Yoghurt til morgenmad

Af d. 9. januar 2014

Her er hvad jeg har spist til morgenmad. Proteiner i yoghurt og skyr er lige så gode som proteinerne i æg, kylling, pølser etc. Dog er min erfaring, at det mætter mindre. Jeg anbefaler at du vælger yoghurt eller skyr, hvis du ikke er så god til at spise om morgenen. Så er skyr eller yoghurt en fin løsning. Jeg kan også finde på at spise en skål yoghurt, hvis jeg kommer meget sent hjem fra arbejde. Ikke har fået aftensmad og ikke gider lave rigtig mad.

I dag var jeg ikke så sulten. Derfor valgte jeg yoghurt. Dertil en kop grønthe.

Vær opmærksom på at du ikke hælder for meget sukker på. Jeg ser ofte, at folk bruger crüsli, honning etc. Hvormed at den neutrale yoghurt bliver en kaloriebombe.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *