Valget er dit

Af d. 30. juli 2014

Valget er dit – konsekvensen ligeså

I et land som vores, hvor risikoen for at dø af sult, politivold eller bomber, i næsten alle tilfælde er et aktivt valg, undres jeg over, hvor mange af os der vælger at lægge ansvaret for vores professionelle liv fra sig. Men det er også snublende nemt at skubbe valget fra sig i et retorik af “jeg er nødt til”, “jeg skal”, “jeg kan ikke”. Især når der er travlt. Hvad der jo hele tiden er.”

Charlotte Mandrup – ledelsesrådgiver.

Den tekst har jeg lige fundet på mit kontor herhjemme. Er i gang med den helt store sommeroprydning, og fandt dette avisudklip liggende i en af mine bunker. Har åbenbart revet det ud af Berlingske tilbage i juni 2013. Det må have gjort indtryk, da jeg læste det, siden jeg har revet det ud af avisen i sin tid. Og det gør det faktisk stadig!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *