Use it or loose it – Se Sue på 58 år

Af d. 31. januar 2016

Sue er 58 år. Helt præcist 58 1/2:)) Hun har for år tilbage været med på mit 12 ugers boot camp forløb og har efterfølgende meldt sig ind i mit center. Hun kommer og træner 2-3 gange om ugen og er til stor inspiration for mange af de andre medlemmer. Dette forbi hun er 58 år gammel og i så god form. Jeg har lokket Sue til at lave en række små film, hvor hun selv har bestemt, hvad hun gerne vil fremhæve og vise dig til inspiration.

SE FØRSTE FILM HER

Da Sue havde været med på mit boot camp forløb havde hun opnået følgende:

Reduceret fedtmassen med 23,4 %. Taljemålet med 11,5 cm. Og konditallet med ikke mindre end 99,6 %.

I knap syv år havde jeg gået med en lille ide om at melde mig til Boot Campen – ja, faktisk siden jeg fik et gavekort til en Arndal ansigtsbehandling til min 50 års fødselsdag og derefter jævnligt modtog Lotte nyhedsbrev.

Og jeg blev ved med at spørge mig selv: Er det virkelig muligt at forandre sin krop så meget på så kort tid?

Da jeg endelig tog mig sammen til at melde mig, var der selvfølgelig venteliste! Men i april i år var ventetiden overstået.

En rejse for min krop og sind
Jeg har i 25 år været en flittig fitnesscenter gæst. Har ”trænet” 4/5 gange om ugen i årevis men uden den store effekt. Og det undrede mig. Jeg syntes i den grad, det var unfair. Men jeg havde ligesom vænnet mig til ideen om, at det nok ikke var muligt for netop min krop at blive mere skulpteret. Jeg havde vænnet mig til, at mormorarme bare var en del af mig som 50+. Sådan var det bare.

Farvel mormorarme
Bootcampen har lært mig så meget om kost og motion – og det allerbedste er, at det er fuldstændig uden fanatisme. Mit mål var at komme i top shape og form og at få en forståelse af, hvad jeg spiste. Og det kan man rolig sige er sket!

Aldrig før har jeg knoklet så meget i et fitnesscenter, at der kun går tre minutter, inden der er sved på panden og hjertet banker vildt.

Det er dit valg
Kostmæssigt har jeg mest ændret min morgenmad. Jeg spiser stadig rigeligt, men er meget mere bevist om, hvad jeg putter i munden.

Lottes bedste råd ”DET ER DIT VALG” glemmer jeg aldrig. Jeg har lært at trække vejret ordentligt og glæder mig til træning og til at få skubbet mine fysiske grænser. For som Lotte siger: MAN KAN MERE, END MAN TROR.

Jeg er stolt over mine resultater. Jeg har det så meget bedre med mig selv både psykisk og fysisk – og har oven i købet mødt nogle dejlige mennesker undervejs.

Alle pengene værd!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *