fit2

Arndal Kick-off’ er et intensivt seks ugers forløb, hvor vi kombinerer kvalificeret kostvejledning og personlig træning.

Som navnet antyder henvender forløbet sig til dig, der vil i gang NU, og som har brug for et kærligt ”kick” bagi – fysisk og/eller psykisk. Både kosten og træningen superviseres på tæt hold af din træner og kostvejleder, der hos Arndal er én og samme person. Et af grundvilkårene for en vellykket livsstilsændring er nemlig, at kost og træning ”taler” sammen. Og, tro os, de vil gøre det godt med denne løsning.

Forløb:

Dit forløb tager udgangspunkt i en syv dages døgnrytmemåling – sundhedsmålingen, som Lotte Arndal har udviklet i samarbejde med Peter Lund Madsen. Med døgnrytmemålingen får vi kortlagt dit aktivitetsniveau, din energiomsætning og din søvnrytme. Den objektive måling sammenholdt med din målsætning danner grundlag for vores vejledning i, hvordan du når dit mål.

Derefter får du to timers vejledning og test – og med hjem får du en præcis køreplan for, hvordan du griber opgaven an samt det træningsprogram, du skal gennemføre to gange om ugen på egen hånd. Én gang om ugen mødes du med din vejleder, som træner dig godt igennem med justering, motivation og gode råd. En cocktail, der vil ændre din formkurve progressivt over de seks uger.

Over de seks uger sender du løbende over dagen mms’er af, hvad du spiser. Du vil i bytte for dine madbilleder få lige så løbende feedback og opdateringer på din strategi, eks. Der mangler proteiner på din tallerken, helt forenklet sagt. Det betyder, at du vil blive holdt på sporet – og til ilden – hele tiden.

Også i forhold til din kalender er der tale om et skræddersyet program. ’Arndal Kick-Off’ er et individuelt forløb, der starter den dag, du er klar, og lige præcis der, hvor du befinder dig – uanset hvor det er: Dig, der har været i form og gerne vil tilbage i den, dig, der vil i endnu bedre form end du allerede er og ikke mindst dig, der drømmer om at komme det for første gang i dit liv. Er du klar?

Ønsker du at blive medlem i Arndal og træne hos os ud over de inkluderede supervisionstimer, får du medlemskab til din seks ugers Kick-off til en tillægspris på 1.800 kr. (normalpris. 2.700 kr.)

Niveauopdeling repræsenterer antal års erfaring og uddannelsesmæssig baggrund.

Niveau I

Lotte Arndal

12.900 kr.

Niveau II

Andreas Husby

6.900 kr.

Niveau III

Rikke Lacour og Marie Ljungdahl.

4.900 kr.

Andre træningsforløb til dig, der vil i form eller genfinde den

Body Boot Camp Classic

Body Boot Camp Level II