Skal jeg spise efter træning, hvis jeg ønsker at tabe mig?

Af d. 24. april 2012

NEJ, det skal du ikke!

Rigtig mange helt almindelig mennesker. Læs: 99 procent af mine kunder har læst, at det er godt at spise lige efter træning.

Dette er også helt korrekt, når man har mange hårde træningspas, og træner mange gange om ugen. Dvs. træner som atlet.

Hvis du er sulten efter træning anbefaler jeg følgende:

1) Indtag en mindre portion rigtig mad. Læs: Ej en sportsbar eller sportsdrink, er min holdning.

2) Jeg selv vil heller vente den tid det tager, til jeg kommer “i nærheden af” den rigtige mad. Såsom kød og grønsager, fremfor et eller andet hurtigt på vejen, der mentalt ikke gør nogen forskel for mig. Mentalt synes jeg også følelsen af at sætte sig sulten til bords, gør måltidet det bedre. Der er jo ikke noget der fremmer en naturlig appetit efter rigtig mad, som et effektiv træningspas.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *