Tre øvelser lige efter hinanden uden pause

Af d. 4. maj 2017

Klik ind på videoen HER og få inspiration til, hvordan du træner effektivt og når stor effekt på meget kort tid. Om jeg lige har født eller ej, træner jeg altid i kort tid med høj intensitet. Og en effektiv metode er, at lave cirkler med øvelser og lave dem lige efter hinanden uden pause. Tre øvelser der arbejder med forskellige muskelgrupper.

Når jeg har lavet de tre øvelser holder jeg en pause og gentager tre gangen.

Det er lidt svært at se, men jeg har elastik under knæene, som gør ballerne aktiveres mere.

Øvelse 1 – pullover – træner triceps og bryst og ryg.

Øvelse 2 – bækkenløft med elastik – træner baller, baglår og lænden.

Øvelse 3 – upper body twist – træner ryggen, skrå mavemuskler, baller og baglår.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *