MindFit

IMG_4486

– kom mentalt og fysisk i form på 6 uger.

I samarbejde med fitness ekspert Lotte Arndal, Arndal Spa & Fitness udbyder jeg endnu engang sundhedsforløbet MindFit.

MindFit er et unikt sundhedskoncept, baseret på nyeste evidensbaserede metoder indenfor fysisk- og psykologisk træning.

På MindFit forløbet tager vi fat i både krop og sjæl, og giver dig opskriften på hvordan du på 6 uger kan lave en turn a round og blive stærkere, sundere og stressfri – fysisk såvel som mentalt.

Vores eksperter giver dig kvalificeret vejledning og praktiske anvisninger på hvad du skal gøre her og nu for at få mere energi og overskud i hverdagen.

MindFit er rendyrket selvkærlighed og 100% investering i dig selv!

 • Du lærer, hvordan du får kontrol over dine tanker.
 • Du lærer, hvordan du kan afvikle det ’software’ i hjernen, som skaber mentalt stress.
 • Du lærer, hvordan du kan give dig selv fred og ro i sindet.
 • Du lærer, at minimere den energi du bruger på unødvendige bekymringer og tankespind.
 • Du lærer at afmontere overspringshandlinger og anden uhensigtsmæssig adfærd, som giver bagslag.
 • Du får markant mere overskud og nærvær i hverdagen.
 • Du øger din performance

MindFit indeholder:

 • Individuel personlig træning 1 time hver uge, skræddersyet efter dine mål og behov.
 • Metakognitiv gruppetræning 2 timer hver uge.

Den mentale del er baseret på Metakognitiv terapi, som er en ny evidensbaseret og særdeles effektiv korttidsterapi. Du udstyres med nye og banebrydende metakognitive værktøjer til at droppe bekymringer, grublerier og selvkritik i form af devaluerende tanker om dig selv – og dine præstationer. Vi stiller ligeledes skarpt på, hvordan du kan skabe motivation og bygge et mentalt mindset, der understøtter dine mål i livet.

Den fysiske del er individuelt og 100 % skræddersyet til dig og dine behov. Vi tager udgangspunkt i din fysik og historie og sætter træningstempoet derefter. Fokus er på at skabe øget velvære og nye sunde vaner. Forløbet henvender sig til dig, som har brug for et ”lille skub” til at komme i gang med fysisk bevægelse.

I træningen over de 6 uger arbejder vi med din kropsbevidsthed, og ved gennem bevægelse, at forbedre din mentale oplevelse af din fysiske formåen og sammenhængen mellem det fysiske og psykiske. Vi arbejder med din kondition, dine muskler og dit åndedræt samt din evne til at mærke kroppen, fremfor at lade tankerne styre. Din personlige træner udfordrer dig gradvist over de 6 uger, så du gang på gang vil opleve glæden ved at finde ud af, at din krop kan meget mere end du tror. Træningstimen varieres fra gang til gang, alt efter dit overskud.

Din træner er ved din side en gang om ugen. Derudover skal du selv træne dit personlige program to gange. Dit træningsprogram kan justeres, så du kan træne i dit eget fitness center, og ellers har du også mulighed for at tilkøbe medlemskab til vores hyggelige og rolige fitnessområde, hvor vi forsyner dig med koldt vand, håndklæde og frugt. Efter træningen, har du mulighed for at slappe af i vores spaområde med sauna, damp- og boblebad. Også her sørger vi for med håndklæde, badekåbe og slippers.

Hvis du har behov for det, kommer vi meget gerne med gode råd til hvordan du optimerer din kost. Du vil blive forskånet kostplaner og stramme regler, men blot få motiverende råd til sund, almindelig mad med henblik på at formindske din lyst og dit behov for stimuli som kaffe, sukker og alkohol.

Alt i alt får du 6 ugers individuel og superviseret fysisk træning, der vil forbedre dit kredsløb og dermed også din evne til at undgå stress. Helt konkret består forløbet af 6 timers personlig vejledning fordelt en gang om ugen i de 6 uger.

Når du forlader MindFit:

 • Føler du dig stærk, sund og stressfri. Det er nemlig ikke en drøm - men en disciplin, alle kan lære.
 • Har du værktøjskassen fuld af redskaber til at optimere din fysiske og mentale trivsel.
 • Har du taget solide skridt i retning af få en sundere, stærkere og slankere fysik og et væsentligt større mentalt overskud.

Kursusleder

Sisse Find Nielsen er psykolog, cand. psych. aut. og certificeret Metakognitiv terapeut. Hun har specialiseret sig i performance coaching samt forebyggelse og behandling af stress, angst og depression.

Hvornår og hvor

Næste hold start er den 16. januar kl. 17-19. Gruppemøderne ligger forsat 6 tirsdage frem kl. 17-19 i Bredgade 30. Træningen finder sted i Arndal i Store Kongensgade 21. Den personlige træning er individuel og bookes på efter din og vores kalender. Der bookes en personlig træningstime per uge.

Varighed: 6 uger
Pris: 7.650 kr.

FAQ

Hvordan foregår den mentale del?

Vi mødes fast 2 timer ugentligt i 6 uger. Selvom der er tale om Metakognitiv terapi, er tonen på holdet uformel, afslappet, jævnbyrdig og ikke-terapeutisk. Vi borer os ikke ned i din barndom, hemmeligheder og tidligere traumer, men fokuserer på dine konstruktive fremadrettede handlemuligheder. Du bliver introduceret for en række mentale værktøjer, som vi øver igen og igen - og du får simple opgaver og øvelser, som du skal træne mellem sessionerne.

Hvordan foregår træningsdelen?

Forløbet indeholder 6 personlige træningstimer, hvor indhold og øvelser skræddersyes til netop dig. Træningsdelene i MindFit er således et individuelt forløb du kører sideløbende med MindFit gruppemøderne. Dine 6 personlige træningstider bookes på efter din kalender og valg af træner i Arndal. Timerne placeres med en time om ugen, hvor du i den mellemliggende uge gerne skal træne programmet på egen hånd.

Jeg har stress - kan jeg så deltage?

MindFit er perfekt til dig, der har stress. Forløbet er særligt tilrettelagt med henblik på at reducere de fysiske og psykiske symptomer, som stress medfører .

Hvordan tilmelder jeg mig?

Sender en mail til manager i Arndal, Rikke Lacour på lacour@arndalspa.dk.

Andre træningsforløb hos Arndal