Body Boot Camp

Arndal Boot Camp – sundhedens ’ABC’ til dig, der vil i gang for alvor. Effektiv, videnskabeligt baseret og skræddersyet til netop dig.

Ja, du er sikkert stødt på navnet Boot Camp hos andre fitnessudbydere, men ud over navnet er der faktisk ingen nævneværdige fællesnævnere. Kun hos Arndal finder du den originale Boot Camp, som er gennemtestet og videreudviklet siden 2007, hvor jeg hjemvendt fra et omfattende trænings-uddannelsesforløb i USA fik idéen til at kombinere test, analyse, personlig træning, kostvejledning og coaching. 

Boot Camp er for de fleste synonymt med hård træning. Hos Arndal vil vi hellere bruge ordet effektiv. For hårdt er i sig selv ikke en garanti for succes, medmindre det, du laver, er skræddersyet til din krop. Og netop analysen er vores force.  

Den gennemprøvede holdproces skaber fantastiske resultater for alle, der deltager – se bare de helt reelle før-og-efter fotos her.

Forløbet henvender sig til dig, som ønsker:

 • At ændre din fysik mere end du tror muligt på blot 12 uger
 • At opnå maksimalt udbytte af din træning i forhold til den anvendte tid. Læs: Hvem gider flytte ind i et fitnesscenter? 
 • At forynge din krop, så du føler dig fri og ubesværet
 • Én gang for alle at knække koden til et vedvarende vægttab
 • Et effektivt træningsforløb med personlige programmer udviklet efter din fysik, der starter med to timers analyse af, hvad der er optimalt for dig. Læs: Intet er standard
 • Skræddersyet personlig kostvejledning, der tager udgangspunkt i din hverdag og den mad, du godt kan lide. Her er du med andre ord forskånet for pulver og helsekost 
 • At få hjælp til at genvinde din styrke efter en skade
 • En sund livsstil, der ikke er enten/eller og hvor du kan spise ude og sammen med andre og stadig nå dit mål 
 • At få ligningen (meget!) travl hverdag og sund livsstil til at gå op 
 • At få din krop tilbage efter at være blevet mor
 • Skræddersyet rådgivning om, hvordan du bedst muligt sammensætter din kost og træning i overgangsalderen 
 • At være en del af en gruppe, som også ønsker en forandring, samtidig med at du har dit eget personlige forløb. Hvad du ønsker at dele med gruppen, er helt op til dig. Forløbet har fokus på hver enkelt deltager i en one-to-one dialog
 • Ganske enkelt at blive den bedste udgave af dig selv
 • Og sidst, men ikke mindst, rådgivning baseret på et solidt videnskabeligt grundlag uden hokus pokus  

Arndal Body Boot Camp indeholder

3 x fysisk test
Tilbundsgående evaluering af din målsætning og din fysik. Herunder konditest, fedtprocent og stabilitet. Den fysiske test udføres i starten, midtvejs og sidst i forløbet, så du kan følge med i – og fryde dig over – resultaterne
VARIGHED:  Første gang 2 timer. Midtvejs- og sluttest 1 time.

’Nulstilling’
5-dages-fastekur med saunagus én gang om dagen for at nulstille systemet og optimere dit resultat. Under nulstillingen sætter vi fokus på fordybelse og åndedræt, som begge er vigtige faktorer for en succesfuld livsstilsændring.

2 x døgnrytmemålinger (fra ’24 Timer – et sundhedskoncept’)
Du får en døgnrytmemåling før din start på forløbet for at kortlægge din nuværende livsstil, og så får du en ny måling i slutningen af forløbet. Med to målinger sikrer vi os ikke blot at implementeringen af rådene bliver godt forankret i dig, men også at du har nemt ved at foretage de konkrete ændringer, da målingen tager udgangspunkt i dig – og kun dig.

Læs mere om 24 Timer her.

8 timers personlig træning
2 x personlig træning med Lotte Arndal og 6 x med anden kvalificeret træner.

En times fællestræning hver ugeFørste fællestræning starter ugen efter din 5-dages-fastekur, som ligger i forløbets 3. uge, dvs. i alt 8 x fællestræning.

Personlig opfølgning og supervision over de 12 uger
Sideløbende med din indsats i centret vil du få personlig opfølgning og supervision via mail gennem hele forløbets varighed. Du får også et dagligt blogindlæg med input til din nye livsstil samt adgang til vores database med teori og relevant information. Endelig får du også en udførlig manual til dine døgnrytmemålinger, skrevet af Lotte Arndal og Peter Lund Madsen.

4 x timers online kost og træningsvejledning samt 3 x times podcast

Som deltager på Boot Camp kobles du op til mit online kostvejledningsmodul med videoer, materiale og aktivitetsoversigter. Du kan således se og gense alt undervisningsmaterialet, hvor og hvornår du ønsker det. Materialet følges op af 3 fysiske gruppemøder i Store Kongensgade, hvor vi sammen diskuterer teorien og principperne. Den daglige dialog og feedback foregår via sms. Kostvejledningen er dermed personlig og tager udgangspunkt i din hverdag og din målsætning. 

Tre gruppemøder 

Gruppemøde1:
Hvad er Arndal Body Boot Camp? Jeg forklarer om opbygningen af Arndal Body Boot Camp konceptet og den teoretiske baggrund. Det inkluderer min filosofi og mit syn på krop, kost og forandring. Hvorfor gør vi, som vi gør? Og hvad kan du forvente af forløbet? Det er også her, du møder dit hold for første gang. Inden mødet får du tilsendt undervisningsvideoer, som du skal se inden.
VARIGHED: 1 time

Foredrag nr. 2:
Deltagerne sætter ord på deres proces indtil nu, og jeg går dybere ned i min teori om kost. Det vil sige, at jeg rent praktisk taler om, hvordan du kan implementere en sundere kost i din hverdag. Vi ser nærmere på teorien bag søvn og træning, så du får indsigt i de parametre, vi måler på. Og ikke mindst får du et motiverende indspark til, hvorfor du skal bruge tid på din krop og dermed tage ansvar for dig selv. Inden mødet får du tilsendt undervisningsvideoer, som du skal se inden.
VARIGHED: 1 time

Foredrag nr. 3:
I det sidste foredrag tager vi det hele lidt forfra. Vi opsummerer grundlaget og teorien bag de redskaber, du har fået. Det gør vi for at sikre os, at alle er på rette vej. Ofte sker der nemlig det, at mange på dette tidspunkt har fået en hel anden forståelse for missionen, end da de hørte mig forklare det første gang. Anden halvdel af foredraget handler om det psykiske aspekt af at spise. Dine vaner og din adfærd omkring mad. Mit oplæg og mine tanker lægger op til gruppediskussion, hvilket altid er super spændende, fordi deltagernes erkendelser på dette tidspunkt er gode. De har fået indsigt i, hvorfor de gør, som de gør. At høre på hinandens fortællinger er kolossalt givtigt for den enkelte. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du ønsker at bidrage med. Inden mødet får du tilsendt undervisningsvideoer, som du skal se inden.
VARIGHED: 1 time

Varighed: 12 uger
Pris: 22.900 kr.

NB: Prisen er eksklusiv medlemskab. Ønsker du at blive medlem og benytte vores spa- og træningsfaciliteter ad libitum under dit forløb, kan det ske til reduceret pris. Skriv til lotte@arndalspa.dk for nærmere information.

Send forespørgsel

Kunne du tænke dig at deltage på dette forløb kan du udfylde formularen herunder: