Umahro Cadogan: Avokado med rejer, citronsaft, sojasovs og krydderurter

Af d. 8. juli 2013

Dette er sådan cirka verdens nemmeste forret. Og den smager skønt.

Mængde: Til en person … og du ganger bare op, alt efter hvor mange I er. Tilberedningstid: Tre til fire minutter, hvis du har optøede rejer.

Holdbarhed: Skal spises med det samme.

Anvendelse: Til forret, mellemmåltid og brunch.

Du skal bruge

  • 1 avokado, delt i to og udstenet
  • 50 gr optøede rejer
  • Friskpresset citronsaft
  • Sojasovs af god kvalitet
  • Friskkværnet, sort peber
  • Friskplukket basilikum

Så let er det

Fyld hver halve avocado med rejer og stænk med citronsaft samt sojasovs. Giv et lille drys peber og smid nogle basilikumblade ovenpå. Så er forretten parat.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *