Ser du fjernsyn, mens du træner?

Af d. 5. september 2013

Kunne simpelthen ikke lade være med at tage dette foto, da jeg forleden dag var i et andet  fitness center end mit eget.

En ting er at se fjernsyn mens man dyrker konditionstræning. Det kan lade sig gøre, hvis man  dyrker konditionstræning med lav eller medium intensitet.

Dyrker du konditionstræning med høj intensitet er det ikke muligt. Presser du dig selv til  maksimum kan det på ingen måde lade sig gøre at se fjernsyn. Og hvis du hævder du kan, er  det fordi du ikke presser dig selv nok.

Og ja, at se fjernsyn mens man styrketræner er i mine øjne det rene vanvid og ikke mindst spild  af  tid. I selve øvelsen skal du koncentere dig hundred procent om din teknik. Og pauserne  mellem dine sæt har afgørende betydning for dit resultat. Når ønsket er at forbedre sin form og  tone kroppen op anbefaler jeg, at pauserne er mellem 30 til 60 sekunder. Hvilket et det tidsrum  det tager dig at komme fra den ene øvelse til den anden. Drikke vand eller binde dit snørebånd.

I min terminologi er der ikke tid til at se fjernsyn. Træn når du træner. Og læg dig i sofaen og slap af med en god film på et andet tidspunkt.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *