Sund mad – Hvor svært kan det være?

Af d. 6. december 2011

Ikke særlig svært, synes jeg:)

Bruger lang tid på at lave mad, når jeg har god tid. Det har jeg dog kun et par gange om ugen, da jeg ofte har travlt og kommer hjem sidst på eftermiddagen med sultne børn ved min side.

Sundt mættende mad behøver ikke at være svært eller tage lang tid. Bor lige overfor Døgn Netto, hvor jeg gør de fleste af mine indkøb. De dage, hvor der er mere tid, går vi i Irma eller Brugsen og er mere kreative.

Her til aften bestod maden af økologisk hakket oksekød stegt i økologisk smør. Dertil bønner, gulerødder og champignon. Herefter tilføjet en dåse økologisk flåede tomater og krydret med salt og peber. Enkelt, velsmagende og sundt. Bemærk mængden af grønsager!!!!

Børnene fik pasta til.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *