Arndal Leg Therapy

Dine ben bærer dig, helt bogstaveligt, gennem livet. Det er ikke nogen let opgave, og indimellem kan du derfor opleve, at dine ben er hævede eller føles ømme og tunge. Det kan f.eks. være fordi du:

·      Står op i mange timer

·      Sidder meget ned

·      Træner meget

·      Har været på en lang rejse

·      Er stresset 

·      Sover for lidt

Arndal Leg Therapy er 55 minutters forløsende massage med fokus på din krops største og stærkeste muskler – dine lår- og lægmuskler. Behandlingen er en kombination af kinesisk cupping og klassisk massage. Lymferne drænes, blodcirkulationen øges og med ét føles benene lette igen. Før du forlader briksen, fjerner massøren overskydende olie med varme håndklæder, og smører dine ben ind i en kølende creme. Det er en slutning, du ikke vil være foruden, og vi garanterer, at du svæver herfra.

Varighed: 55 minutter
Normalpris: 925 kr. 

b gavekort

Book online

Ekstra til din behandling

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling.

Se alle mulighederne her

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.