MindFit

IMG_4486

– kom mentalt og fysisk i form på 6 uger.

Mindfit er et 6 ugers forløb, hvor den fysiske og mentale del vægtes lige højt. Forløbet henvender sig til dig, der ikke kun ønsker, at styrke din krop, men også at optimere dine tankemønstre og adfærd. Mindfit er styrketræning for både krop og sjæl.

Forløbet består af 6 timers personlig træning. En gang om ugen mødes du med din træner, der skræddersyer et træningsprogram og holder dig ved ilden i de 6 uger. Fra uge til uge optimeres dit program med henblik på, at forbedre din fysisk mest muligt.

Dit individuelle træningsforløb kombineres med gruppemøder 2 timer hver uge sammen med psykolog Sisse Find Nielsen. Kombinationen af dit træningsforløb og gruppemøderne giver en meget givtig vekselvirkning, der rykker dig tættere og tættere på ro og balance i en travl hverdag, hvor træning og bevægelse skal være en naturlig del uden at fylde på en negativ måde.

Jeg har udviklet forløbet og indgået samarbejde med Sisse Find Nielsen for at skabe et koncept, der går skridtet videre end fysisk træning gør alene. Forløbet henvender sig til dig, som ønsker at optimere hele dig selv. Både din krop og dine tankemønstre. Til dig, som ved rigtig meget om kost – næsten for meget – og har svært ved at finde balancen i det. Til dig, som rigtig gerne vil i gang, men har svært ved det. Svært ved at få indarbejdet gode rutiner omkring motion – også selvom du har lysten til det. Og så henvender forløbet sig også til dig, som er rigtig god til at træne. Måske endda for god, forstået på den måde, at du måske synes, at det fylder for meget i din hverdag og i dit liv. At det medfører, at du har svært ved at gå ud og være sammen med andre, da du føler, det ødelægger dine sunde rutiner. Måske du oplever, at du svinger lidt mellem, at ”belønne” og ”straffe” dig selv med den mad, du indtager. Eller måske du bare svinger mellem at være rigtig sund og usund, hvormed din livsstil bliver meget enten-eller, i stedet for en mere afbalanceret og behagelig

Vil du bryde et eller flere af de mønster jeg beskriver ovenfor, og ønsker du generelt, at blive sundere uden at gøre det til projekt, men blot en integreret del af din livsstil, så er MindFit noget for dig. Med MindFit ønsker vi, at hjælpe dig over på den anden side og komme tættere på en hverdag med energi og overskud, hvor træning og sund kost indgår naturligt og ubesværet.

Kurset er ikke et behandlingstilbud for spiseforstyrrelser. Hvis du lider af en spiseforstyrrelse, skal du søge behandling herfor.

Kursusleder

Sisse Find Nielsen er psykolog, cand. psych. aut. og certificeret Metakognitiv terapeut. Hun har specialiseret sig i performance coaching samt forebyggelse og behandling af stress, angst og depression.

Hvornår og hvor

Gruppemøderne ligger tirsdag kl. 17-19 i Bredgade 30. Første gruppemøde er tirsdag den 20. februar kl. 17.00. Derefter ligger møderne tirsdage d. 27/2, 6/3, 13/3, 20/3 og 3/4 (Bemærk vi holder påskeferie i uge 13). Træningen finder sted i Arndal i Store Kongensgade 21. Den personlige træning er individuel og bookes på efter din og vores kalender. Der bookes en personlig trænings time per uge.

Varighed: 6 uger
Pris: 7.650 kr.

FAQ

Hvordan foregår den mentale del?

Vi mødes 2 timer ugentligt i 6 uger. Du udstyres med en psykologisk værktøjskasse bestående af teknikker og værktøjer, som gør dig i stand til at håndtere modstand, fastholde motivation og etablere et mentalt mindset, der understøtter dine mål i livet. Vi stiller ligeledes skarpt på, hvordan du kan droppe bekymringer, grublerier og selvkritik i form af devaluerende selvbebrejdende tanker om dig selv og dine præstationer.

Hvordan foregår træningsdelen?

Forløbet indeholder 6 personlige træningstimer, hvor indhold og øvelser skræddersyes til netop dig. Træningsdelene i MindFit er således et individuelt forløb du kører sideløbende med MindFit gruppemøderne. Dine 6 personlige træningstider bookes på efter din kalender og valg af træner i Arndal. Timerne placeres med en time om ugen, hvor du i den mellemliggende uge gerne skal træne programmet på egen hånd.

Ønsker du at blive medlem i Arndal og træne hos os ud over de inkluderede supervisionstimer, får du medlemskab til din seks ugers Kick-off til en tillægspris på 1.800 kr. (normalpris. 2.700 kr.)

Jeg har stress - kan jeg så deltage?

MindFit er perfekt til dig, der har stress. Forløbet er særligt tilrettelagt med henblik på at reducere de fysiske og psykiske symptomer, som stress medfører .

Hvordan tilmelder jeg mig?

Sender en mail til manager i Arndal, Rikke Lacour på lacour@arndalspa.dk.

Andre træningsforløb hos Arndal