Afspænd din lænd med denne fantastiske øvelse

arndal fitness 4

Har netop lagt denne øvelse op på min gravid blog. Men det er på ingen måde kun relevant for dig, som er gravid. Bruger denne øvelse i rigtig mange af de programmer jeg designer. Både til mænd og kvinder.

Det gør jeg fordi den på en og samme tid både træner de skrå mavemuskler. Er god til, at opnå core-control og arbejde aktivitet med åndedrættet. Og dernæst at gøre din lænd smidig. Alle mine kunder elsker, at runde deres programmer af med denne øvelse.

Som en hårdere træningsøvelse placerer jeg en medicinbold fra 1-5 kg mellem knæene. Hos kvinder 2-3 kg. Mænd fra 3-5 kg.

Se øvelsen HER.

3 Kommentarer

 1. Louise
  9.9.2017

  Kære Lotte,
  Tak for en inspirerende blog. Jeg døjer netop med spændt og øm lænd (er ikke gravid) og særligt i perioder, hvor jeg løber en del. Har du nogle gode tips til, hvordan jeg kan strække min lænd uden brug af redskaber? jeg har ikke en medicinbold. Tak for hjælpen.

  Mvh Louise

 2. admin
  3.10.2017

  Kære Louise,

  Tak for din positive feedback. Det varmer.

  Har lavet denne video til dig – følg link og se videoen på instagram:

  https://www.instagram.com/p/BZx_IDTl4hi/?taken-by=lotte_arndal

  Kærlig hilsen

  Lotte

 3. admin
  3.10.2017

  Tænker også, at det er relevant at se på din stabilitet – mavens evne til, at holde ryggen. Hvor langt løber du, når du kan mærke det i ryggen?

  KH

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig delt eller videresendt.
Udfyld både navn og email.