MindFit

IMG_4486

– kom mentalt og fysisk i form på 6 uger.

Mindfit er et 6 ugers forløb, hvor den fysikske og mentale del vægtes lige højt. Forløbet henvender sig til dig, der ikke kun ønsker, at styrke dine krop, men også at optimere dine tankermønstre og adfærd. Mindfit er styrketræning for både krop og sjæl.

Forløbet består af 6 timers personlig træning. En gang om ugen mødes du med din træner, der skræddersyer et træningsprogram og holder dig ved ilden i de 6 uger. Fra uge til uge optimeres dit program med henblik på, at forbedre din fysisk mest muligt.

Dit individuelle træningsforløb kombineres med mentalgruppetræning 2 timer hver uge sammen med psykolog Sisse Find Nielsen. Kombinationen af dit træningsforløb og gruppemøderne giver en meget givtig vekselvirkning, der rykker dig tættere og tættere på ro og balance i en travl hverdag, hvor kost og træning skal være en naturlig del uden at fylde på en negativ måde.

Jeg har udviklet forløbet og indgået samarbejde med Sisse Find Nielsen for at skabe et koncept, der går skridtet videre end fysisk træning gør alene. Forløbet henvender sig til dig, som ønsker at optimere hele dig selv. Både din krop og dine tankemønstre. Til dig, som ved rigtig meget om kost – næsten for meget – og har svært ved at finde balancen i det. Til dig, som rigtig gerne vil i gang, men har svært ved det. Svært ved at få indarbejdet gode rutiner omkring din kost og motion – også selvom du har lysten til det. Og så henvender forløbet sig også til dig, som er rigtig god til at spise sundt og træne. Måske endda for god, forstået på den måde, at du måske synes, at det fylder for meget i din hverdag og i dit liv. At det medfører, at du har svært ved at gå ud og være sammen med andre, da du føler, det ødelægger dine sunde rutiner. Måske du oplever, at du svinger lidt mellem, at ”belønne” og ”straffe” dig selv med den mad, du indtager. Eller måske du bare svinger mellem at være rigtig sund og usund, hvormed din livsstil bliver meget enten-eller, i stedet for en mere afbalanceret og behagelig

Vil du bryde et eller flere af de mønster jeg beskriver ovenfor, og ønsker du generelt, at blive sundere uden at gøre det til projekt, men blot en integreret del af din livsstil, så er MindFit noget for dig. Med MindFit ønsker vi, at hjælpe dig over på den anden side og komme tættere på en hverdag med energi og overskud, hvor træning og sund kost indgår naturligt og ubesværet.

Kursusleder

Sisse Find Nielsen er psykolog, cand. psych. aut. og certificeret Metakognitiv terapeut. Hun har specialiseret sig i performance coaching samt forebyggelse og behandling af stress, angst og depression.

Hvornår og hvor

Gruppemøderne ligger tirsdag kl. 17-19 i Bredgade 30. Første gruppemøde er tirsdag den 20. februar kl. 17.00. Derefter ligger møderne tirsdage d. 27/2, 6/3, 13/3, 20/3 og 3/4 (Bemærk vi holder påskeferie i uge 13). Træningen finder sted i Arndal i Store Kongensgade 21. Den personlige træning er individuel og bookes på efter din og vores kalender. Der bookes en personlig trænings time per uge.

Varighed: 6 uger
Pris: 7.650 kr.

FAQ

Hvordan foregår den mentale del?

Vi mødes fast 2 timer ugentligt i 6 uger. Selvom der er tale om Metakognitiv terapi, er tonen på holdet uformel, afslappet, jævnbyrdig og ikke-terapeutisk. Vi borer os ikke ned i din barndom, hemmeligheder og tidligere traumer, men fokuserer på dine konstruktive fremadrettede handlemuligheder. Du bliver introduceret for en række mentale værktøjer, som vi øver igen og igen - og du får simple opgaver og øvelser, som du skal træne mellem sessionerne.

Hvordan foregår træningsdelen?

Forløbet indeholder 6 personlige træningstimer, hvor indhold og øvelser skræddersyes til netop dig. Træningsdelene i MindFit er således et individuelt forløb du kører sideløbende med MindFit gruppemøderne. Dine 6 personlige træningstider bookes på efter din kalender og valg af træner i Arndal. Timerne placeres med en time om ugen, hvor du i den mellemliggende uge gerne skal træne programmet på egen hånd.

Jeg har stress - kan jeg så deltage?

MindFit er perfekt til dig, der har stress. Forløbet er særligt tilrettelagt med henblik på at reducere de fysiske og psykiske symptomer, som stress medfører .

Hvordan tilmelder jeg mig?

Sender en mail til manager i Arndal, Rikke Lacour på lacour@arndalspa.dk.

Andre træningsforløb hos Arndal