Umahro Cadogan: Melon med parmaskinke og basilikumolie

Af d. 28. juni 2013

Såre enkelt og ekstremt velsmagende. Saftig melon i guddommeligt svøb med ypperlige grønne dråber on the top.

Mængde: Nok til seks personer.

Tilberedningstid: 10 til 12 minutter.

Holdbarhed: De omviklede melonstykker kan godt holde sig et døgn eller to i køleskabet.

Anvendelse: Som forret inden frokost eller middag, til brunch eller som natmad.

Du skal bruge

  • 1 dl ekstra jomfruolivenolie
  • 11⁄2-2 dl frisk basilikum
  • 8-10 stykker parmaskinke eller lignendeskinke.
  • 1⁄2 cantaloupe, honning- eller netmelon,skåret i 8-10 både og skrællen fjernet

Så let er det

Blend olivenolie og basilikum i et minut eller to, til olien er dybgrøn og helt glat og fin.

Vikl et stykke skinke om hvert melonstykke og dryp med lidt af basilikumolien. Server med glæde — det smager skønt!

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.