Sundhed for mig er at tage ansvar for mig selv

Af d. 5. januar 2014

“Sundhed er for mig at tage ansvar for mig selv, så jeg har energi til det, som jeg gerne vil have plads til i mit liv. Det handler både om at spise sundt og i de rigtige mængder, at få sovet nok (det er bare det dummeste sted at snyde sig selv) og trænet og at formå at navigere rigtigt mellem mine følelser og ønsker for min karriere. I dag er der fx rigtig meget mad til rådighed og mange arrangementer, hvor jeg skal tage stilling til, hvad jeg spiser. Det handler om at finde ro i det og ikke hoppe med på alle you can eat, bare fordi du kan. Der er jo ikke nogen, der kommer og træffer de sunde valg for mig – dem skal jeg selv sørger for. Sundhed er for mig, når jeg formår at rumme alt det her. Ofte lykkes det kun 100 pct. for mig, når jeg er i sommerhus i Danmark. Derudover gør jeg det bedste, jeg kan i min hverdag.”

Ovenstående tekst kommer fra Magasinet IN, hvor jeg har givet interview i forbindelse med min kommende bog. Jeg møder rigtig mange, som tror at sundhed er, når alt er perfekt. Kun at spise økologisk og sundt. At få proteiner og grønsager etc. Som jeg udtaler ovenfor, så nærmere jeg mig det perfekte, når jeg har fri og ikke rejser i udlandet. Der hvor jeg har tid til, at handle, snitte og hakke. Og jeg har tid til at få trænet og sovet.

Og i min meget travle hverdag med børn og karriere, der gør jeg det bedste jeg kan. Prøver at få enderne til at mødes. Balance er når det bare tilnærmelsesvis lykkes. Lad være med at tænke enten eller, men tænk sundhed og god fysisk på den lange bane.

Og husk, at der kun er en ansvarlig for at passe på din krop – nemlig dig selv!

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *