Sovs og kartofler

Af d. 2. februar 2013

I dag var jeg til middag hos nogle af mine gode venner. Middagen bestod af sovs, kartofler, kylling og salat.

Det jeg ofte hører folk sige er, at de var ude, og derfor ikke var i stand til at spise sundt.

Sundt har ikke kun noget med udvalget af mad at  gøre, men også rigtig meget med mængden. Er  sikker på, at store mængder af den fede sovs min venindes mand havde lavet ikke vil være sundt, men med den fordeling jeg lavede af  kostgrupperne, som du ser af billede, så er det helt  ok.

Jeg spiste hvad der blev serveret (det smagte rigtig  dejligt), og ingen kommenterede hvordan jeg fordelte de enkelte madvarer.

Spurgte dog om det ok, at jeg tog en billede af min  tallerken:-)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *