MindFit

IMG_4486Bliv sundere, stærkere og stressfri på 6 uger.

Føler du dig træt, uoplagt og stresset? Hungrer du efter mere energi og overskud i hverdagen? Og drømmer du om at booste din hverdagsperformance markant? Så kom og deltag på MindFit. Et mentalt og fysisk sundhedsforløb til dig, som ikke længere vil lade stå til, men insisterer på at tage kontrol over din krop og psyke.

MindFit er 24 timers selvkærlighed og en komplet investering i dig selv.

Vi tager fat i både krop og psyke og giver dig kvalificeret vejledning og konkrete anvisninger på, hvad du skal gøre NU for at blive stærk, sund og stressfri.

 • Du lærer, hvordan du får kontrol over dine tanker.
 • Du lærer, hvordan du kan afvikle det ’software’ i hjernen, som skaber mentalt stress.
 • Du lærer, hvordan du kan give dig selv fred og ro i sindet.
 • Du lærer, at minimere den energi du bruger på unødvendige bekymringer og tankespind.
 • Du lærer at afmontere overspringshandlinger og anden uhensigtsmæssig adfærd, som giver bagslag.
 • Du får markant mere overskud og nærvær i hverdagen.
 • Du øger din performance

MindFit er et intensivt seksugers forløb, hvor vi kombinerer kvalificeret personlig træning og Metakognitiv terapi. Som navnet antyder henvender forløbet sig til dig, der vil i gang NU, og som har brug for et kærligt ”kick” bagi – fysisk og/eller psykisk.

MindFit indeholder:

 • Individuel personlig træning 1 time hver uge, skræddersyet efter dine mål og behov.
 • Metakognitiv gruppetræning 2 timer hver uge.

Den mentale del er baseret på Metakognitiv terapi, som er en ny evidensbaseret og særdeles effektiv korttidsterapi. Du udstyres med nye og banebrydende metakognitive værktøjer til at droppe bekymringer, grublerier og selvkritik i form af devaluerende tanker om dig selv – og dine præstationer. Vi stiller ligeledes skarpt på, hvordan du kan skabe motivation og bygge et mentalt mindset, der understøtter dine mål i livet.

Den fysiske del er individuelt og 100 % skræddersyet til dig og dine behov. Vi tager udgangspunkt i din fysik og historie og sætter træningstempoet derefter. Fokus er på at skabe øget velvære og nye sunde vaner. Forløbet henvender sig til dig, som har brug for et ”lille skub” til at komme i gang med fysisk bevægelse.

Forløbet starter op med 2 timer sammen med din personlige vejleder. Inden I mødes, har du båret en døgnrytmemåler i syv dage og udfyldt et indledende skema, der stiller alle de spørgsmål, din træner skal have kendskab til for at kunne skræddersy dit program.

Døgnrytmemålingen er en sundhedsmåling, som Lotte Arndal har udviklet i samarbejde med Peter Lund Madsen. Med døgnrytmemålingen får vi kortlagt dit aktivitetsniveau, din energiomsætning og din søvnrytme. Den objektive måling danner grundlag for vores vejledning i, hvordan du optimer din sundhed. Du kan læse mere om målingen lige HER . Målet er, at tilrettelægge intensiteten i træningen til det niveau, der optimerer din søvn.

I træningen over de 6 uger arbejder vi med din kropsbevidsthed, og ved gennem bevægelse, at forbedre din mentale oplevelse af din fysiske formåen og sammenhængen mellem det fysiske og psykiske. Vi arbejder med din kondition, dine muskler og dit åndedræt samt din evne til at mærke kroppen, fremfor at lade tankerne styre. Din personlige træner udfordrer dig gradvist over de 6 uger, så du gang på gang vil opleve glæden ved at finde ud af, at din krop kan meget mere end du tror. Træningstimen varieres fra gang til gang, alt efter dit overskud.

Din træner er ved din side en gang om ugen. Derudover skal du selv træne dit personlige program to gange ugentligt i vores hyggelige og rolige fitnessområde, hvor vi forsyner dig med koldt vand, håndklæde og frugt. Efter træningen, har du mulighed for at slappe af i vores spaområde med sauna, damp- og boblebad. Også her sørger vi for med håndklæde, badekåbe og slippers.

Hvis du har behov for det, kommer vi meget gerne med gode råd til hvordan du optimerer din kost. Du vil blive forskånet kostplaner og stramme regler, men blot få motiverende råd til sund, almindelig mad med henblik på at formindske din lyst og dit behov for stimuli som kaffe, sukker og alkohol.
Alt i alt får du 6 ugers individuel og superviseret fysisk træning, der vil forbedre dit kredsløb og dermed også din evne til at undgå stress. Helt konkret består forløbet af 7 timers personlig vejledning fordelt på 2 timers opstartsmøde og 5 træningstimer samt 6 ugers medlemskab i Arndals eksklusive omgivelser.

Når du forlader MindFit:

 • Føler du dig stærk, sund og stressfri. Det er nemlig ikke en drøm - men en disciplin, alle kan lære.
 • Har du værktøjskassen fuld af redskaber til at optimere din fysiske og mentale trivsel.
 • Har du taget solide skridt i retning af få en sundere, stærkere og slankere fysik og et væsentligt større mentalt overskud.

Kursusleder

Sisse Find Nielsen er psykolog, cand. psych. aut. og certificeret Metakognitiv terapeut. Hun har specialiseret sig i performance coaching samt forebyggelse og behandling af stress, angst og depression.

Hvornår og hvor

Gruppemøderne ligger torsdag 19-21 i Bredgade 30. Træningen finder sted i Arndal i Store Kongensgade 21. Den personlige træning er individuel og bookes på efter din og vores kalender. Der bookes en personlig træningstime per uge.

Varighed: 6 uger
Pris: 9.950 kr.

Er du medlem af Sygesikringen Danmark får du 1.200 kr. i tilskud.

FAQ

Hvordan foregår den mentale del?

Vi mødes fast 2 timer ugentligt i 6 uger. Selvom der er tale om Metakognitiv terapi, er tonen på holdet uformel, afslappet, jævnbyrdig og ikke-terapeutisk. Vi borer os ikke ned i din barndom, hemmeligheder og tidligere traumer, men fokuserer på dine konstruktive fremadrettede handlemuligheder. Du bliver introduceret for en række mentale værktøjer, som vi øver igen og igen - og du får simple opgaver og øvelser, som du skal træne mellem sessionerne.

Hvordan foregår træningsdelen?

Forløbet indeholder 6 personlige træningstimer, hvor indhold og øvelser skræddersyes til netop dig. Træningsdelene i MindFit er således et individuelt forløb du kører sideløbende med MindFit gruppemøderne. Dine 6 personlige træningstider bookes på efter din kalender og valg af træner i Arndal. Timerne placeres med en time om ugen, hvor du i den mellemliggende uge gerne skal træne programmet på egen hånd.

Jeg har stress - kan jeg så deltage?

MindFit er perfekt til dig, der har stress. Forløbet er særligt tilrettelagt med henblik på at reducere de fysiske og psykiske symptomer, som stress medfører .

Hvordan tilmelder jeg mig?

Sender en mail til manager i Arndal, Rikke Lacour på lacour@arndalspa.dk.

 

Andre træningsforløb hos Arndal