KostOpskrifterTallerkenmodel

Har for mange år siden udviklet denne grød, hvilket jeg faktisk helt havde glemt indtil en af de kvinder jeg kostvejleder henviste til den. Hun havde fundet opskriften i min database.

Ikke ny, men kan stadig anbefales. Ikke mindst fordi grød alene gør, at du bliver hurtigere sulten.

Du skal bruge:

Grød:

  • 10-15 nødder
  • 1 spsk. hørfrø
  • 1 spsk. solsikkekerner
  • 2 spsk. knækkede boghvedekerner
  • 1 æble
  • en god håndfuld blåbær
  • stødt kanel

Røræg:

  • 3 æg
  • smør til stegning

Så nemt får du den bedste start på dagen

1. Aftenen før: Sæt 10-15 nødder i blød i vand natten over. Kom hørfrø, solsikkekerner og knækkede boghvedekerner i en lille gryde, og dæk med vand. Rør frø og kerner sammen til en fugtig masse og sæt gryden i køleskabet natten over. PS: Hvis du er en mand, skal du lige gange grød-målene med to
3. Om morgnen: Hak æblet fint, og kom det ned i gryden. Spæd til med lidt vand, og kog det hele op. Skru ned og lad grøden koge videre for svag varme, mens du tilbereder du dine røræg
Rør konstant i grøden, så den ikke brænder på
4. Med den anden hånd varmer du lidt smør på en pande og tilbereder dine æg
5. Når æggene er færdige, vender du dem ud på en stor, dyb tallerken
6. Ud over dem hælder du den færdige grød
7. Drys med nødder, som du lige har drænet i en si
8. Fordel blåbærrene på grøden/æggene
9. Og sæt prikken over i’et med et drys kanel
Rigtig god appetit og garanteret god dag!

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment