Så er bloggen oppe og køre igen:)

Af d. 9. oktober 2016

2016 må siges, at være året hvor jeg har været udfordret på teknikken. Mener så absolut ikke, at det har noget med min hårfarve at gøre:))

Som flere af jer ved, at har jeg brugt 8 måneder på, at få vand i mit spabad. Det er der nu kommet og alt er godt.

Sagen om spaen var noget af en kamp og da bloggen her gik i stykker i juni, var alt min energi (læs – det der var tilbage på det tidspunkt) rettet mod den på daværende tidspunkt forestående ombygning af spaen.

Af en eller anden helt uforklarlig grund, som ingen teknisk edb-mand kunne finde ud af, var bloggen gået i sort. Og det krævede faktisk, at der helt blev skiftet platform for at, få det til, at virke igen.

Det fik vi så gjort (efter der var vand i spaen), og jeg satser meget stærkt på, ikke at få flere større tekniske udfordringer indenfor den nærmeste fremtid.

I medarbejdere gruppen joker vi med, at vi har et fitness spøgelse, der driller os. Måske jeg skal undersøge, hvordan jeg gør sådan et spøgelse glad, så den lader min teknik være i fred:))

Det positive ved at blive udfordret har for mig været, at finde tilbage til udgangspunktet. Midt i kampen overvejede jeg nemlig, at give op. Det er ikke første gang, at jeg kæmper mod store økonomiske muskelmænd med min lille fitness butik og overvejede virkelig på et tidspunkt, om det ikke var på tide, at give op. Specielt efter at min bedre halvdel sagde, at sagen fyldte hele vores familie liv og at mit dårlige humør gik udover ham og børnene.

Og jeg gav faktisk op. Hvilket kun min bedre halvdel, min advokat og revisor vidste. Det var en hård beslutning, men omvendt en kæmpe lettelse. Og det interessante var, at tingene så ændrede sig i min retning og alt endte godt.

Det er meget interessant, hvad der sker mentalt, når man vælger, at give op. Når man er klar til, at give slip på alt og virkelig tro på, at fremtiden bringer noget bedre. Har faktisk prøvet, at komme til det punkt 1 gang før i mit liv. Og det er helt vildt, hvad det kan give af energi og klarsyn.

Da min kæreste spurgte “Jamen, hvad vil du så”. Var mit svar, at det vidste jeg ikke helt endnu, men at det der gav mest mening, var min faglighed og lysten til, at hjælpe andre. Og at alt uden om jo kun var døde ting.

Jeg startede mit firma for 20 år siden på baggrund af følgende:

  1. Jeg elsker at bevæge mig og bruge min krop. Den følelse det giver. Og ikke mindst det overskud jeg får ikke kun fysisk, men også mentalt.
  2. Jeg er dybt fascineret af kroppen, hvad den kan og hvordan det hele hænger sammen. Og jo mere jeg lærer jo mere spændende bliver det.
  3. Jeg elsker at hjælpe andre til, at få det godt med deres krop. Og bliver glad og stolt, hver gang det lykkes.

Og det er der jeg stadig er. Det er det som er udgangspunktet. Og på baggrund af det er jeg i gang med, at skrive ikke kun en, men to nye bøger. Som giver endnu mere indsigt og gode eksempler som jeg kan dele med dig.

God søndag:-)

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *