analyse af, hvad der er optimalt for dig. Læs: Intet er standard.
 • Skræddersyet personlig kostvejledning, der tager udgangspunkt i din hverdag og den mad du godt kan lide. Uden pulver og helsekost.
 • At få hjælp til at genvinde din styrke efter en skade.
 • En sund livsstil, der ikke er enten/eller og hvor du kan spise ude og sammen med andre og stadig nå dit mål. 
 • Du arbejder meget/ og eller har travlt med familien og har svært ved at få kabalen op. Hvordan kombineres en travl hverdag med en sund livsstil, når tid er en mangel faktor.
 • Du vil gerne have din krop tilbage efter at være blevet mor
 • Overgangsalderen har sat ind og du har brug for skræddersyet rådgivning til, hvordan du bedst muligt sammensætter din kost og træning. 
 • At være en del af en gruppe, der også ønsker en forandring, men hvor i har hvert jeres personlige forløb i gruppen. Hvad du ønsker er dele er helt op til dig. Forløbet har fokus på hver enkelt deltager i en one-to-one dialog. 
 • Ganske enkelt at blive den bedste udgave af dig selv
 • Og ikke mindst ønsker rådgivning med et solidt videnskabeligt grundlag uden hokus pokus. 

Forløbet indeholder: 

3 x fysisk test
Tilbundsgående evaluering af din målsætning og din fysik. Herunder konditest, fedtprocent og stabilitet. Den fysiske test udføres i starten, midtvejs og sidst i forløbet, så du kan følge med i – og fryde dig over – resultaterne.
VARIGHED:  Første gang 2 timer. Midtvejs- og sluttest 1 time.

2 x døgnrytmemålinger (fra ’24 Timer – et sundhedskoncept’)
Du får en døgnrytmemåling før din start på forløbet for at kortlægge din nuværende livsstil, samt en ny måling i slutningen af forløbet. Med to målinger sikrer vi os ikke blot, at implementeringen af rådene bliver godt forankret i dig, men også, at du har nemt ved at foretage de konkrete ændringer, da målingen tager udgangspunkt i dig – og kun dig.

3 x personlige træningsprogrammer, som udvikles af mig, og 6 timers personlig træning hos mine trænere, som superviserer dig i programmerne.

Fri adgang til alt undervisningsmateriale online – dvs. du kan modtage min undervisning hvor som helst og når som helst. 

Varighed: 12 uger
Pris: 16.900 kr.

NB: Daglig dialog med mig om kost og træning per sms. 

Body Boot Camp Level II

Forløbet på de igen 12 uger er for dig, der ønsker mere træning, mere definition, større vægttab, bedre holdning eller bare flere af de forvandlende vaner, vi sammen grundlagde på din første Body Boot Camp.

Vi sparker de 12 uger i gang med 5 dages faste, der kombineres med saunagus. Herefter kører vi hårdt på med individuel træning og ikke mindst den sveddryppende og sjove fællestræning, som ligger om onsdagen kl. 18.

Hver deltager kommer med sine unikke behov for videreudvikling, og derfor får alle deltagere 6 personlige træningstimer hos mig.

Udover faste, fællestræning og personlig træning indeholder foreløbet 3 gruppemøder, hvor jeg kommer med indspark til den sunde livsstil og din motivation.

Holdopstart: Januar, april og august.

Varighed: 12 uger
Pris: 14.500 kr.
Medlemmer: 10.500 kr.

Body Boot Camp 50+

Arndal Body Boot Camp 50+ henvender sig til alle livsnydere over 50 år. Og når jeg siger livsnyder, henviser jeg ikke til forbrug. For mig er en livsnyder en person, som nyder livet og alle dets muligheder – og gerne vil have at det fortsætter sådan. Nogen vil nok indskyde her, at en sådan livsstil kræver en god økonomi, og det vil en pensionsrådgiver sikkert give dem ret i. Men en god fysik er en mindst lige så vigtig forudsætning, ved alle, der har oplevet fx på ældre familiemedlemmer, hvor begrænsende det modsatte kan være.
— læs mere —
Hvorfor 50+? 
 

Det er en kendsgerning at vores helbred bliver dårligere med alderen, og at sandsynligheden for kroniske sygdomme (for højt blodtryk, slidegigt, hjertesygdomme, kræft og sukkersyge og andre dårligdomme) desværre øges. Men den gode nyhed er, at træning kan give dig ekstra styrke og overskud, så du bedre kan modstå ’tidens tand.’ Videnskaben viser, at når du er aktiv, lever du hele fem år længere og ikke mindst, din livskvalitet vil være markant forbedret de sidste 10 år.

Allerede fra omkring 30-års alderen taber du muskelmasse, som gradvist bliver mere udtalt op i 50’erne. Bevarer du muskelmassen intakt, bevarer du også en bedre evne til at forbrænde og lagre fedt i kroppen. Således undgår du, at fedt lagrer sig om de indre organer, som er en af de store årsager til hjertekar-problemer, diabets og visse typer af kræft. Og lige netop derfor sætter vi også musklerne i fokus på denne boot camp – sammen med kondition, balance, holdning og bevægelighed.

Ved at træne et effektivt og skræddersyet program tre gange om ugen i 12 uger får du en bedre fysisk funktion, bedre kondition, bedre styrke og bedre balance – for ikke at nævne bedre humør og mere overskud. Sidstnævnte, fordi du ikke (længere) har problemer med at klare trapperne op til 5. sal med tunge poser i begge hænder. Du kan komme ned og op fra gulvet. Du kan frit kan lege med dine børnebørn. Du er ikke bange for at miste balancen, når båden gynger. Du har en flot holdning med god bevægelighed i ryggen, så du kan dreje kroppen, når du kører bil og spiller golf. Du føler dig sikker, når du går i kuperet terræn. Du kan frit vælge, hvor og hvordan du vil holde ferie – eller i hvert fald i det omfang, at du ikke lader dig diktere af din fysik. 

Måske tænker du, at det hele er for godt til at være sandt. Men alle undersøgelser viser, at du med blot tre timers indsats om ugen vil reagere positivt på træning uanset din alder. Og at du kan forhindre tilbagegang i både muskelmasse og knogletæthed. Desuden vil du reducere din risiko for at falde samt opleve positive kognitive effekter.

Træning vil reelt have en større indvirkning på dit liv og gøre en større forskel i din hverdag nu, end da du var 25. Og det vil vare ved lige så længe, du ønsker det. Det er derfor, jeg siger, at Arndal Body Boot Camp 50+kan betragtes som et indskud på en pensionsopsparing, du kan være helt sikker på betaler sig.

Klik HER og læs testimonials fra personer, som tidligere har deltaget i mit forløb.

Forløbet indeholder:
3 x fysisk test
Tilbundsgående evaluering af din målsætning og din fysik. Herunder konditest, fedtprocent og stabilitet. Den fysiske test udføres i starten, midtvejs og sidst i forløbet, så du kan følge med i – og fryde dig over – resultaterne
Varighed: Første gang 2 timer. Midtvejs- og sluttest 1 time.
2 x døgnrytmemålinger (fra ’24 Timer – et sundhedskoncept’)
Du får en døgnrytmemåling før din start på forløbet for at kortlægge din nuværende livsstil, samt en ny måling i slutningen af forløbet. Med to målinger sikrer vi os ikke blot at implementeringen af rådene bliver godt forankret i dig, men også at du har nemt ved at foretage de konkrete ændringer, da målingen tager udgangspunkt i dig – og kun dig.

Læs mere om 24 Timer her.

11 timers personlig træning
2 x personlig træning med Lotte Arndal og 9 x med anden kvalificeret træner.

En times fællestræning hver uge
8 timers fællestræning med Lotte Arndal, hvor du sammen med de andre på holdet får trænet kroppen igennem. Vi garanterer sved på panden og højt humør.

Personlig opfølgning og supervision over de 12 uger
Sideløbende med din indsats i centret vil du få personlig opfølgning og supervision via sms og mail gennem hele forløbets varighed. Endelig får du også en udførlig manual til dine døgnrytmemålinger, skrevet af Lotte Arndal og Peter Lund Madsen.

 

Tre foredrag af Lotte Arndal

Foredrag 1:
Hvad er Arndal Body Boot Camp? Jeg forklarer om opbygningen af Arndal Body Boot Camp konceptet og den teoretiske baggrund. Det inkluderer min filosofi og mit syn på krop, kost og forandring. Hvorfor gør vi, som vi gør? Og hvad kan du forvente af forløbet? Det er også her, du møder dit hold for første gang.
Varighed: 2 timer
Foredrag nr. 2:
Deltagerne sætter ord på deres proces indtil nu, og jeg går dybere ned i min teori om kost. Det vil sige, at jeg rent praktisk taler om, hvordan du kan implementere en sundere kost i din hverdag. Vi ser nærmere på teorien bag søvn og træning, så du får indsigt i de parametre, vi måler på. Og ikke mindst får du et motiverende indspark til, hvorfor du skal bruge tid på din krop og dermed tage ansvar for dig selv.
Varighed: 2 timer
Foredrag nr. 3:
I det sidste foredrag tager vi det hele lidt forfra. Vi opsummerer grundlaget og teorien bag de redskaber, du har fået. Det gør vi for at sikre os, at alle er på rette vej. Ofte sker der nemlig det, at mange på dette tidspunkt har fået en hel anden forståelse for missionen, end da de hørte mig forklare det første gang. Anden halvdel af foredraget handler om det psykiske aspekt af at spise. Dine vaner og din adfærd omkring mad. Mit oplæg og mine tanker lægger op til gruppediskussion, hvilket altid er super spændende, fordi deltagernes erkendelser på dette tidspunkt er gode. De har fået indsigt i, hvorfor de gør, som de gør. At høre på hinandens fortællinger er kolossalt givtigt for den enkelte. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du ønsker at bidrage med.
Varighed: 2 timer

 

Varighed: 12 UGER
Pris: 22.900 KR.

Invester i din ganske egen motiverende vejleder, der med fuld fokus på dig og din målsætning holder dig kærligt, men bestemt til ilden.

Vores vejledere er nøje udvalgte. Ikke kun ud fra deres faglige kompetencer, som omfatter alt lige fra kost, træning, fysioterapi og psykologi. Mindst lige så vigtigt for mig er at kunne tilbyde dig vejledere, der brænder for deres fag og forstår at formidle deres budskab.

Uanset hvilken type vejledning, du ønsker, vil dit program altid være 100 % individuelt tilpasset med udgangspunkt i, hvor du er, og ikke mindst, hvor du vil hen.

Niveauopdeling repræsenterer antal års erfaring og uddannelsesmæssig baggrund.

Niveau I

Lotte Arndal
1 x 55 min: 1.800 kr.
10 x 55 min: 17.000 kr.

Niveau II

Thomas Orboe, Andreas Husby og Jacob Bjerborg.
1 x 55 min: 1.000 kr.
10 x 55 min: 9.000 kr.

Niveau III

Mai Kristine, Rikke Lacour, Christina Gale og Marie Ljungdahl.
1 x 55 min: 700 kr.
10 x 55 min: 6.000 kr.

Personal Teen Training

Daglig fysisk aktivitet begrænser sig i dag for mange teenagere til de bevægelser, de laver med deres fingre på telefonens eller computerens tastatur. Men hvor flittigt de end gør det, er det ikke noget, de bliver hverken særlig stærke eller sunde af. Tværtimod – og desværre.

Motion er essentielt for et ungt menneske; det forbedrer koncentrationsevnen og evnen til at præstere i skolen, på arbejdet mm; det forbedrer søvnen – noget, man skal have rigtigt meget af som teenager, fordi en krop i forandring kræver en god nattesøvn. Og så forbedrer det humøret.

Men også på længere sigt er det en fordel at have godt med motion med i bagagen. Vores grundform etableres nemlig bedst, mens vi er børn og unge. Desuden forbedrer motion i en ung alder knogleopbygningen. Når vi rammer 30’erne, gavner motion kun knoglerne i kraft af at det styrker vores muskler og dermed lader dem tage noget mere af ”læsset”. Sidst, men ikke mindst viser flere undersøgelser også, at fysisk aktive børn og unge bliver lykkeligere voksne.

Vi tilbyder personlig træning hos Marie Ljungdahl. Marie har en profession bachelor i global nutrition and health og har under sin uddannelse været i praktik hos Lotte Arndal. Normalt tager jeg ikke praktikanter ind, da det er en tidrøver for mig, når fagligheden ikke er i orden. Men Marie har været en meget stor undtagelse. Hun er ikke kun god, hun er rigtig god, hvorfor jeg har ansat hende som ansvarlig for Teen Training. Marie er ikke kun faglig kompetent, men sød og engageret og med sine 25 år bliver undervisningen ikke kun effektiv og lærerig. Der er fokus på en venskabelig relation, så din teenager har lyst til at komme til træning.

Pris: 6.000 kr. for 10 klip

Personal Twin Training

Personlig træning er uden tvivl effektivt, men vi har gjort os den erfaring at personlig træning med en god ven, veninde, ægtefælle eller kollega, kan være lige så effektivt – hvis ikke mere – når formen skal forbedres, og der skal sved på panden. Derfor introducerer vi nu ’Arndal Personal Twin Training’ – en træningsmodel, der henter sin styrke i forpligtelsen til en fælles aftale, indbyrdes opbakning og sund konkurrence i træningen, så I simpelthen ikke kan lade være med at yde jeres allerbedste, og ja, så er det altså super hyggeligt at gå i spa sammen bagefter.

Med udgangspunkt i jeres respektive målsætninger skræddersyer vi en sjov og udfordrende træning med fuldt fokus på at forbedre jeres formkurve. Lyder det ikke godt? Det stopper ikke her. Træner I to, skal I kun betale for én.

Niveauopdeling repræsenterer antal års erfaring og uddannelsesmæssig baggrund.

Vælg imellem: 

Niveau 1:

Lotte Arndal
1 x 55 min: 1.800 kr.
10 x 55 min: 17.000 kr.

Niveau 2:

Andreas Husby og Thomas Orboe.
1 x 55 min: 1.000 kr.
10 x 55 min: 9.000 kr.

Nivea 3:

Rikke LaCour.
1 x 55 min: 700 kr.
10 x 55 min: 6.000 kr.

Jeg har sammensat 7 meget forskellige forløb.

Er du i tvivl om, hvad der er det bedste for dig, så send mig en mail på lotte@arndalspa.dk.

Kick-Off

Arndal Kick-off’ er et intensivt seks ugers forløb, hvor vi kombinerer kvalificeret kostvejledning og personlig træning.

Som navnet antyder henvender forløbet sig til dig, der vil i gang NU, og som har brug for et kærligt ”kick” bagi – fysisk og/eller psykisk. Både kosten og træningen superviseres på tæt hold af din træner og kostvejleder, der hos Arndal er én og samme person. Et af grundvilkårene for en vellykket livsstilsændring er nemlig, at kost og træning ”taler” sammen. Og, tro os, de vil gøre det godt med denne løsning.

Forløb:
Dit forløb tager udgangspunkt i en syv dages døgnrytmemåling – sundhedsmålingen, som Lotte Arndal har udviklet i samarbejde med Peter Lund Madsen. Med døgnrytmemålingen får vi kortlagt dit aktivitetsniveau, din energiomsætning og din søvnrytme. Den objektive måling sammenholdt med din målsætning danner grundlag for vores vejledning i, hvordan du når dit mål.

Derefter får du to timers vejledning og test – og med hjem får du en præcis køreplan for, hvordan du griber opgaven an samt det træningsprogram, du skal gennemføre to gange om ugen på egen hånd. Én gang om ugen mødes du med din vejleder, hvor I gennemgår din kostdagbog og træner dig godt igennem med justering, motivation og gode råd. En cocktail, der vil ændre din formkurve progressivt over de seks uger.

Over de seks uger sender du løbende over dagen mms’er af, hvad du spiser. Du vil i bytte for dine madbilleder få lige så løbende feedback og opdateringer på din strategi, eks. Der mangler proteiner på din tallerken, helt forenklet sagt. Det betyder, at du vil blive holdt på sporet – og til ilden – hele tiden.

Også i forhold til din kalender er der tale om et skræddersyet program. ’Arndal Kick-Off’ er et individuelt forløb, der starter den dag, du er klar, og lige præcis der, hvor du befinder dig – uanset hvor det er: Dig, der har været i form og gerne vil tilbage i den, dig, der vil i endnu bedre form end du allerede er og ikke mindst dig, der drømmer om at komme det for første gang i dit liv. Er du klar?

Ønsker du at blive medlem i Arndal og træne hos os ud over de inkluderede supervisionstimer, får du medlemskab til din seks ugers Kick-off til en tillægspris på 1.800 kr. (normalpris. 2.700 kr.)

— læs mere —

Niveauopdeling repræsenterer antal års erfaring og uddannelsesmæssig baggrund.

Niveau I

Lotte Arndal
12.900 kr.

Niveau II

Andreas Husby
6.900 kr.

Niveau III

Rikke Lacour og Marie Ljungdahl.
4.900 kr.

4-Week Intense Training

At træne med høj intensitet har længe været kendt for at være mere effektivt end træning med moderat intensitet. Nyere forskning viser at 3 x 20 sekunders spurt inden for 10 minutter har en større konditionsforbedrende effekt end 50 minutters kontinuerligt løb. Talrige studier viser desuden, at høj-intensitetstræning virker positivt på hjertekarsygdomme, for højt blodtryk og type 2 diabetes, så der er al grund til at læse videre. Ikke mindst, hvis du er typen, der ikke gider bruge al din tid i et træningscenter. Det er nemlig dejlig hurtig overstået!

Træning med høj intensitet henvender sig til alle, som ønsker stor effekt på kort tid. Både til dig, som tilhører en af ovennævnte kategorier, og til dig, som ønsker at tone din krop. Du behøver med andre ord ikke at være i god form for at komme i markant bedre form med denne effektive træningsmetode. ”Undskyldninger” som skader og alder er heller ingen hindring, har jeg masser af strålende eksempler på.

4-Week Intense Training er et fireugers forløb, som lærer dig at træne effektivt og skånsomt ud fra en skræddersyet plan baseret på en kombination af intens styrke- og konditionstræning. Tre gange om ugen lægger du din krop i vores hænder og lader os guide dig guide fra øvelse til øvelse med korte pauser og konstant fokus på din teknik og udførelse. Henover de fire uger vil vi løbende justere og udvikle dit program og dine øvelser, så du hele tiden får optimalt udbytte af din indsats.

— læs mere —

Hvis du vil have succes med din træning, er du nødt til at have en plan. Vi hjælper dig med at lægge den, hvilket sker med nøje udgangspunkt i din målsætning, historik og ikke mindst den nyeste videnskab. Under hele forløbet registrerer vi intensiteten i din træning med en videnskabelig måler – dels for at dokumentere effekten af dit program, dels for at motivere og holde dig ved ilden. To planer vil i sagens natur aldrig være ens, men fælles for alle planer er, at de er tidsbesparende og vil skabe resultater på kort tid. Vent bare og se!

Første gang er du her en time til samtale, konditest og udvikling af dit program. Herefter har du personlig træning tre gange om ugen i 30 minutter. I alt syv timers personlig træning delt op på 12 træningspas.

4 Week Intense Training er et individuelt forløb og kan derfor startes op den dag, det passer dig.

Pris hos Lotte Arndal: 11.900 kr.
Pris hos Marie eller Rikke: 4.200 kr.

Efterfødselstræning

At få børn er noget af det bedste i verden. Dog kan en af de mindre yndede følgevirkninger være, at din mave ser meget anderledes ud end før du blev gravid. Hos mange buler maven ud og ser nærmest lidt gravid ud. Det skyldes at mavemusklerne er blevet slappe og trænger til at blive strammet op. Nogle oplever også, at den yderste mavemuskel deler sig (diastassis eller ’Toblerone-mave’). Der findes ingen teoretisk forklaring på, hvorfor den deler sig, men trøst dig med at det er helt normalt. Og at maven kan trænes fin og flad igen.

I den yderste mavemuskel er et senebånd, der hedder linea alba. Under graviditeten giver dette senebånd sig, for at skabe afstand mellem de lige mavemuskler (læs = skabe plads til fosteret). Musklerne deler sig altså hos alle gravide, men hos nogle trækker senebåndet sig ikke sammen igen. Linea alba kan, som andre sener, ikke trænes stramme igen, selvom nogle fysioterapeuter vil hævde det modsatte. Enhver læge vil kunne bekræfte, at en slap sene kun kan opstrammes ved hjælp af kirurgi. Til gengæld kan du træne de omkringliggende mavemuskler, så mellemrummet imellem dem mindskes og dermed får maven til at se fladere ud.

Hos Arndal har vi sammensat et forløb, som henvender sig til dig, der gerne vil have maven strammet op. Forløbet henvender sig også til dig, der gerne vil genvinde din styrke i mave og ryg og ikke mindst bækkenbunden. Måske har du lige født. Eller måske er det mange år siden, men du har ikke fået trænet dig op endnu. Husk, det er sjældent for tidligt og helt sikkert aldrig for sent at komme i gang.

Forløbet kan købes som en selvstændig pakke, men også kombineres med kostvejledning og/eller personlig træning. Ønsker du at deltage i vores 12-ugers Body Boot Camp forløb, indgår dette forløb automatisk som en del af det.

Forløbet indledes med samtale og analyse, og vejledningen og øvelserne skræddersyes derudfra. Inden vores første møde, har du udfyldt et spørgeskema med relevant information om graviditeter etc. Med hjem får du et sæt daglige øvelser til stuegulvet samt et personligt træningsprogram, du skal lave i et fitnesscenter tre gange om ugen. Timerne fordeles over det antal uger, der passer bedst til dit behov – noget, vi vurderer ved vores første møde.

— læs mere —

Efterfødselstræning indeholdet:

 1. Samtale, analyse og skræddersyet program hos Lotte Arndal.
  Pris: 1.800 kr. / 5 sessioner: 8.500 kr.
 2. Samtale, analyse og skræddersyet program hos Mai Kristine Høst.
  Pris: 700 kr. / 5 sessioner: 3.000 kr.

Forløbet henvender sig til dig:

 • Som har været gravid for år tilbage, men som mangler at genvinde styrken i mave og bækkenbund.
 • Som døjer med ondt i ryggen fordi muskulaturen i maven er blevet for slap.
 • Som er stress-inkontinent eller inkontinent og som ønsker at styrke bækkenbunden og få en velfungerende hverdag og et bedre sexliv.
 • Som har fået kejsersnit og derfor ikke har samme følelse i mavemusklerne som tidligere.
 • Som lige har født og ønsker vejledning i, hvordan du træner din mave og bækkenbund optimalt.
 • Hvis mavemuskler har delt sig og den almindelige mavetræning ikke har nogen effekt.

Graviditetstræning

At blive gravid er på én gang fantastisk og overrumplende oplevelse. Din krop forandrer sig, reagerer anderledes end normalt, og du forbereder dig mentalt på at få et barn. Mange gravide holder op med at dyrke motion tidligt i graviditeten af frygt for at overbelaste kroppen. Og det er en skam.

I en normal graviditet er der nemlig ingen risiko forbundet med at være fysisk aktiv. Aktivitet kan tværtimod øge dit velvære og give dig det nødvendige ekstra overskud til de hårde, men dejlige udfordringer, der venter.

Uanset om du er i god form eller ej, så vil den rette træning give dig færre komplikationer under og efter din graviditet. Træningen skal blot være skræddersyet til dit udgangspunkt. Under en graviditet skal du ikke bestræbe dig på at forbedre din form. Det er en periode, hvor du skal vedligeholde og arbejde med bevægelse, bækkenbund og åndedræt. Med den rette træning af bækkenbund og mave halverer du faktisk genoptræningstiden efter din graviditet.

Med personlig træning hos Arndal kan du forsøde den søde ventetid – og tiden efter. Vi træner dig skånsomt og sikkert og har hele tiden din mave og bækkenbund i fokus.

Træningen kan skræddersyes til fitnesscenter eller hjemmebrug.

Forløb:

 1. Samtale, analyse og skræddersyet program hos Lotte Arndal.
  Pris: 1.800 kr. / 5 sessioner: 8.500 kr.
 2. Samtale, analyse og skræddersyet program hos Mai Kristine Høst.
  Pris: 700 kr. / 5 sessioner: 3.000 kr.

Et resultatskabende kostkoncept

Jeg har arbejdet som kostvejleder i snart 25 år. Og når man som jeg dagligt har kunderne ”i hænderne”, møder deres udfordringer, hører deres historier og kombinerer det hele med videnskab, afføder det nye og mere raffinerede vejledningstanker og -forløb.

For mig er sundhed en balancekunst, som alle mennesker – uanset alder og vægt – vil få et bedre liv af, at lære at mestre. De fleste vil helt sikkert også blive overraskede over, hvor ferm man kan blive til at ”balancere” på blot fire uger.

Sundhed er:

 • At være sund er, at få nok mikro-nærringstoffer, som er vitaminer og mineraler.
 • At være sund er, at spise en god fordeling af makro-nærringsstoffer, som er protein, kulhydrat og fedt.
 • At være sund er, ikke kun at indtage en af kostgrupperne og fx undlade en af de andre. Eks. Jeg spiser ikke kulhydrat, eller jeg spiser ikke fedt.
 • At være sund er, at finde balancen i helt almindelig mad med hovedvægten på ikke- raffineret og næringsrig mad.
 • At være sund er, at bevæge sig nok dagligt og generelt ikke være for stillesiddende.
 • At være sund er, at være normalvægtig med en fedtprocent, blodtryk og kolesteroltal, der ligger indenfor normalområdet.
 • At være sund er, at finde en god balance mellem summen af bevægelse og summen af maden, du indtager.
 • At være sund er, at kunne opnå en balance mellem alle de ovenstående punkter uden at være fanatisk. Uden at det blive enten-eller. At du spiser sund mad, men også kan drikke et glas rødvin og spise et stykke kage uden at vægten flytter sig

For seks år siden udviklede jeg sammen med Peter Lund Madsen et sundhedskoncept 24 Timer, der er baseret på det enkelte individ og er klinisk valideret. I de seneste seks år har jeg brugt konceptet, der er baseret på en præcis syv-dages aktivitetsmåling, til at skræddersy min vejledning til hver enkelt.

Sådan foregår det:

Som optakt til forløbet vil du blive udstyret med en døgnrytmemåler i syv dage, hvor du gør som du plejer, så jeg har et realistisk billede af, hvordan dit aktivitetsniveau ser ud over en uge. Måleren kan ikke skelne de fysiske aktiviteter fra hinanden, og derfor skal du samtidig lave en logbog over, hvad du har lavet af arbejde, cyklet, gået, trænet og gjort rent etc. Inden vi mødes, skal du også have sendt mig en oversigt over, hvad du normalt spiser over tre dage, udfylde et spørgeskema og læse det vejledningsoplæg, som jeg sender til dig. Til vores første møde, som varer en time, har jeg sammenholdt alt materialet, og så lægger vi sammen en personlig strategi for, hvordan du opnår dine mål.

Over de næste fire uger sender du mig løbende over dagen mms’er af, hvad du spiser. Du vil i bytte for dine madbilleder få lige så løbende feedback fra mig og opdateringer på din strategi, eks. Der mangler proteiner på din tallerken, helt forenklet sagt. Det betyder, at du vil blive holdt på sporet – og til ilden – hele tiden. Igen baseret på mine års erfaring som vejleder ved jeg, at daglig kontakt er langt mere effektivt end per ugebasis.

Når de 4 uger er gået, følger vi op på forløbet med en halv times konsultation.

Pakken indeholder:

 • Døgnrytmemåling.
 • Manual på døgnrytmemåling udviklet af Peter Lund Madsen og Lotte Arndal.
 • En times indledende samtale.
 • Måling af din kropskompensation – fordeling af muskler og fedt.
 • Udvikling af personlig strategi.
 • Materiale om kost og motion.
 • Tæt og personlig opfølgning pr. sms i fire uger.
 • En halv times opfølgende samtale.
 • Kostvejledningen bygger på sammenhængen mellem mange års erfaring, videnskab og ikke mindst, hvad der virker i praksis.

Pris: 4.500 kr.  hos Lotte Arndal
Pris: 2.500 kr. hos Rikke la Cour, Marie Ljungdahl og Andreas Husby

Sammen med hjerneforsker Peter Lund Madsen har jeg udviklet et nyt og anderledes sundhedsprogram, der sætter døgnets 24 timer i fokus – og som henvender sig til alle niveauer, hvad angår optimering af træningseffekt og vægttab.

24 Timer er bygget op omkring en måler, der registrerer din døgnrytme i 7 dage, hvorefter vi er i stand til at komme med præcise evalueringer af dine søvncirkler, dit aktivitetsniveau, intensiteten af din bevægelse og din forbrænding. Du får altså en præcis dokumentation for dit livsmønster, minut for minut, dag for dag. Og hvad er mere motiverende end troværdige, virkelighedsnære data om din egen krop?

Om 24 Timer
Vi kalder vores koncept for 24 Timer, fordi vi ønsker at indkapsle døgntanken i vores sundhedskoncept. Selvom søvn er mere og mere fremme i medierne, ved kun de færreste, hvor vigtig den er i forhold til at tabe sig, komme i form, reducere stress etc. I de fleste menneskers bevidsthed er sundhed noget, man arbejder på i sine vågne timer, ved at træne, spise sundt etc. Vores påstand er, at sundhed er noget, man kan og bør arbejde med 24 timer i døgnet. 8 af timerne gør man det i sovende tilstand, men hvis man ikke gør det godt i drømmeland, vil det have en negativ effekt eller modarbejde hele den indsats, man yder i de resterende 16.

Sådan foregår det
Som nævnt udstyres du med en døgnrytmemåler – et diskret apparat, der spændes fast om din overarm. Når du har båret måleren i 7 hele dage, samles dine data sammen og analyseres af sundhedsspecialister. Med målingerne har vi præcise vurderinger af dit energiforbrug, som er uhyre nyttigt for individuelle vægttabsprogrammer og optimering af disse. Du vil herefter få udarbejdet en konkret kostplan, et periodiseret træningsprogram og en livsstilsvejledning, der alt sammen er direkte implementerbart i din hverdag.

Den lille forskel
Vi har udviklet konceptet, fordi vi som sundhedsvejledere gennem mange år begge ofte har oplevet en stor diskrepans eller forskel mellem det objektive og det subjektive. Dermed mener vi det, der reelt foregår, og den oplevelse, personen selv har. Med døgnrytmemåleren måler vi DIG, dvs. din krop, din søvn, dit aktivitetsniveau, og kan på baggrund af denne individuelle monitorering give dig værdier og ikke mindst forståelse for, hvordan din krop har det, og personlig vejledning til, hvordan du kan forbedre og optimere din sundhed. Det betyder, at du får indsigt i, hvordan din krop fungerer, og hvad der er godt for den.

24 Timer er en fast del af vores vejledningsforløb Arndal Body Boot Camp, Kick-Off, Arndal Food Balance og kan tilkøbes alle vores andre tilbud til en pris af 1.800 kr.

Rigtig mange kvinder og mænd har allerede gennemført Arndal Body Boot Camp. Under testimonials har vi samlet en række frivillige førstehåndsberetninger fra deltagere på det klassiske forløb. Gå på opdagelse og få et grundigt indblik i, hvordan det hele foregår – og hvad lige netop du kan få ud af boot campen.

 

Du kan se alle testimonials her.

For mig er sundhed én ting frem for alt: Friheden til at leve det liv, du ønsker, og gøre de ting, du har lyst til. At være sund i både krop og sjæl er reelt det vigtigste i livet, fordi det er fundamentet for, at du kan arbejde hårdt, bruge din fritid på det, du ønsker, være en god kæreste og i det hele taget have overskud til dem, du holder af.

En sund indstilling giver også friheden til at nyde. For eksempel en god middag, en lækker kage eller et glas champagne, når der er noget at fejre. Blandt andet derfor har vi også indrettet vores lounge med et champagnekøleskab, så vi kan skåle for de gode resultater, du med garanti vil opnå ved at træne hos os.

Sagt med få ord, så hjælper jeg folk med at få friheden til at leve et liv i balance gennem træning og kostomlægning – omhyggeligt tilpasset den enkelte og befriet for enhver form for fanatisme. Når jeg siger farvel til mine klienter, har de fået de redskaber, der skal til for at se ud, som de gerne vil, og få det bedste ud af deres krop.

Dét er frihed.

Lotte Arndal

Body Boot Camp

Er det nu, du vil have den krop, du drømmer om – eller engang havde? Vil du gerne genstarte dit forhold til sund, opbyggende kost og træning, der forvandler? Drømmer du om én gang for alle at tage din krop så alvorligt, at du trin for trin lærer dens behov og potentiale at kende? Så tilmeld dig Arndal Body Boot Camp og tag på den mest effektive sundhedsrejse på markedet i dag.

Body Boot Camp

Arndal Boot Camp – sundhedens ’ABC’ til dig, der vil i gang for alvor. Effektiv, videnskabeligt baseret og skræddersyet til netop dig.

Ja, du er sikkert stødt på navnet Boot Camp hos andre fitnessudbydere, men ud over navnet er der faktisk ingen nævneværdige fællesnævnere. Kun hos Arndal finder du den originale Boot Camp, som er gennemtestet og videreudviklet siden 2007, hvor jeg hjemvendt fra et omfattende trænings-uddannelsesforløb i USA fik idéen til at kombinere test, analyse, personlig træning, kostvejledning og coaching. 

Boot Camp er for de fleste synonymt med hård træning. Hos Arndal vil vi hellere bruge ordet effektiv. For hårdt er i sig selv ikke en garanti for succes, medmindre det, du laver, er skræddersyet til din krop. Og netop analysen er vores force.  

Den gennemprøvede holdproces skaber fantastiske resultater for alle, der deltager – se bare de helt reelle før-og-efter fotos her.

— læs mere —

Forløbet henvender sig til dig, som ønsker:

 • At ændre din fysik mere end du tror muligt på blot 12 uger
 • At opnå maksimalt udbytte af din træning i forhold til den anvendte tid. Læs: Hvem gider flytte ind i et fitnesscenter? 
 • At forynge din krop, så du føler dig fri og ubesværet
 • Én gang for alle at knække koden til et vedvarende vægttab
 • Et effektivt træningsforløb med personlige programmer udviklet efter din fysik, der starter med to timers analyse af, hvad der er optimalt for dig. Læs: Intet er standard
 • Skræddersyet personlig kostvejledning, der tager udgangspunkt i din hverdag og den mad, du godt kan lide. Her er du med andre ord forskånet for pulver og helsekost 
 • At få hjælp til at genvinde din styrke efter en skade
 • En sund livsstil, der ikke er enten/eller og hvor du kan spise ude og sammen med andre og stadig nå dit mål 
 • At få ligningen (meget!) travl hverdag og sund livsstil til at gå op 
 • At få din krop tilbage efter at være blevet mor
 • Skræddersyet rådgivning om, hvordan du bedst muligt sammensætter din kost og træning i overgangsalderen 
 • At være en del af en gruppe, som også ønsker en forandring, samtidig med at du har dit eget personlige forløb. Hvad du ønsker at dele med gruppen, er helt op til dig. Forløbet har fokus på hver enkelt deltager i en one-to-one dialog
 • Ganske enkelt at blive den bedste udgave af dig selv
 • Og sidst, men ikke mindst, rådgivning baseret på et solidt videnskabeligt grundlag uden hokus pokus  

 

 

 

Arndal Body Boot Camp indeholder

3 x fysisk test
Tilbundsgående evaluering af din målsætning og din fysik. Herunder konditest, fedtprocent og stabilitet. Den fysiske test udføres i starten, midtvejs og sidst i forløbet, så du kan følge med i – og fryde dig over – resultaterne
VARIGHED:  Første gang 2 timer. Midtvejs- og sluttest 1 time.

 

’Nulstilling’
5-dages-fastekur med saunagus én gang om dagen for at nulstille systemet og optimere dit resultat. Under nulstillingen sætter vi fokus på fordybelse og åndedræt, som begge er vigtige faktorer for en succesfuld livsstilsændring.

 

2 x døgnrytmemålinger (fra ’24 Timer – et sundhedskoncept’)
Du får en døgnrytmemåling før din start på forløbet for at kortlægge din nuværende livsstil, og så får du en ny måling i slutningen af forløbet. Med to målinger sikrer vi os ikke blot at implementeringen af rådene bliver godt forankret i dig, men også at du har nemt ved at foretage de konkrete ændringer, da målingen tager udgangspunkt i dig – og kun dig.

Læs mere om 24 Timer her.

 

8 timers personlig træning
2 x personlig træning med Lotte Arndal og 6 x med anden kvalificeret træner.

 

En times fællestræning hver uge
Første fællestræning starter ugen efter din 5-dages-fastekur, som ligger i forløbets 3. uge, dvs. i alt 8 x fællestræning.

 

Personlig opfølgning og supervision over de 12 uger
Sideløbende med din indsats i centret vil du få personlig opfølgning og supervision via mail gennem hele forløbets varighed. Du får også et dagligt blogindlæg med input til din nye livsstil samt adgang til vores database med teori og relevant information. Endelig får du også en udførlig manual til dine døgnrytmemålinger, skrevet af Lotte Arndal og Peter Lund Madsen.

 

4 x timers online kost og træningsvejledning samt 3 x times podcast

Som deltager på Boot Camp kobles du op til mit online kostvejledningsmodul med videoer, materiale og aktivitetsoversigter. Du kan således se og gense alt undervisningsmaterialet, hvor og hvornår du ønsker det. Materialet følges op af 3 fysiske gruppemøder i Store Kongensgade, hvor vi sammen diskuterer teorien og principperne. Den daglige dialog og feedback foregår via sms. Kostvejledningen er dermed personlig og tager udgangspunkt i din hverdag og din målsætning. 

 

Tre gruppemøder 

 

Gruppemøde1:
Hvad er Arndal Body Boot Camp? Jeg forklarer om opbygningen af Arndal Body Boot Camp konceptet og den teoretiske baggrund. Det inkluderer min filosofi og mit syn på krop, kost og forandring. Hvorfor gør vi, som vi gør? Og hvad kan du forvente af forløbet? Det er også her, du møder dit hold for første gang. Inden mødet får du tilsendt undervisningsvideoer, som du skal se inden.
VARIGHED: 1 time

 

Foredrag nr. 2:
Deltagerne sætter ord på deres proces indtil nu, og jeg går dybere ned i min teori om kost. Det vil sige, at jeg rent praktisk taler om, hvordan du kan implementere en sundere kost i din hverdag. Vi ser nærmere på teorien bag søvn og træning, så du får indsigt i de parametre, vi måler på. Og ikke mindst får du et motiverende indspark til, hvorfor du skal bruge tid på din krop og dermed tage ansvar for dig selv. Inden mødet får du tilsendt undervisningsvideoer, som du skal se inden.
VARIGHED: 1 time

 

Foredrag nr. 3:
I det sidste foredrag tager vi det hele lidt forfra. Vi opsummerer grundlaget og teorien bag de redskaber, du har fået. Det gør vi for at sikre os, at alle er på rette vej. Ofte sker der nemlig det, at mange på dette tidspunkt har fået en hel anden forståelse for missionen, end da de hørte mig forklare det første gang. Anden halvdel af foredraget handler om det psykiske aspekt af at spise. Dine vaner og din adfærd omkring mad. Mit oplæg og mine tanker lægger op til gruppediskussion, hvilket altid er super spændende, fordi deltagernes erkendelser på dette tidspunkt er gode. De har fået indsigt i, hvorfor de gør, som de gør. At høre på hinandens fortællinger er kolossalt givtigt for den enkelte. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du ønsker at bidrage med. Inden mødet får du tilsendt undervisningsvideoer, som du skal se inden.
VARIGHED: 1 time

Varighed: 12 uger
Pris: 22.900 kr.

NB: Prisen er eksklusiv medlemskab. Ønsker du at blive medlem og benytte vores spa- og træningsfaciliteter ad libitum under dit forløb, kan det ske til reduceret pris. Skriv til lotte@arndalspa.dk for nærmere information.

Individuel Bootcamp

Med udgangspunkt i vores populære 12 ugers Boot Camp forløb har vi udviklet en individuel løsning for dig, som ikke har mulighed for at starte på de fastlagte datoer, og for dig, som foretrækker at træne alene fremfor at gøre det i gruppe. 

Den individuelle Boot Camp er bygget op omkring samme skabelon og principper som den klassiske Boot Camp – en sammensmeltning af personligtræning og kostvejledning, der skræddersyes til dig ud fra nøje analyse og test.

Forløbet er til dig, som vil i gang for alvor og ikke mindst forventer gode resultater. Det vil kræve din indsats i samtlige 12 uger. Men du vil aldrig være alene i din færden. 

Du er i daglig dialog med mig over sms, så du er sikret den så afgørende konstante motivation, sparring og feedback. 

— læs mere —

Forløbet henvender sig til dig som ønsker:

 • At ændre din fysik mere end du tror muligt på blot 12 uger?
 • At opnå maksimalt udbytte af din træning i forhold til den anvendte tid? Læs: Hvem gider flytte ind i et fitnesscenter. 
 • At forynger din krop, så du føler dig fri og ubesværet
 • En gang for alle at knække koden til et vedvarende vægttab?
 • Et effektivt træningsforløb med personlige programmer udviklet efter din fysisk, der starter med to timers analyse af, hvad der er optimalt for dig. Læs: Intet er standard.
 • Skræddersyet personlig kostvejledning, der tager udgangspunkt i din hverdag og den mad du godt kan lide. Uden pulver og helsekost.
 • At få hjælp til at genvinde din styrke efter en skade.
 • En sund livsstil, der ikke er enten/eller og hvor du kan spise ude og sammen med andre og stadig nå dit mål. 
 • Du arbejder meget/ og eller har travlt med familien og har svært ved at få kabalen op. Hvordan kombineres en travl hverdag med en sund livsstil, når tid er en mangel faktor.
 • Du vil gerne have din krop tilbage efter at være blevet mor
 • Overgangsalderen har sat ind og du har brug for skræddersyet rådgivning til, hvordan du bedst muligt sammensætter din kost og træning. 
 • At være en del af en gruppe, der også ønsker en forandring, men hvor i har hvert jeres personlige forløb i gruppen. Hvad du ønsker er dele er helt op til dig. Forløbet har fokus på hver enkelt deltager i en one-to-one dialog. 
 • Ganske enkelt at blive den bedste udgave af dig selv
 • Og ikke mindst ønsker rådgivning med et solidt videnskabeligt grundlag uden hokus pokus. 

Forløbet indeholder: 

3 x fysisk test
Tilbundsgående evaluering af din målsætning og din fysik. Herunder konditest, fedtprocent og stabilitet. Den fysiske test udføres i starten, midtvejs og sidst i forløbet, så du kan følge med i – og fryde dig over – resultaterne.
VARIGHED:  Første gang 2 timer. Midtvejs- og sluttest 1 time.

2 x døgnrytmemålinger (fra ’24 Timer – et sundhedskoncept’)
Du får en døgnrytmemåling før din start på forløbet for at kortlægge din nuværende livsstil, samt en ny måling i slutningen af forløbet. Med to målinger sikrer vi os ikke blot, at implementeringen af rådene bliver godt forankret i dig, men også, at du har nemt ved at foretage de konkrete ændringer, da målingen tager udgangspunkt i dig – og kun dig.

3 x personlige træningsprogrammer, som udvikles af mig, og 6 timers personlig træning hos mine trænere, som superviserer dig i programmerne.

Fri adgang til alt undervisningsmateriale online – dvs. du kan modtage min undervisning hvor som helst og når som helst. 

Varighed: 12 uger
Pris: 16.900 kr.

NB: Daglig dialog med mig om kost og træning per sms. 

Body Boot Camp Level II

Forløbet på de igen 12 uger er for dig, der ønsker mere træning, mere definition, større vægttab, bedre holdning eller bare flere af de forvandlende vaner, vi sammen grundlagde på din første Body Boot Camp.

Vi sparker de 12 uger i gang med 5 dages faste, der kombineres med saunagus. Herefter kører vi hårdt på med individuel træning og ikke mindst den sveddryppende og sjove fællestræning, som ligger om onsdagen kl. 18.

Hver deltager kommer med sine unikke behov for videreudvikling, og derfor får alle deltagere 6 personlige træningstimer hos mig.

Udover faste, fællestræning og personlig træning indeholder foreløbet 3 gruppemøder, hvor jeg kommer med indspark til den sunde livsstil og din motivation.

Holdopstart: Januar, april og august.

Varighed: 12 uger
Pris: 14.500 kr.
Medlemmer: 10.500 kr.

Body Boot Camp 50+

Arndal Body Boot Camp 50+ henvender sig til alle livsnydere over 50 år. Og når jeg siger livsnyder, henviser jeg ikke til forbrug. For mig er en livsnyder en person, som nyder livet og alle dets muligheder – og gerne vil have at det fortsætter sådan. Nogen vil nok indskyde her, at en sådan livsstil kræver en god økonomi, og det vil en pensionsrådgiver sikkert give dem ret i. Men en god fysik er en mindst lige så vigtig forudsætning, ved alle, der har oplevet fx på ældre familiemedlemmer, hvor begrænsende det modsatte kan være.
— læs mere —
Hvorfor 50+? 
 

Det er en kendsgerning at vores helbred bliver dårligere med alderen, og at sandsynligheden for kroniske sygdomme (for højt blodtryk, slidegigt, hjertesygdomme, kræft og sukkersyge og andre dårligdomme) desværre øges. Men den gode nyhed er, at træning kan give dig ekstra styrke og overskud, så du bedre kan modstå ’tidens tand.’ Videnskaben viser, at når du er aktiv, lever du hele fem år længere og ikke mindst, din livskvalitet vil være markant forbedret de sidste 10 år.

Allerede fra omkring 30-års alderen taber du muskelmasse, som gradvist bliver mere udtalt op i 50’erne. Bevarer du muskelmassen intakt, bevarer du også en bedre evne til at forbrænde og lagre fedt i kroppen. Således undgår du, at fedt lagrer sig om de indre organer, som er en af de store årsager til hjertekar-problemer, diabets og visse typer af kræft. Og lige netop derfor sætter vi også musklerne i fokus på denne boot camp – sammen med kondition, balance, holdning og bevægelighed.

Ved at træne et effektivt og skræddersyet program tre gange om ugen i 12 uger får du en bedre fysisk funktion, bedre kondition, bedre styrke og bedre balance – for ikke at nævne bedre humør og mere overskud. Sidstnævnte, fordi du ikke (længere) har problemer med at klare trapperne op til 5. sal med tunge poser i begge hænder. Du kan komme ned og op fra gulvet. Du kan frit kan lege med dine børnebørn. Du er ikke bange for at miste balancen, når båden gynger. Du har en flot holdning med god bevægelighed i ryggen, så du kan dreje kroppen, når du kører bil og spiller golf. Du føler dig sikker, når du går i kuperet terræn. Du kan frit vælge, hvor og hvordan du vil holde ferie – eller i hvert fald i det omfang, at du ikke lader dig diktere af din fysik. 

Måske tænker du, at det hele er for godt til at være sandt. Men alle undersøgelser viser, at du med blot tre timers indsats om ugen vil reagere positivt på træning uanset din alder. Og at du kan forhindre tilbagegang i både muskelmasse og knogletæthed. Desuden vil du reducere din risiko for at falde samt opleve positive kognitive effekter.

Træning vil reelt have en større indvirkning på dit liv og gøre en større forskel i din hverdag nu, end da du var 25. Og det vil vare ved lige så længe, du ønsker det. Det er derfor, jeg siger, at Arndal Body Boot Camp 50+kan betragtes som et indskud på en pensionsopsparing, du kan være helt sikker på betaler sig.

Klik HER og læs testimonials fra personer, som tidligere har deltaget i mit forløb.

Forløbet indeholder:
3 x fysisk test
Tilbundsgående evaluering af din målsætning og din fysik. Herunder konditest, fedtprocent og stabilitet. Den fysiske test udføres i starten, midtvejs og sidst i forløbet, så du kan følge med i – og fryde dig over – resultaterne
Varighed: Første gang 2 timer. Midtvejs- og sluttest 1 time.
2 x døgnrytmemålinger (fra ’24 Timer – et sundhedskoncept’)
Du får en døgnrytmemåling før din start på forløbet for at kortlægge din nuværende livsstil, samt en ny måling i slutningen af forløbet. Med to målinger sikrer vi os ikke blot at implementeringen af rådene bliver godt forankret i dig, men også at du har nemt ved at foretage de konkrete ændringer, da målingen tager udgangspunkt i dig – og kun dig.

Læs mere om 24 Timer her.

11 timers personlig træning
2 x personlig træning med Lotte Arndal og 9 x med anden kvalificeret træner.

En times fællestræning hver uge
8 timers fællestræning med Lotte Arndal, hvor du sammen med de andre på holdet får trænet kroppen igennem. Vi garanterer sved på panden og højt humør.

Personlig opfølgning og supervision over de 12 uger
Sideløbende med din indsats i centret vil du få personlig opfølgning og supervision via sms og mail gennem hele forløbets varighed. Endelig får du også en udførlig manual til dine døgnrytmemålinger, skrevet af Lotte Arndal og Peter Lund Madsen.

 

Tre foredrag af Lotte Arndal

Foredrag 1:
Hvad er Arndal Body Boot Camp? Jeg forklarer om opbygningen af Arndal Body Boot Camp konceptet og den teoretiske baggrund. Det inkluderer min filosofi og mit syn på krop, kost og forandring. Hvorfor gør vi, som vi gør? Og hvad kan du forvente af forløbet? Det er også her, du møder dit hold for første gang.
Varighed: 2 timer
Foredrag nr. 2:
Deltagerne sætter ord på deres proces indtil nu, og jeg går dybere ned i min teori om kost. Det vil sige, at jeg rent praktisk taler om, hvordan du kan implementere en sundere kost i din hverdag. Vi ser nærmere på teorien bag søvn og træning, så du får indsigt i de parametre, vi måler på. Og ikke mindst får du et motiverende indspark til, hvorfor du skal bruge tid på din krop og dermed tage ansvar for dig selv.
Varighed: 2 timer
Foredrag nr. 3:
I det sidste foredrag tager vi det hele lidt forfra. Vi opsummerer grundlaget og teorien bag de redskaber, du har fået. Det gør vi for at sikre os, at alle er på rette vej. Ofte sker der nemlig det, at mange på dette tidspunkt har fået en hel anden forståelse for missionen, end da de hørte mig forklare det første gang. Anden halvdel af foredraget handler om det psykiske aspekt af at spise. Dine vaner og din adfærd omkring mad. Mit oplæg og mine tanker lægger op til gruppediskussion, hvilket altid er super spændende, fordi deltagernes erkendelser på dette tidspunkt er gode. De har fået indsigt i, hvorfor de gør, som de gør. At høre på hinandens fortællinger er kolossalt givtigt for den enkelte. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du ønsker at bidrage med.
Varighed: 2 timer

 

Varighed: 12 UGER
Pris: 22.900 KR.

Personlig Træning

Invester i din ganske egen motiverende vejleder, der med fuld fokus på dig og din målsætning holder dig kærligt, men bestemt til ilden.

Vores vejledere er nøje udvalgte. Ikke kun ud fra deres faglige kompetencer, som omfatter alt lige fra kost, træning, fysioterapi og psykologi. Mindst lige så vigtigt for mig er at kunne tilbyde dig vejledere, der brænder for deres fag og forstår at formidle deres budskab.

Uanset hvilken type vejledning, du ønsker, vil dit program altid være 100 % individuelt tilpasset med udgangspunkt i, hvor du er, og ikke mindst, hvor du vil hen.

Niveauopdeling repræsenterer antal års erfaring og uddannelsesmæssig baggrund.

Niveau I

Lotte Arndal
1 x 55 min: 1.800 kr.
10 x 55 min: 17.000 kr.

Niveau II

Thomas Orboe, Andreas Husby og Jacob Bjerborg.
1 x 55 min: 1.000 kr.
10 x 55 min: 9.000 kr.

Niveau III

Mai Kristine, Rikke Lacour, Christina Gale og Marie Ljungdahl.
1 x 55 min: 700 kr.
10 x 55 min: 6.000 kr.

Personal Teen Training

Daglig fysisk aktivitet begrænser sig i dag for mange teenagere til de bevægelser, de laver med deres fingre på telefonens eller computerens tastatur. Men hvor flittigt de end gør det, er det ikke noget, de bliver hverken særlig stærke eller sunde af. Tværtimod – og desværre.

Motion er essentielt for et ungt menneske; det forbedrer koncentrationsevnen og evnen til at præstere i skolen, på arbejdet mm; det forbedrer søvnen – noget, man skal have rigtigt meget af som teenager, fordi en krop i forandring kræver en god nattesøvn. Og så forbedrer det humøret.

Men også på længere sigt er det en fordel at have godt med motion med i bagagen. Vores grundform etableres nemlig bedst, mens vi er børn og unge. Desuden forbedrer motion i en ung alder knogleopbygningen. Når vi rammer 30’erne, gavner motion kun knoglerne i kraft af at det styrker vores muskler og dermed lader dem tage noget mere af ”læsset”. Sidst, men ikke mindst viser flere undersøgelser også, at fysisk aktive børn og unge bliver lykkeligere voksne.

Vi tilbyder personlig træning hos Marie Ljungdahl. Marie har en profession bachelor i global nutrition and health og har under sin uddannelse været i praktik hos Lotte Arndal. Normalt tager jeg ikke praktikanter ind, da det er en tidrøver for mig, når fagligheden ikke er i orden. Men Marie har været en meget stor undtagelse. Hun er ikke kun god, hun er rigtig god, hvorfor jeg har ansat hende som ansvarlig for Teen Training. Marie er ikke kun faglig kompetent, men sød og engageret og med sine 25 år bliver undervisningen ikke kun effektiv og lærerig. Der er fokus på en venskabelig relation, så din teenager har lyst til at komme til træning.

Pris: 6.000 kr. for 10 klip

Personal Twin Training

Personlig træning er uden tvivl effektivt, men vi har gjort os den erfaring at personlig træning med en god ven, veninde, ægtefælle eller kollega, kan være lige så effektivt – hvis ikke mere – når formen skal forbedres, og der skal sved på panden. Derfor introducerer vi nu ’Arndal Personal Twin Training’ – en træningsmodel, der henter sin styrke i forpligtelsen til en fælles aftale, indbyrdes opbakning og sund konkurrence i træningen, så I simpelthen ikke kan lade være med at yde jeres allerbedste, og ja, så er det altså super hyggeligt at gå i spa sammen bagefter.

Med udgangspunkt i jeres respektive målsætninger skræddersyer vi en sjov og udfordrende træning med fuldt fokus på at forbedre jeres formkurve. Lyder det ikke godt? Det stopper ikke her. Træner I to, skal I kun betale for én.

Niveauopdeling repræsenterer antal års erfaring og uddannelsesmæssig baggrund.

Vælg imellem: 

Niveau 1:

Lotte Arndal
1 x 55 min: 1.800 kr.
10 x 55 min: 17.000 kr.

Niveau 2:

Andreas Husby og Thomas Orboe.
1 x 55 min: 1.000 kr.
10 x 55 min: 9.000 kr.

Nivea 3:

Rikke LaCour.
1 x 55 min: 700 kr.
10 x 55 min: 6.000 kr.

Forløb

Jeg har sammensat 7 meget forskellige forløb.

Er du i tvivl om, hvad der er det bedste for dig, så send mig en mail på lotte@arndalspa.dk.

Kick-Off

Arndal Kick-off’ er et intensivt seks ugers forløb, hvor vi kombinerer kvalificeret kostvejledning og personlig træning.

Som navnet antyder henvender forløbet sig til dig, der vil i gang NU, og som har brug for et kærligt ”kick” bagi – fysisk og/eller psykisk. Både kosten og træningen superviseres på tæt hold af din træner og kostvejleder, der hos Arndal er én og samme person. Et af grundvilkårene for en vellykket livsstilsændring er nemlig, at kost og træning ”taler” sammen. Og, tro os, de vil gøre det godt med denne løsning.

Forløb:
Dit forløb tager udgangspunkt i en syv dages døgnrytmemåling – sundhedsmålingen, som Lotte Arndal har udviklet i samarbejde med Peter Lund Madsen. Med døgnrytmemålingen får vi kortlagt dit aktivitetsniveau, din energiomsætning og din søvnrytme. Den objektive måling sammenholdt med din målsætning danner grundlag for vores vejledning i, hvordan du når dit mål.

Derefter får du to timers vejledning og test – og med hjem får du en præcis køreplan for, hvordan du griber opgaven an samt det træningsprogram, du skal gennemføre to gange om ugen på egen hånd. Én gang om ugen mødes du med din vejleder, hvor I gennemgår din kostdagbog og træner dig godt igennem med justering, motivation og gode råd. En cocktail, der vil ændre din formkurve progressivt over de seks uger.

Over de seks uger sender du løbende over dagen mms’er af, hvad du spiser. Du vil i bytte for dine madbilleder få lige så løbende feedback og opdateringer på din strategi, eks. Der mangler proteiner på din tallerken, helt forenklet sagt. Det betyder, at du vil blive holdt på sporet – og til ilden – hele tiden.

Også i forhold til din kalender er der tale om et skræddersyet program. ’Arndal Kick-Off’ er et individuelt forløb, der starter den dag, du er klar, og lige præcis der, hvor du befinder dig – uanset hvor det er: Dig, der har været i form og gerne vil tilbage i den, dig, der vil i endnu bedre form end du allerede er og ikke mindst dig, der drømmer om at komme det for første gang i dit liv. Er du klar?

Ønsker du at blive medlem i Arndal og træne hos os ud over de inkluderede supervisionstimer, får du medlemskab til din seks ugers Kick-off til en tillægspris på 1.800 kr. (normalpris. 2.700 kr.)

— læs mere —

Niveauopdeling repræsenterer antal års erfaring og uddannelsesmæssig baggrund.

Niveau I

Lotte Arndal
12.900 kr.

Niveau II

Andreas Husby
6.900 kr.

Niveau III

Rikke Lacour og Marie Ljungdahl.
4.900 kr.

4-Week Intense Training

At træne med høj intensitet har længe været kendt for at være mere effektivt end træning med moderat intensitet. Nyere forskning viser at 3 x 20 sekunders spurt inden for 10 minutter har en større konditionsforbedrende effekt end 50 minutters kontinuerligt løb. Talrige studier viser desuden, at høj-intensitetstræning virker positivt på hjertekarsygdomme, for højt blodtryk og type 2 diabetes, så der er al grund til at læse videre. Ikke mindst, hvis du er typen, der ikke gider bruge al din tid i et træningscenter. Det er nemlig dejlig hurtig overstået!

Træning med høj intensitet henvender sig til alle, som ønsker stor effekt på kort tid. Både til dig, som tilhører en af ovennævnte kategorier, og til dig, som ønsker at tone din krop. Du behøver med andre ord ikke at være i god form for at komme i markant bedre form med denne effektive træningsmetode. ”Undskyldninger” som skader og alder er heller ingen hindring, har jeg masser af strålende eksempler på.

4-Week Intense Training er et fireugers forløb, som lærer dig at træne effektivt og skånsomt ud fra en skræddersyet plan baseret på en kombination af intens styrke- og konditionstræning. Tre gange om ugen lægger du din krop i vores hænder og lader os guide dig guide fra øvelse til øvelse med korte pauser og konstant fokus på din teknik og udførelse. Henover de fire uger vil vi løbende justere og udvikle dit program og dine øvelser, så du hele tiden får optimalt udbytte af din indsats.

— læs mere —

Hvis du vil have succes med din træning, er du nødt til at have en plan. Vi hjælper dig med at lægge den, hvilket sker med nøje udgangspunkt i din målsætning, historik og ikke mindst den nyeste videnskab. Under hele forløbet registrerer vi intensiteten i din træning med en videnskabelig måler – dels for at dokumentere effekten af dit program, dels for at motivere og holde dig ved ilden. To planer vil i sagens natur aldrig være ens, men fælles for alle planer er, at de er tidsbesparende og vil skabe resultater på kort tid. Vent bare og se!

Første gang er du her en time til samtale, konditest og udvikling af dit program. Herefter har du personlig træning tre gange om ugen i 30 minutter. I alt syv timers personlig træning delt op på 12 træningspas.

4 Week Intense Training er et individuelt forløb og kan derfor startes op den dag, det passer dig.

Pris hos Lotte Arndal: 11.900 kr.
Pris hos Marie eller Rikke: 4.200 kr.

Efterfødselstræning

At få børn er noget af det bedste i verden. Dog kan en af de mindre yndede følgevirkninger være, at din mave ser meget anderledes ud end før du blev gravid. Hos mange buler maven ud og ser nærmest lidt gravid ud. Det skyldes at mavemusklerne er blevet slappe og trænger til at blive strammet op. Nogle oplever også, at den yderste mavemuskel deler sig (diastassis eller ’Toblerone-mave’). Der findes ingen teoretisk forklaring på, hvorfor den deler sig, men trøst dig med at det er helt normalt. Og at maven kan trænes fin og flad igen.

I den yderste mavemuskel er et senebånd, der hedder linea alba. Under graviditeten giver dette senebånd sig, for at skabe afstand mellem de lige mavemuskler (læs = skabe plads til fosteret). Musklerne deler sig altså hos alle gravide, men hos nogle trækker senebåndet sig ikke sammen igen. Linea alba kan, som andre sener, ikke trænes stramme igen, selvom nogle fysioterapeuter vil hævde det modsatte. Enhver læge vil kunne bekræfte, at en slap sene kun kan opstrammes ved hjælp af kirurgi. Til gengæld kan du træne de omkringliggende mavemuskler, så mellemrummet imellem dem mindskes og dermed får maven til at se fladere ud.

Hos Arndal har vi sammensat et forløb, som henvender sig til dig, der gerne vil have maven strammet op. Forløbet henvender sig også til dig, der gerne vil genvinde din styrke i mave og ryg og ikke mindst bækkenbunden. Måske har du lige født. Eller måske er det mange år siden, men du har ikke fået trænet dig op endnu. Husk, det er sjældent for tidligt og helt sikkert aldrig for sent at komme i gang.

Forløbet kan købes som en selvstændig pakke, men også kombineres med kostvejledning og/eller personlig træning. Ønsker du at deltage i vores 12-ugers Body Boot Camp forløb, indgår dette forløb automatisk som en del af det.

Forløbet indledes med samtale og analyse, og vejledningen og øvelserne skræddersyes derudfra. Inden vores første møde, har du udfyldt et spørgeskema med relevant information om graviditeter etc. Med hjem får du et sæt daglige øvelser til stuegulvet samt et personligt træningsprogram, du skal lave i et fitnesscenter tre gange om ugen. Timerne fordeles over det antal uger, der passer bedst til dit behov – noget, vi vurderer ved vores første møde.

— læs mere —

Efterfødselstræning indeholdet:

 1. Samtale, analyse og skræddersyet program hos Lotte Arndal.
  Pris: 1.800 kr. / 5 sessioner: 8.500 kr.
 2. Samtale, analyse og skræddersyet program hos Mai Kristine Høst.
  Pris: 700 kr. / 5 sessioner: 3.000 kr.

Forløbet henvender sig til dig:

 • Som har været gravid for år tilbage, men som mangler at genvinde styrken i mave og bækkenbund.
 • Som døjer med ondt i ryggen fordi muskulaturen i maven er blevet for slap.
 • Som er stress-inkontinent eller inkontinent og som ønsker at styrke bækkenbunden og få en velfungerende hverdag og et bedre sexliv.
 • Som har fået kejsersnit og derfor ikke har samme følelse i mavemusklerne som tidligere.
 • Som lige har født og ønsker vejledning i, hvordan du træner din mave og bækkenbund optimalt.
 • Hvis mavemuskler har delt sig og den almindelige mavetræning ikke har nogen effekt.

Graviditetstræning

At blive gravid er på én gang fantastisk og overrumplende oplevelse. Din krop forandrer sig, reagerer anderledes end normalt, og du forbereder dig mentalt på at få et barn. Mange gravide holder op med at dyrke motion tidligt i graviditeten af frygt for at overbelaste kroppen. Og det er en skam.

I en normal graviditet er der nemlig ingen risiko forbundet med at være fysisk aktiv. Aktivitet kan tværtimod øge dit velvære og give dig det nødvendige ekstra overskud til de hårde, men dejlige udfordringer, der venter.

Uanset om du er i god form eller ej, så vil den rette træning give dig færre komplikationer under og efter din graviditet. Træningen skal blot være skræddersyet til dit udgangspunkt. Under en graviditet skal du ikke bestræbe dig på at forbedre din form. Det er en periode, hvor du skal vedligeholde og arbejde med bevægelse, bækkenbund og åndedræt. Med den rette træning af bækkenbund og mave halverer du faktisk genoptræningstiden efter din graviditet.

Med personlig træning hos Arndal kan du forsøde den søde ventetid – og tiden efter. Vi træner dig skånsomt og sikkert og har hele tiden din mave og bækkenbund i fokus.

Træningen kan skræddersyes til fitnesscenter eller hjemmebrug.

Forløb:

 1. Samtale, analyse og skræddersyet program hos Lotte Arndal.
  Pris: 1.800 kr. / 5 sessioner: 8.500 kr.
 2. Samtale, analyse og skræddersyet program hos Mai Kristine Høst.
  Pris: 700 kr. / 5 sessioner: 3.000 kr.
Kostvejledning

Et resultatskabende kostkoncept

Jeg har arbejdet som kostvejleder i snart 25 år. Og når man som jeg dagligt har kunderne ”i hænderne”, møder deres udfordringer, hører deres historier og kombinerer det hele med videnskab, afføder det nye og mere raffinerede vejledningstanker og -forløb.

For mig er sundhed en balancekunst, som alle mennesker – uanset alder og vægt – vil få et bedre liv af, at lære at mestre. De fleste vil helt sikkert også blive overraskede over, hvor ferm man kan blive til at ”balancere” på blot fire uger.

Sundhed er:

 • At være sund er, at få nok mikro-nærringstoffer, som er vitaminer og mineraler.
 • At være sund er, at spise en god fordeling af makro-nærringsstoffer, som er protein, kulhydrat og fedt.
 • At være sund er, ikke kun at indtage en af kostgrupperne og fx undlade en af de andre. Eks. Jeg spiser ikke kulhydrat, eller jeg spiser ikke fedt.
 • At være sund er, at finde balancen i helt almindelig mad med hovedvægten på ikke- raffineret og næringsrig mad.
 • At være sund er, at bevæge sig nok dagligt og generelt ikke være for stillesiddende.
 • At være sund er, at være normalvægtig med en fedtprocent, blodtryk og kolesteroltal, der ligger indenfor normalområdet.
 • At være sund er, at finde en god balance mellem summen af bevægelse og summen af maden, du indtager.
 • At være sund er, at kunne opnå en balance mellem alle de ovenstående punkter uden at være fanatisk. Uden at det blive enten-eller. At du spiser sund mad, men også kan drikke et glas rødvin og spise et stykke kage uden at vægten flytter sig

For seks år siden udviklede jeg sammen med Peter Lund Madsen et sundhedskoncept 24 Timer, der er baseret på det enkelte individ og er klinisk valideret. I de seneste seks år har jeg brugt konceptet, der er baseret på en præcis syv-dages aktivitetsmåling, til at skræddersy min vejledning til hver enkelt.

Sådan foregår det:

Som optakt til forløbet vil du blive udstyret med en døgnrytmemåler i syv dage, hvor du gør som du plejer, så jeg har et realistisk billede af, hvordan dit aktivitetsniveau ser ud over en uge. Måleren kan ikke skelne de fysiske aktiviteter fra hinanden, og derfor skal du samtidig lave en logbog over, hvad du har lavet af arbejde, cyklet, gået, trænet og gjort rent etc. Inden vi mødes, skal du også have sendt mig en oversigt over, hvad du normalt spiser over tre dage, udfylde et spørgeskema og læse det vejledningsoplæg, som jeg sender til dig. Til vores første møde, som varer en time, har jeg sammenholdt alt materialet, og så lægger vi sammen en personlig strategi for, hvordan du opnår dine mål.

Over de næste fire uger sender du mig løbende over dagen mms’er af, hvad du spiser. Du vil i bytte for dine madbilleder få lige så løbende feedback fra mig og opdateringer på din strategi, eks. Der mangler proteiner på din tallerken, helt forenklet sagt. Det betyder, at du vil blive holdt på sporet – og til ilden – hele tiden. Igen baseret på mine års erfaring som vejleder ved jeg, at daglig kontakt er langt mere effektivt end per ugebasis.

Når de 4 uger er gået, følger vi op på forløbet med en halv times konsultation.

Pakken indeholder:

 • Døgnrytmemåling.
 • Manual på døgnrytmemåling udviklet af Peter Lund Madsen og Lotte Arndal.
 • En times indledende samtale.
 • Måling af din kropskompensation – fordeling af muskler og fedt.
 • Udvikling af personlig strategi.
 • Materiale om kost og motion.
 • Tæt og personlig opfølgning pr. sms i fire uger.
 • En halv times opfølgende samtale.
 • Kostvejledningen bygger på sammenhængen mellem mange års erfaring, videnskab og ikke mindst, hvad der virker i praksis.

Pris: 4.500 kr.  hos Lotte Arndal
Pris: 2.500 kr. hos Rikke la Cour, Marie Ljungdahl og Andreas Husby

24 Timer

Sammen med hjerneforsker Peter Lund Madsen har jeg udviklet et nyt og anderledes sundhedsprogram, der sætter døgnets 24 timer i fokus – og som henvender sig til alle niveauer, hvad angår optimering af træningseffekt og vægttab.

24 Timer er bygget op omkring en måler, der registrerer din døgnrytme i 7 dage, hvorefter vi er i stand til at komme med præcise evalueringer af dine søvncirkler, dit aktivitetsniveau, intensiteten af din bevægelse og din forbrænding. Du får altså en præcis dokumentation for dit livsmønster, minut for minut, dag for dag. Og hvad er mere motiverende end troværdige, virkelighedsnære data om din egen krop?

Om 24 Timer
Vi kalder vores koncept for 24 Timer, fordi vi ønsker at indkapsle døgntanken i vores sundhedskoncept. Selvom søvn er mere og mere fremme i medierne, ved kun de færreste, hvor vigtig den er i forhold til at tabe sig, komme i form, reducere stress etc. I de fleste menneskers bevidsthed er sundhed noget, man arbejder på i sine vågne timer, ved at træne, spise sundt etc. Vores påstand er, at sundhed er noget, man kan og bør arbejde med 24 timer i døgnet. 8 af timerne gør man det i sovende tilstand, men hvis man ikke gør det godt i drømmeland, vil det have en negativ effekt eller modarbejde hele den indsats, man yder i de resterende 16.

Sådan foregår det
Som nævnt udstyres du med en døgnrytmemåler – et diskret apparat, der spændes fast om din overarm. Når du har båret måleren i 7 hele dage, samles dine data sammen og analyseres af sundhedsspecialister. Med målingerne har vi præcise vurderinger af dit energiforbrug, som er uhyre nyttigt for individuelle vægttabsprogrammer og optimering af disse. Du vil herefter få udarbejdet en konkret kostplan, et periodiseret træningsprogram og en livsstilsvejledning, der alt sammen er direkte implementerbart i din hverdag.

Den lille forskel
Vi har udviklet konceptet, fordi vi som sundhedsvejledere gennem mange år begge ofte har oplevet en stor diskrepans eller forskel mellem det objektive og det subjektive. Dermed mener vi det, der reelt foregår, og den oplevelse, personen selv har. Med døgnrytmemåleren måler vi DIG, dvs. din krop, din søvn, dit aktivitetsniveau, og kan på baggrund af denne individuelle monitorering give dig værdier og ikke mindst forståelse for, hvordan din krop har det, og personlig vejledning til, hvordan du kan forbedre og optimere din sundhed. Det betyder, at du får indsigt i, hvordan din krop fungerer, og hvad der er godt for den.

24 Timer er en fast del af vores vejledningsforløb Arndal Body Boot Camp, Kick-Off, Arndal Food Balance og kan tilkøbes alle vores andre tilbud til en pris af 1.800 kr.

Testimonials

Rigtig mange kvinder og mænd har allerede gennemført Arndal Body Boot Camp. Under testimonials har vi samlet en række frivillige førstehåndsberetninger fra deltagere på det klassiske forløb. Gå på opdagelse og få et grundigt indblik i, hvordan det hele foregår – og hvad lige netop du kan få ud af boot campen.

 

Du kan se alle testimonials her.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kig forbi eller send en mail