Squash-”pasta” med timian svampe, serano og parmasan – opskrift fra niecen

Af d. 3. oktober 2015

Så er den kreative niece fra Jylland på spil igen:-)

Skøn og nem frokost eller MEGET hurtig aftensmad.

  • 1 squash strimlet i juliennestrimler
  • 5-6 store champignon
  • Salt, peber, timian
  • 2-3 skiver parmaskinke, serano eller kalkunbacon
  • Et drys parmasanost
  • Eventuelt frisk basilikum eller persille. Lidt soltørrede tomater ville også være super lækkert.

Striml squashen med en julienneskræller eller kør den på en spiralizer, hvis du har en. Steg imens seranoen helt sprød på en tør pande. Steg derefter de snittede champignoner i fedtet fra skinken sammen med et drys timian. Put din squashpasta i en skål, top med de varme champignon og skinke, og giv et godt drys parmasan, mens det stadig er varmt, så osten smelter. Jeg snittede noget frisk basilikum og kom det ved, men jeg tænker at soltørrede tomater også ville være super i. Retten kunne eventuelt også gøres lidt morgenmadsagtig og serveres med enten et spejlæg eller et pocheret æg på toppen.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.