Opskrift: Rødbede og lakrids er et hit af Johan Bülow
Kog rødbederne i vand i ½-1 time, afhængigt af størrelsen, til de er møre. Skyl dem i koldt vand og smut dem ud af skrællen.
Brug evt. engangshandsker, så du slipper for røde hænder. Skær rødbederne i ½ cm tynde skiver.
Dressing:
Pisk citronsaft, lakridspulver, salt og peber sammen til en dressing og bland den med rødbederne. Smag den til med citronsaft, salt og peber. Anret rødbederne på et fad og dryp fløden over. Drys tranebær og et lille nip lakridspulver over til sidst.
Ingredienser
(4-6 pers.)
- 900 g rødbeder
- 4 spsk piskefløde
- 100 g tørrede tranebær
- 1 nip Raw Liquorice Powder
Dressing
- 2½ spsk citronsaft
- ½ tsk Raw Liquorice Powder
- salt og friskkværnet peber