Arndal Leg Therapy Deluxe

Arndal Leg Therapy Deluxe er en kombination af Arndal Foot Wellness og Arndal Leg Therapy. Det er knap to timer med fuld og kærlig opmærksom på dine fødder og ben.

Behandlingen begynder i vores stemningsfulde spalounge med frisk frugt, husets hjemmelavede ingefærte og et skønt fodbad med forfriskende citron og citrongræs. Herefter tager du plads i vores behandlingsrum, siddende eller liggende, alt efter hvordan du bedst slapper af. Her smører vi først dine fødder ind i en scrub af økologisk salt og olie, der nænsomt fjerner døde hudceller. Bagefter venter en kølende, fugtgivende fodmaske, der modvirker trætte, ømme fødder (Bonus: mens masken får lov til at virke, får du en skøn hovedbundsmassage, der måske et øjeblik får dig til at glemme tid og sted!). Overskydende produkt fjernes med varme håndklæder, inden behandlingen rundes af med en fod- og lægmassage i blødgørende kokosolie. Den sidste rest af spændinger forsvinder, og velværet breder sig i hele din krop.

Men forkælelsen er langt fra forbi. Fra fødderne flytter vi nu fokus til dine ben, og du kan glæde dig til 55 minutters forløsende massage af din krops største og stærkeste muskler. Arndal Leg Therapy er en kombination af kinesisk cupping og klassisk massage. Lymferne drænes, blodcirkulationen øges og med ét føles dine ben lette igen. Før du forlader briksen, fjerner massøren overskydende olie med varme håndklæder, og smører dine ben ind i en kølende creme. Vi garanterer, at du svæver herfra.

Varighed: 1 time og 55 minutter 
Pris: 1.520 kr.

b gavekort

Book online

Ekstra til din behandling

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling.

Se alle mulighederne her

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.