MindFit Kick-Off

IMG_4486Bliv sundere, stærkere og stressfri på 6 uger.

Føler du dig træt, uoplagt og stresset? Hungrer du efter mere energi og overskud i hverdagen? Og drømmer du om at booste din hverdagsperformance markant? Så kom og deltag på MindFit Kick-Off. Et mentalt og fysisk sundhedsforløb til dig, som ikke længere vil lade stå til, men insisterer på at tage kontrol over din krop og psyke.

MindFit Kick-Off er 24 timers selvkærlighed og en komplet investering i dig selv.

Vi tager fat i både krop og psyke og giver dig kvalificeret vejledning og konkrete anvisninger på, hvad du skal gøre NU for at blive stærk, sund og stressfri.

 • Du lærer, hvordan du får kontrol over dine tanker.
 • Du lærer, hvordan du kan afvikle det ’software’ i hjernen, som skaber mentalt stress.
 • Du lærer, hvordan du kan give dig selv fred og ro i sindet.
 • Du lærer, at minimere den energi du bruger på unødvendige bekymringer og tankespind.
 • Du lærer at afmontere overspringshandlinger og anden uhensigtsmæssig adfærd, som giver bagslag.
 • Du får markant mere overskud og nærvær i hverdagen.
 • Du øger din performance

 

MindFit Kick-off’ er et intensivt seksugers forløb, hvor vi kombinerer kvalificeret personlig træning og Metakognitiv terapi. Som navnet antyder henvender forløbet sig til dig, der vil i gang NU, og som har brug for et kærligt ”kick” bagi – fysisk og/eller psykisk.

MindFit Kick-off indeholder:

 • Individuel personlig træning 1 time hver uge, skræddersyet efter dine mål og behov.
 • Metakognitiv gruppetræning 2 timer hver uge.

Den mentale del er baseret på Metakognitiv terapi, som er en ny evidensbaseret og særdeles effektiv korttidsterapi. Du udstyres med nye og banebrydende metakognitive værktøjer til at droppe bekymringer, grublerier og selvkritik i form af devaluerende tanker om dig selv – og dine præstationer. Vi stiller ligeledes skarpt på, hvordan du kan skabe motivation og bygge et mentalt mindset, der understøtter dine mål i livet.

Den fysiske del

Den fysiske del af forløbet bygger på individuelle og skræddersyede personlige træningstimer. En time per uge i de 6 uger. Din personlige træner fungerer som din ganske egen motiverende vejleder, der med fuld fokus på dig og din målsætning holder dig kærligt, men bestemt til ilden. Dit program vil altid være 100 % individuelt tilpasset med udgangspunkt i, hvor du er, og ikke mindst, hvor du vil hen.

Når du forlader MindFit Kick-Off:

 • Føler du dig stærk, sund og stressfri. Det er nemlig ikke en drøm - men en disciplin, alle kan lære.
 • Har du værktøjskassen fuld af redskaber til at optimere din fysiske og mentale trivsel.
 • Har du taget solide skridt i retning af få en sundere, stærkere og slankere fysik og et væsentligt større mentalt overskud.

Kursusleder:

Sisse Find Nielsen er psykolog, cand. psych. aut. og certificeret Metakognitiv terapeut. Hun har specialiseret sig i performance coaching samt forebyggelse og behandling af stress, angst og depression.

HVORNÅR OG HVOR: Gruppemøderne ligger torsdag 19-21 i Bredgade 30. Første gruppemøde er torsdag den 20. april og seks uger frem. Træningen finder sted i Arndal i Store Kongensgade 21. Den personlige træning er individuel og bookes på efter din og vores kalender. Der bookes en personlig træningstime per uge.

PRIS: 7.950 kr.

Er du medlem af Sygesikringen Danmark får du 1.200 kr. i tilskud.

Q&A’s

Hvordan foregår den mentale del?
Vi mødes fast 2 timer ugentligt i 6 uger. Selvom der er tale om Metakognitiv terapi, er tonen på holdet uformel, afslappet, jævnbyrdig og ikke-terapeutisk. Vi borer os ikke ned i din barndom, hemmeligheder og tidligere traumer, men fokuserer på dine konstruktive fremadrettede handlemuligheder. Du bliver introduceret for en række mentale værktøjer, som vi øver igen og igen – og du får simple opgaver og øvelser, som du skal træne mellem sessionerne.

Hvordan foregår træningsdelen?
Forløbet indeholder 6 personlige træningstimer, hvor indhold og øvelser skræddersyes til netop dig. Træningsdelene i MindFit Kick-Off er således et individuelt forløb du kører sideløbende med MindFit gruppemøderne. Dine 6 personlige træningstider bookes på efter din kalender og valg af træner i Arndal. Timerne placeres med en time om ugen, hvor du i den mellemliggende uge gerne skal træne programmet på egen hånd.


Jeg har stress – kan jeg så deltage?

MindFit Kick-Off er perfekt til dig, der har stress. Forløbet er særligt tilrettelagt med henblik på at reducere de fysiske og psykiske symptomer, som stress medfører .

Hvordan tilmelder jeg mig?

Sender en mail til manager i Arndal, Rikke Lacour på lacour@arndalspa.dk