Kick-Off

fit2

Arndal Kick-off’ er et intensivt seks-ugers forløb, hvor vi kombinerer kvalificeret kostvejledning og personlig træning. Som navnet antyder henvender forløbet sig til dig, der vil i gang NU, og som har brug for et kærligt ”kick” bagi – fysisk og/eller psykisk. Både kosten og træningen superviseres på tæt hold af din træner og kostvejleder, der hos Arndal er én og samme person. Et af grundvilkårene for en vellykket livsstilsændring er nemlig, at kost og træning ”taler” sammen. Og, tro os, de vil gøre det godt med denne løsning.

Dit forløb tager udgangspunkt i en syv dages døgnrytmemåling – sundhedsmålingen, som Lotte Arndal har udviklet i samarbejde med Peter Lund Madsen. Med døgnrytmemålingen får vi kortlagt dit aktivitetsniveau, din energiomsætning og din søvnrytme. Den objektive måling sammenholdt med din målsætning danner grundlag for vores vejledning i, hvordan du når dit mål.

Også i forhold til din kalender er der tale om et skræddersyet program. ’Arndal Kick-Off’ er et individuelt forløb, der starter den dag, du er klar, og lige præcis der, hvor du befinder dig – uanset hvor det er: Dig, der har været i form og gerne vil tilbage i den, dig, der vil i endnu bedre form end du allerede er og ikke mindst dig, der drømmer om at komme det for første gang i dit liv. Er du klar?

Forløbet starter med to timers vejledning og test. Med hjem får du en præcis køreplan for, hvordan du griber opgaven an samt det træningsprogram, du skal gennemføre to gange om ugen på egen hånd. Én gang om ugen mødes du med din vejleder, hvor I gennemgår din kostdagbog og træner dig godt igennem med justering, motivation og gode råd. En cocktail, der vil ændre din formkurve progressivt over de seks uger.

Niveauopdeling repræsenterer antal års erfaring og uddannelsesmæssig baggrund.

Pris: 4.900 kr. Rikke Lacour og Alexandra Hoppe

Pris: 7.900 kr.  Andreas Husby og Thomas Orboe 

Pris: 13.900 kr. hos Lotte Arndal

Hvis du ønsker at blive medlem i Arndal og træne hos os ud over de inkluderede supervisionstimer, kan dette købes til en tillægspris på 1.800 kr. for seks uger (normalpris. 2.700 kr.)