“Sund fornuft” af Sara Samucha

Af d. 17. januar 2015

Er ikke kun glad men også dybt taknemlig over, at nogen skriver sådan et indlæg om min måde at arbejde på og den vej anbefaler min nye bog.

Sara har nemlig ret i madhysteri, fanatisme og manglende videnskabeligt grundlag ikke er vejen til en sund og stærk krop i balance.

I tirsdags startede jeg et nyt Boot Camp op. Deltagerne er motiveret og ønsker resultater. Derfor kan jeg også mærke, at de delvis bliver frustreret, når jeg taler om mængden af mad set i forhold til mængden af forbrugt energi. Det er nemlig manglende energiomsætning (hvor meget du bevæger dig), der er en af de afgørende faktorer i at blive sundere og slankere.

Du kan læse Sara Samuchas blogindlæg her.

God weekend;-)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 komment

  1. Hej Lotte
    Jeg er godt igang med at lave øvelser efter din nye bog. Det er fantastisk med en bog om styrketræning til kvinder. Jeg har trænet efter de programmer der har været til mænd. Dette er meget bedre. Der er dog en øvelse jeg ikke forstå hvordan man laver. Rygliggende forskydning på bold. Flytter man kun overkroppen eller også fødderne ? Har du overvejet at lave øvelserne som videoklip. Med venlig hilsen Tina Petersen