Triple Butter Massage 

En dyb og intens kropsmassage med fokus på at løsne det dybere muskellag og afhjælpe spændte, overbelastede muskler. Massagen er en unik kombination af Klassisk, Dybdegående og Traditionel Massage, hvor vi anvender redskaber af træ og bambus for en dybere og mere målrettet behandling.   

Triple Butter Massage udføres i Arndal Body Butter – en ultrafugtgivende balm udviklet af Lotte Arndal selv. Arndal Body Butter har en herlig mild duft af citrus og er (selvfølgelig) helt uden kemi. 

55 minutter: 1.025 kr.

1 time og 25 minutter: 1.325 kr.

Book tid online

Køb på gavekort til en person

Ekstra til din behandling

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling.

Se alle mulighederne her

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.