Træning handler ikke kun om vægttab eller en flot krop, men også om en krop der virker!

Af d. 21. august 2014

Har haft en ny kunde til samtale i dag. En helt almindelig kvinde på 38 år. Da jeg spurgte hvorfor hun havde tilmeldt sig sagde hun:

“Min krop værker og gør ofte ondt hist og pist. Når jeg rejser mig fra sofaen, fra bilen – så skal den lige i gang.  Jeg var på skiferie først på året og min krop har haft svært ved at komme sig, fordi jeg fik en fibersprængning. Jeg tager mig selv i at støtte til noget, når jeg skal rejse mig op. Jeg føler mig træt om morgenen. Har ondt i hovedet i perioder. Jeg føler mig uoplagt. Konklusion: Jeg vil i gang og være stærkere.

For mange handler motion om at tabe sig eller forme kroppen. Det gør det også men første og fremmest handler træning om at kroppen skal være stærkere, hvormed du får frihed i din hverdag.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *